Lewnidas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2004 Η καρτουλα παιδια απο οτι φαινεται και στο preview πεταει ,την εχω παραγειλει apo harshop.gr και 8α μου ερ8ει σε μια βδομαδιτσα...περιπου 400 εωρο παει τελικη,πιστευω οτι ειναι αψογη αγορα για ολους!!http://www.nvidia.gr/phpnuke2/modules.php?name=News&file=article&sid=295 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Όταν σου έρθει με το καλό, ενημέρωσέ μας για το πως τα πάει... Όσο αφορά το preview, επέτρεψε μου να έχω κάποιες αμφιβολίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Ιούνιος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Αλλες τοσες εχω και εγω, ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Ιούνιος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Μηπος ειναι μια 6800 με το silencer ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Τι αξιοπιστία να έχει, αφού στην πόρτα του γράφει ποιας εταιρίας υπομάγαζο είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούνιος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 δεν μπορω να προσδιορισω ακριβως το γιατι αλλα το αρθρο θυμιζει περισσοτερο τηλεοπτικο σποτακι για μαξιλαροθηκες στο BlueSky......λεω να παρω μια σε αυτο το υπεροχο μπλε ελεκτρικ για να ταιριαζει με τις κουρτινες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 29, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Οι δικές μου αμφιβολίες έχουν να κάνουν με την εντύπωση που έκανε στον Λεωνίδα το preview.Συνήθως, preview κάνουμε σε προϊόντα που έχουμε στην κατοχή μας και όχι μεταφράζοντας το δελτίο τύπου.Επίσης το ότι έχει ελαφρώς αυξημένο clock στον πυρήνα δεν είναι τίποτε σπουδαίο, απλά αναβάθμισαν το bios της κάρτας με bios που δίνει μεγαλύτερο clock, 25ΜΗz δεν είναι τίποτε.Κατά τα άλλα, μπορεί να είναι εξαιρετική κάρτα, απλά το "preview" δεν μου έδειξε κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιούνιος 29, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 H μπορει να ειναι λιγο χαλια σε σχεση με μια νορμαλ 6800 οποτε τις δωσαν 25Mhz παραπανω για να πιανει τα νουμερα που πρεπει.( κακιες). Σιγουρα παντως δεν θα χαλαστεις καθολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούνιος 29, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Απο το preview:...χάρη στην μνήμη των 2.2ns που μπορεί να χρονιστη και παραπάνω από τα εργοστασιακά 900MHz...Χαρακτηριστικα: - Μνήμη 2.2ns Hynix DDR που επιτρέπει έξοχο overclocking από 700MHz και πάνω. Καπου τα μπερδεψαν λιγακι ή μπορει να ειναι που ακομα δεν εχω πιει καφε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 29, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Μηπως δεν ήπιαν αυτοι καφε ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιούνιος 29, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Περίεργα πράγματα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.