Jonas Δεκέμβριος 16, 2011 Author #21 Δεκέμβριος 16, 2011 Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου είχα το να μείνω με το χ58 μέχρι να πάω σε χ79 κάποτε..άσε που μέχρι να βρω να πουλήσω το cpu ...,ένα netbook έχω και βλαστημάω. καλύτερα να τελειώνω άμεσα και σε κανά χρόνο ή λιγότερο ivy (αν με τρώει ακόμα, φαγούρα που δεν φεύγει εδώ και 10+ χρόνια...).
NooDle Δεκέμβριος 16, 2011 #22 Δεκέμβριος 16, 2011 Flash bios δεν μπορεις να κάνεις?Τωρα μόνο b8 γράφει τίποτα άλλο δεν κάνει?
Jonas Δεκέμβριος 16, 2011 Author #23 Δεκέμβριος 16, 2011 τίποτα απολυτως..γυρνανε οι ανεμιστηρες (της κάρτας γραφικών στο φουλ) και μενει εκει...ουτε reset πιάνει, ουτε αν κρατάω πατημένο το power κλεινει -και απο τα διακοπτακια που έχει μέσα στη μητρικη. Απλά δοκιμάζω που και που μπας και συνελθει απο το κώμα δια μαγείας.
Kosmos Δεκέμβριος 21, 2011 #24 Δεκέμβριος 21, 2011 τίποτα απολυτως..γυρνανε οι ανεμιστηρες (της κάρτας γραφικών στο φουλ) και μενει εκει...ουτε reset πιάνει, ουτε αν κρατάω πατημένο το power κλεινει -και απο τα διακοπτακια που έχει μέσα στη μητρικη. Απλά δοκιμάζω που και που μπας και συνελθει απο το κώμα δια μαγείας. Μου εχει συμβει ουκ ολιγες φορες...κακα ηλεκτρονια τα ονομαζω πλεον . Βγαλε μπαταρια bios, αποσυνδεσε psu τελειως και κανε θετικες σκεψεις...εγω πλεον το δεχομαι χωρις να το πολυψαχνω μετα απο τοσες φορες που το εχω κανει
Jonas Δεκέμβριος 22, 2011 Author #25 Δεκέμβριος 22, 2011 θα προτιμουσα την bloodrage απο τις αγγελιες + ενας SSDπήρα την bloodrage απο τις αγγελιες...
junior-21- Δεκέμβριος 22, 2011 #26 Δεκέμβριος 22, 2011 Kαλή κίνηση! :dance3: οταν την λειτουργησεις, περιμενουμε εντυπωσεις!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.