Jump to content

Επιλογη 3Χ4GB

FANISTELROOY

Recommended Posts

Καλησπερα,

μετα τις δυσκολιες που συναντησε η μομπο μου Ρ6Τ στο overclock με αυτες

OCZ DDR3 PC3-12800 Gold Low-Voltage Triple Channel - OCZ

και αυτες

OCZ DDR3 PC3-12800 Platinum Low-Voltage Triple Channel *EOL - OCZ

τις μνημες, ειπα να τις δωσω και να παω σε 3Χ4GB που θα ειναι πιο ευκολα διαχειρησιμα πιστευω.

Ειμαι αναμεσα σε δυο με budget τα 90€, οσα θα δωσω και τις μνημες, αν τελικα βρεθει αγοραστης (μαλλον εχει βρεθει ηδη).

12GB G.Skill DDR3 PC3-12800 1600MHz Ripjaw Series CL9 Triple Channe Desktopl kit

MEMORY :: Corsair Vengeance 12GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (CMZ12GX3M3A1600C9) (Kit 3 x 4096) - Visionstudio.gr

Δεν εχω σκοπο να κλοκαρω τις μνημες, ουτε με νοιαζουν αν θα παιξουν με 7αρια ή 8αρια ή 9αρια.

Με νοιαζει αξιοπιστια, εξυπηρετηση σε περιπτωση προβληματος και να μπορεσω να παιξω το cpu στα 3.6 σε πρωτη φαση και αααααν μου τη βαρεσει αργοτερα να δοκιμασω και παραπανω.

Οριστε και μια εικονα απο το κουτι μου, που πιστευω οτι ταιριαζουν με τα χρωματα και οι μαυρες και οι κοκκινες. Με τον ψυχτρα του επεξεργαστη δεν υπαρχει προβλημα, αφου οι θεσεις για τις μνημες ξεκινανε πιο μετα, αλλα ετσι κι αλλιως δεν θα μπουνε στην πρωτη θεση απο τη μερια του επεξεργαστη.

IMG_1910.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.