suboy Δεκέμβριος 15, 2011 #21 Δεκέμβριος 15, 2011 Της ελλαδος τα παιδιάΤα μπακουρια (αρρώστια..)Ακάλυπτος στο φουλ μια και έχω καψούρα με την Ρένια Λουιζίδου από μικρός.
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 15, 2011 #22 Δεκέμβριος 15, 2011 Εγκλήματα Τα έχεις μπερδέψει μάλλον, στη Κρήτη έγιναν τα γυρίσματα και είναι ελληνική παραγωγή.άντε πάλη λέμε πάνω από 1,5 δεν του βάζω με άριστα το 10 ...η Ελλάδα έχει ήλιο 360 μέρες το χρόνο από της 365, αυτοί ήρθανε και γυρίσανε όλο το νησί στις 5 μα#$@!#ες μέρες που δεν είχε ήλιο ... ΕΛΛΑΔΑ = ΗΛΙΟΣ ΝΗΣΙ = ΜΑΥΡΙΛΑαυτοί κατάφεραν το παρακάτωΕΛΛΑΔΑ + ΝΗΣΙ = Σκωτίαάρα τα γιρίσματα έγιναν στην Σκωτία ... τώρα μην ξεκινήσω πόσα άτομα ήτανε Έλληνες εκει μέσα ...για αυτό λέω ότι απλά fail όλη η υπόθεση απλά είχε πάρα πολύ διαφήμιση .... τώρα αν το είχα γυρίσει εγώ θα ήταν 10 φορές καλύτερο αλλά δεν έτυχε...
vic Δεκέμβριος 15, 2011 #23 Δεκέμβριος 15, 2011 άντε πάλη λέμε πάνω από 1,5 δεν του βάζω με άριστα το 10 ...η Ελλάδα έχει ήλιο 360 μέρες το χρόνο από της 365, αυτοί ήρθανε και γυρίσανε όλο το νησί στις 5 μα#$@!#ες μέρες που δεν είχε ήλιο ... ΕΛΛΑΔΑ = ΗΛΙΟΣ ΝΗΣΙ = ΜΑΥΡΙΛΑ αυτοί κατάφεραν το παρακάτω ΕΛΛΑΔΑ + ΝΗΣΙ = Σκωτία άρα τα γιρίσματα έγιναν στην Σκωτία ... τώρα μην ξεκινήσω πόσα άτομα ήτανε Έλληνες εκει μέσα ... για αυτό λέω ότι απλά fail όλη η υπόθεση απλά είχε πάρα πολύ διαφήμιση .... τώρα αν το είχα γυρίσει εγώ θα ήταν 10 φορές καλύτερο αλλά δεν έτυχε...
cptkoulis Δεκέμβριος 15, 2011 #24 Δεκέμβριος 15, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=JN4GeQfXv2Y]Mpampa min treheis - YouTube[/ame]
z3et Δεκέμβριος 15, 2011 #25 Δεκέμβριος 15, 2011 Ακρως ΟικογενειακωνΕγκληματαΤης Ελλαδος τα ΠαιδιαΑπαραδεκτοιΕυτυχισμενοι μαζι[MENTION=9387]victor[/MENTION], ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΛΕΜΕ ΧΑ0ΑΧ0ΧΑ0ΑΧ0ΑΧ0ΧΑ0ΑΧ0ΑΧ0
Snips Δεκέμβριος 15, 2011 #27 Δεκέμβριος 15, 2011 Εγκλήματα; Πλάκα κάνετε; Απορώ γιατί έχουν κρατήσει ακόμα τα πρωτότυπα δλδ...Λίγο ο Πρσούσαλης το έσωζε ευτυχώς.Από τα ασπρόμαυρα:Ο συμβολαιογράφος.Από τα μετέπειτα:Ο κήπος με τα αγάλματα,Άπαντα του Λειβαδίτη. Το είχε ο άνθρωπος όπως και να το κάνουμε.Απαράδεκτοι,10 μικροί μήτσοι,ΤΟ CAMPING....ΜΑΙΜΟΣ λέμε.....Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή,Δύο Ξένοι μόνο για τις ατάκες της Ντένης.Από τα πρόσφατα...Άπαντα του Καπουτζίδη. (Σαββατογεννημένες-Παρά 5)Ευτυχισμένοι μαζί. ΜΠΕΖΟΣfest.
louis_gas Δεκέμβριος 15, 2011 #29 Δεκέμβριος 15, 2011 Καμια ελληνικη σειρα δεν παρακολουθουσα συστηματικα αλλα οταν τυχαινε εβλεπα:εγκληματαευτυχισμενοι μαζισ αγαπω μ αγαπαςΠαντως η μονη ελληνικη σειρα που θα αντεχα να δω πλεον ειναι η δεκατη εντολη. Οτιδηποτε αλλο απλα το αλλαζω αν το πετυχω στην tv.
Chosen Δεκέμβριος 15, 2011 #30 Δεκέμβριος 15, 2011 ΑπαράδεκτοιΚαι οι παντρεμένοι έχουν ψυχήΜπακούριαΑ.Μ.Α.Ν.
SLN Δεκέμβριος 15, 2011 #31 Δεκέμβριος 15, 2011 Για μενα το κριτηριο ειναι το εξης. H μοναδικη ελληνικη σειρα που θυμαμαι τον εαυτο μου (μετα τα 18, γιατι σαν πιτσιρικος "προγραμματιζα" να δω οτι ναναι, αρκει να μην χρειαζεται να διαβασω -μεσα και "τα μπακουρια", τα "βεγγαλικα" του Βεγγου, "οι αυθαιρετοι" και πολλες αλλες- ) να προγραμματιζω να την δω ηταν το ΑΜΑΝ. Ολη η ελληνικη τηλεοραση, μετα το 1995-1996, εκτος του ΑΜΑΝ, ειναι "meh". Απαραδεκτους/τρεις χαριτες δεν είδα ποτε οταν παιζονταν, μονο στις επαναληψεις τους εχω δει. Τον ακαλυπτο τον "εσωζε" το οτι παιζοταν πριν το ΑΜΑΝ καθε Τριτη -νομιζω- και μπορει να τον πετυχαινα... edit: Α και Θεμο -ΟΛΑ- τωρα που το θυμαμαι... σε φαση 2002-2006 αν θεωρειται "σειρα"
Snips Δεκέμβριος 15, 2011 #32 Δεκέμβριος 15, 2011 Αυτός δεν θεωρείται καν τηλεόραση....ανήκει μάλλον στο .."meh" που αναφέρεις...
SLN Δεκέμβριος 15, 2011 #33 Δεκέμβριος 15, 2011 Αυτός δεν θεωρείται καν τηλεόραση....ανήκει μάλλον στο .."meh" που αναφέρεις... Δυστυχως ή ευτυχως το 90% της εκπομπης (και νομιζω ο λογος που το εβλεπαν ολοι including me) ηταν γιατι εχωνε στην υπολοιπη (ελληνικη) τηλεοραση... Εκτος κι αν υπαρχει κανεις που εβλεπε Θεμο για την "συνεντευξεις" και τους καλεσμενους
Petrossortep Δεκέμβριος 15, 2011 #35 Δεκέμβριος 15, 2011 Το Κωνσταντίνου και Ελένης πού είναι ρε παιδιά. Κανείς;
Nephiλiμ Δεκέμβριος 15, 2011 Author #36 Δεκέμβριος 15, 2011 Το Κωνσταντίνου και Ελένης πού είναι ρε παιδιά. Κανείς;O τιτλος ειναι bestest greek tv seriesοχι η σειρα με τις περισσοτερες επαναληψεις.
Nephiλiμ Δεκέμβριος 15, 2011 Author #37 Δεκέμβριος 15, 2011 Τα Μπακούρια Ο κήπος με τα αγάλματα Οι αυθερετοι Πρωτη φορα τα ακουω λεμε! Οι αυθερετοι edit:ειδα το intro στο Σωληνα,ε καπου υπαρχει βαθεια μεεεεσα στο κεφαλι μου η αναμνηση του. Πουλικακος FTW.
sofix Δεκέμβριος 16, 2011 #39 Δεκέμβριος 16, 2011 καμπινγκ ftw !Μάιμος σκηνικό με γίδα που αρμέγει και πίνει γάλα και επίσης Μάιμος να περπατά παραλία, ηλιοβασίλεμα και να τραγουδά τον γνωστό ρυθμό του...σκηνές που δεν προκειται να τις ξεχασω ποτε.. btw ο άνθρωπος ειναι ηθοποιαρα!ΥΓ ειχε γυριστει και στο χωριο του πατερα μου και εχω κατι που με δένει με την εν λογω σειρα..
winters Δεκέμβριος 16, 2011 #40 Δεκέμβριος 16, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=BTVX-ygYmD0]50-50 solo filippidis - YouTube[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.