Jump to content

Προταση για ΤFT ανω των 20''???

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδη σιγα σιγα ερχεται η ωρα της μεγαλης παραγγελιας θα θελα να μου πειτε προτασεις κ εντυπωσεις για tft οθονες ισες και μεγαλυτερες των 20 ιντσων.....κ τιμες φυσικα αν ειναι δυνατον......

Δεν το έχω ψάξει το θέμα για τόσο μεγάλες οθόνες, αλλά γενικά είμαι φίλος της Samsung στις TFT...Στο Anandtech είχα δει review πρόσφατα μιας τεράστιας Samsung.Ρίξε μια ματιά...

Συγνωμη....εχεις δικιο φιλε μου..:o .....οι LG οι μεγαλες τι λενε????εχω δει απο κοντα στο multirama κανα δυο αλλα δεν ξερω αν ειναι καλες....εχει κανενας????

Σε 20 υπαρχουν αρκετα μοντελα με 16ms(dell, viewsonic, iiyama), τωρα για το τι υπαρχει Ελλαδα απο αυτα δεν το γνωριζω.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 09:48]

Σε 20 υπαρχουν αρκετα μοντελα με 16ms(dell, viewsonic, iiyama), τωρα για το τι υπαρχει Ελλαδα απο αυτα δεν το γνωριζω.

Δεν με ενδιαφέρει να υπάρχει στην Ελλάδα. Αρκεί να είναι αξιόπιστη, και καλύτερη από την Samsuhg που διάλεξα από τις φωτογραφίες σε δοκιμή του Θωμά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.