Jump to content

Cyta στη Θεσσαλονίκη;

ΣτοΠαραΠεντε

Recommended Posts

Θέλω να αλλάξω πάροχο και σκέφτομαι ότι η Cyta είναι και φτηνή και ευέλικτη λύση. Το Double Play της Forthnet είναι εξαιρετικά ακριβό, τη στιγμή μάλιστα που κάνω ελάχιστα τηλεφωνήματα. Δυστυχώς η 24mb/s ταχύτητα παραμένει ιδιαίτερα ακριβή στην Ελλάδα. Βλέπω ότι πολλοί στρέφονται προς τη Cyta, αλλά κάποιοι Θεσσαλονικείς μού είπαν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη σύνδεσή τους. Γνωρίζει κανείς τι παίζει; Αξίζει ν'αλλάξω πάροχο;

Απ' οτι διαβασα η cyta προσφερει πακετα vdsl για τωρα μονο στην αθηνα αλλα ειναι η πρωτη προς αυτην την κατευθυνση προς το παρον.

Τωρα για θεσσαλονικη ,εγω forthnet εχω προσωπικα αλλα η cyta επειδη ειναι καινουργια στο χωρο εδω μηπως δεν ειναι τοσο καλα? Αν ξερει καποιος αλλος ,ας μας πει καθως το θεμα ειναι επικαιρο , καθως η cyta ειναι αρκετα φθηνη.:hang3:

Προσωπικά θα προτιμούσα έναν πάροχο που να δίνει τη δυνατότητα να έχουμε σύνδεση στο internet χωρίς να χρειάζεται και τηλεφωνική. Στο εξωτερικό υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε το μονοπώλιο του ΟΤΕ. Οι υπόλοιπες εταιρείες απλώς τραβάνε δικές τους γραμμές από τον ΟΤΕ ως το σπίτι του πελάτη τους, ενώ μόνο σε ελάχιστες περιοχές της Αθήνας έχουν δικό τους ιδιόκτητο δίκτυο. Ντροπή!:tomato::tomato::tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.