Jump to content

συνεχόμενες κλήσεις από τράπεζα (εισπρακτική εταιρία) στην εργασία

dunkel_Stern

Recommended Posts

Κοιτα για μένα ειναι ντροπή , οχι τοσο σαν καταδεικτέα η καθε αυτου συγκεκριμένη εργασια απλα δεν θα τα ειχα καλα με τον εαυτο μου , πχ να γυρναω σπιτι και να λεω σημερα πηρα 100 ατομα που ειναι σε δυσκολη θεση και χρωστανε και θα τους ξαναπαρω αυριο οχι μην και εχουν τα χρηματα ( που θα ξερω οτι δεν θα τα εχουν ) αλλα για ψυχολογικο πόλεμο . Θα ενιωθα οτι κανω τον νταβατζοεισπρακτορα για τριτους κλπ .

Απο την αλλη οι πελατες των συγκεκριμενων εταιριων θελουν τα χρηματα τους Σωστο μεν . Αλλα μπαινουν πολλοι παράγοντες στην μέση πχ Διαφημιση λανθασμενη - παραπλανητικη η μη ( πχ καλα διαφημιζεις το προιον σου καραμητρο παντου οπως οι τραπεζες πριν λιγα χρονια ''παρτε ολοι καρτες'' αερα μετα ομως ? ? ? μετα παρτε και εισπρακτορες ??? ) .

-Η- πχ ο υπάλληλος που δουλεύει εκεί στις ΄΄ εισπρακτικές ΄΄ Μπορει να χρωσταει οσα και αυτοι που παιρνει τηλεφωνο . Οπως και να χει ομως ΕΓΩ θα προτιμουσα πχ 1-2 δουλειες που κουράζεσαι μεν σωματικα πχ συνεργειο μηχανικος αυτοκινητων η να εφτιαχνα καφεδες 8ωρο 10ωρο παρα αυτο . Ειναι αρκετοι παραγοντες Σωτηρη δεν μπορεις να πεις ξερα ουυυ 666 και να το παρεις μονοπλευρα .

Το μεγαλυτερο μερος το ριχνω στους πελατες των εισπρακτικων προσωπικα εγω ( αυτοι τους δημιουργησαν αυτοι τους πληρωνουν αυτοι τους συντηρουν ) . Και η συγκεκριμενη τακτικη αλητευει .

αμα ιδρωνει το αυτι καποιου με τα τηλεφωνηματα αυτα πρεπει να γινει επειγοντως πιο χοντροπετσος.

Μα δεν ειναι θεμα ιδρώματος ειναι θεμα προσωπικο-κοινωνικο ? Δηλαδη μεταβιβάζουν το χρέος σου σε bullies που θα παιρνουν σπιτι σου και στην δουλεια σου οποτε γουσταρουν ? Οτι ώρα θέλουν ? Ενοχλώντας οποιον θελουν ? Το επόμενo βήμα ποιο ειναι ? να φοβόμαστε να ανοιξουμε την πόρτα απο το σπίτι μηπως και εχει κατασκηνωσει κανεις απ εξω να στο θυμίζει πρωί μεσημέρι - βράδυ ? :hehe:

Sorry παιδες αλλα συγκεκριμενα η HOL το εχει παραχ@σει το θεμα..

Δυο (2) μερες μετα τη ληξη προθεσμιας πληρωμης λογαριασμου αμεσως τηλ !

Πελατης περισσοτερο απο 3 χρονια και καθε μηνα το ιδιο βιολι.

Περιμενετε λιγο ρε μλκες ημαρτον δλδ λες και τα χασατε ποτε :wall:

μια φορα τους ανεφερα οτι μ σπανε τα @@ και θα αλλαξω παροχο κ απαντηση ηταν "καντε οτι νομιζετε"

Ετοιμαζω ενα μπανικο μαιλ στον υπευθυνο

και αφου δν τους νοιαζει να κρατησουν πελατη εκει εξω υπαρχουν εταιριες που θα χαρουν να παρουν τα 35ε το μηνα σταδιαλα...

Υπαρχει πιο ευκολο τροπος.

-Παρακαλω ο κ. Ταδοπουλος

-Ποιος τον ζητάει;

-Ειμαστε απο την *insert company* και πρεπει να μιλησω με τον ιδιο

-Ο ιδιος ειμαι. Να σας ενημέρωσω οτι η κληση καταγράφεται. Πριν με ενημερωσετε, θα ηθελα να μου πειτε το ονομα σας και την εταιρια στην οποια εργάζεστε

- Σκατοψυχου Κυριακη και περνω εκ μερους της *insert company*

-Συγνωμη δεσποινις αλλα ρωτησα απο ποια εταιρια καλείτε, οχι εκ μερους ποιας καλειτε, αν εγινα κατανοητος.

-Εταιρια Εισπρακτοπους και Σια

-Και πως βρηκατε το τηλεφωνο μου;

-Μας το εδωσε η *insert company*

-Παρακαλω ενημερωστε την *insert company* οτι ενημερώσεις σχετικα με τις συναλλαγες μας και οποιοδήποτε αλλο θεμα, θα πρεπει να με καλεσει η ιδια. Παρακαλω σταματηστε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ περαιτέρω επικοινωνια μαζι μου, αλλιως θα προβω σε οποιαδηποτε νομιμη ενεργεια απαιτείται για να γινει αυτο. Τέλος θα παρακαλουσα να διαγράψετε τα στοιχεια μου απο τα αρχεια τις εταιρίας σας

Συνηθως σταματαει εκει. Αν συνεχίσει, κανεια μια καταγγελια για απειλη μεσω τηλεφωνου. Οι περισσοτερες εταιρίες ΔΕΝ καταγραφουν τις συνομιλίες λογο κόστους, συνεπως ΔΕΝ μπορουν να αποδείξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες. Στο παρελθον εχουν καταδικαστει εταιρίες για παρόμοιες πρακτικες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.