dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2011 Έχουμε ένα παλικάρι στην εταιρία που έχει κάποια απλήρωτα δανία και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα, τον έχουν πρήξει στα τηλεφωνα (στο κινητό και πλέον στην εταιρία) δεν μπορεί πλέον να σηκώνει κάθε μέρα και να τους λέει το ίδιο τροπάρι.πλέον έχει παραγίνει, περνούν κάθε μια ώρα ώσπου να το σηκώσει, η λύσει το να το σηκώνει κάθε μέρα και να τους λαοί "ok θα πληρώσω αλλα τώρα δεν έχω" δεν βγάζει πουθενά.το θέμα είναι πως ήδη του έχουν προκαλέσει πρόβλημα αυτά τα συνεχόμενα τηλεφωνήματα στο θέμα τις δουλειά του
GoMaR Δεκέμβριος 15, 2011 #2 Δεκέμβριος 15, 2011 καλα να καταλαβω , το τηλεφωνο της δουλειας ΠΩΣ το μαθαν ;
Dolly Δεκέμβριος 15, 2011 #4 Δεκέμβριος 15, 2011 Ολα τα μαθαίνουν.Πάντως ένας φίλος μου που του κάνανε το ίδιο τώρα ΜΕΣΑ στην κρίση, αρχισε να λέει "γαμ... το... σου" και σταματήσανε. Κάθε οργανισμός έχει ολόκληρες ομάδες που κάνουν ΜΟΝΟ αυτό, collections.
dunkel_Stern Δεκέμβριος 15, 2011 Author #5 Δεκέμβριος 15, 2011 εγώ λέω να το σηκώσω και να πω πως τον απολύσανε από την εταιρία
z3et Δεκέμβριος 15, 2011 #6 Δεκέμβριος 15, 2011 Το ξέρατε οτι η HOL χρησιμοποιεί εισπρακτικές? - ADSLgr.com
GoMaR Δεκέμβριος 15, 2011 #7 Δεκέμβριος 15, 2011 αυτο θα σου λεγα να κανεις αλλα δε ξερω κατα ποσο λυση ειναι.απειλες απο τον υπευθυνο τμηματος δε παιζουν ;
Dolly Δεκέμβριος 15, 2011 #8 Δεκέμβριος 15, 2011 Οχι, δεν έχουν κανένα ενδιασμό και καμία τσίπα γιατί πολλές απο αυτές δουλεύουν με ποσοστά Ιάσονα... οπότε πιέζουν ΟΣΟ πάει για να πληρώσεις για να πληρωθούν και αυτοί.Το οτι απολύθηκε δεν ακούγεται κακό αλλά μετά θα τον ψάχνουν απο τον ΟΑΕΔ
GoMaR Δεκέμβριος 15, 2011 #9 Δεκέμβριος 15, 2011 σιγα τα bonus που παιρνουν αν πεισουν τον πελατη να πληρωσει.το 8ωρο τους κανουν και thats all.απλως πρεπει να εχεις γερα νευρα για να ακους τις χριστ/γιες των πελατων.σιγουρα υπαρχει λυση μεταξυ υπευθυνων.δε θα μιλησει με τον υπαλληλο αλλα με τον υπευθυνο της εισπρακτικης.ανθρωποι ειμαστε
dunkel_Stern Δεκέμβριος 15, 2011 Author #10 Δεκέμβριος 15, 2011 Οχι, δεν έχουν κανένα ενδιασμό και καμία τσίπα γιατί πολλές απο αυτές δουλεύουν με ποσοστά Ιάσονα... οπότε πιέζουν ΟΣΟ πάει για να πληρώσεις για να πληρωθούν και αυτοί.Το οτι απολύθηκε δεν ακούγεται κακό αλλά μετά θα τον ψάχνουν απο τον ΟΑΕΔ ok. παραιτήθηκε
dunkel_Stern Δεκέμβριος 15, 2011 Author #11 Δεκέμβριος 15, 2011 σιγα τα bonus που παιρνουν αν πεισουν τον πελατη να πληρωσει.το 8ωρο τους κανουν και thats all.απλως πρεπει να εχεις γερα νευρα για να ακους τις χριστ/γιες των πελατων.σιγουρα υπαρχει λυση μεταξυ υπευθυνων.δε θα μιλησει με τον υπαλληλο αλλα με τον υπευθυνο της εισπρακτικης.ανθρωποι ειμαστεNop, δεν είναι έτσι.«Εφυγα γιατί ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Δούλευα στο κομμάτι πώλησης πιστωτικών καρτών. Για να πληρωθώ έπρεπε να πετύχω οκτώ αιτήσεις στο 5ωρο ή 12 στο 8ωρο. Μας υποχρέωναν να λέμε ψέματα στον κόσμο. Μια φορά έπεσα σε μια κυρία που μου είπε: «Ο άνδρας μου έχει πεθάνει και με άφησε μέσα στα χρέη. Εχασα δυο παιδιά σε τροχαίο. Τι μου λές κόρη μου; Είμαι μια ολομόναχη γυναίκα». Τότε μου λέει ο υπεύθυνος: «Εδώ χτύπα. Σ' αυτήν που είναι μόνη της». Απαντώ «αυτό δεν μπορώ να το κάνω». Και έφυγα...».http://news.kathimerini.gr/4Dcgi/4Dcgi/_w_articles_civ_12_25/07/2010_409253
GoMaR Δεκέμβριος 15, 2011 #12 Δεκέμβριος 15, 2011 εχω δυο ατομα που δουλευουν σε αντιστοιχες εταιριες κ γιαυτο το ξερωτωρα δε γνωριζω αν απο εταιρια σε εταιρια αλλαζει η πολιτικη τους
Dolly Δεκέμβριος 15, 2011 #13 Δεκέμβριος 15, 2011 Αλλάζει Ιάσονα, γιατι και εγώ που έχω γνωστό παίρνει ποσοστά...Είναι δουλειά για γερά νεύρα.
ApolloTonKosmo Δεκέμβριος 15, 2011 #14 Δεκέμβριος 15, 2011 +1 για τα καντιλια. Καποτε ειχα παρει καποια βιβλια τα οποια πληρωνα με δοσεις και ετσι ειχα νταραβεργια με την εθνικη τραπεζα! Σαν κλασικος φοιτητης βαρεμαρας και αναβλητικος χροσταγα δυο δοσεις (ειχε δηλαδη περασει η προθεσμια πληρωμης και των δυο) οποτε δεχτηκα ενα τηλεφωνημα απο τραπεζιτη. Σαν κλασικος φοιτητης και παλι βλεποντας αποκριψη αριθμου θεωρησα το τηλεφωνημα φαρσα οποτε και το σηκωσα με μεγαλη χαρα και ορεξη για βρισιες(βλεπε πρωτη γραμμη). Για να μην πολυλογω αρχησα να μιλαω με στυλ"ναι μπραβο τι μας λες, σοβαρα, στα @@ μας, μλκ ,η μαμα σου το ξερει οτι μηλας στο τηλ, και πολλα αλλα " και τελικα του το ελεισα και στην μουρη γιατι καταλαβα πως δεν ητανε φαρσα. Το αποτελεσμα ητανε ενας φοβισμενος ακροατης στην αλλη ακρη του τηλεφωνου και καμια αλλη ενοχληση απο την τραπεζα. Ps(την αλλη μερα πηγα τρεχοντας να τα πληρωσω!!!!!!!!!!!!!!!!!!τρεχοντας λεμε!!!!:P:P:P)
Wizard! Δεκέμβριος 15, 2011 #15 Δεκέμβριος 15, 2011 Η καλύτερη λύση: Δεν εργάζεται πλέον εδώ.Εμένα, βρήκαν από τράπεζα το κινητό μου κάποτε. Δεν ξέρω πως και δεν το είχα ψάξει κιόλας.Αφού στην αρχή τους έλεγα να μην ξαναπάρουν γιατί (και καλά) είναι εταιρικό και δε μου ανήκει, αυτοί συνέχιζαν απτόητοι. Κάποια στιγμή βαρέθηκα και τους έλεγα ότι κάνουν λάθος. Πήραν 2-3 φορές και μετά ποτέ ξανά.
GoMaR Δεκέμβριος 15, 2011 #16 Δεκέμβριος 15, 2011 το αρθρο της καθημερινης το βρισκω ακρως υπερβολικοσυμφωνω με wizardστην παλια βιοτεχνια που ειχαμε , ψαχναν εργαζομενο και λεγαμε το ιδιο παραμυθι.Οτι δε τον γνωριζουμε η δεν εργαζεται εδω
Athens2004 Δεκέμβριος 15, 2011 #17 Δεκέμβριος 15, 2011 Το ξέρατε οτι η HOL χρησιμοποιεί εισπρακτικές? - ADSLgr.com Και ο οτε επίσης .
sotiris Δεκέμβριος 15, 2011 #20 Δεκέμβριος 15, 2011 Αυτές οι εταιρίες είναι νόμιμες?Επιτρέπονται οι εκβιασμοί?Αυτή η δουλειά είναι ντροπή ή όχι?Οι υπεύθυνοι θέλουν κρέμασμα ή όχι?Να ξέρω αν έχω τόσο distorted εικόνα της πραγματικότητας.(και η τελλάς, και με είχε ενοχλήσει δίχως λόγο, πιο εύκολο τους ήταν να στέιλουν τα στοιχεία μου στα όρνια παρά να λύσουν το πρόβλημα).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.