Jump to content

Προβλημα σε οθονη netbook

strong

Recommended Posts

Εχω ένα netbook της ΗΡ το οποιο παρουσιασε προβλημα στην οθονη όπως φαινεται στην φωτογραφια. Εκ πρωτης οψεως φαίνεται ότι εσπασε η οθονη όμως δεν εχει σημαδια από χτυπημα ή καποια γρατσουνια. Ο γιος μου ο οποιος και το χρησιμοποιοει δεν γνωριζει πως εγινε αυτό, ουτε του επεσε ουτε το χτυπησε. Το θεμα είναι αν θα το δεχτουν στην αντιπροσωπία της ΗΡ για επισκευη στα πλαισια της εγγυησης ή όχι.

Εάν δεν το δεχτουν μηπως πληρωσω ακριβα την επισκευη; Τι με συμφερει να κανω;

Τα φωτα σας παρακαλω.

post-1437-1416075681,9951_thumb.jpg

Τέτοιου είδους ζημιά προκαλείται μόνο από πτώση ή παρόμοια ενέργεια. Αν δεν έχει εξωτερικά σημάδια το σασί είσαι τυχερός, γιατί μπορεί να περάσει ευκολότερα στην εγγύηση.

Αν δεν περάσει πας για panel από ebay + έμπειρο τεχνικό που θα κάνει την αλλαγή στο πανελ. Δουλειά μερικών ωρών είναι. Ποιο μοντέλο είναι ακριβώς;

το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι είτε χτύπημα είτε πίεση (ακόμα και μέσα σε μια σχολική τσάντα με βιβλία π.χ.)

δουλειά ωρών δεν είναι......η διαδικασία αλλαγής διαρκεί περίπου 10-20λεπτά ανάλογα την εμπειρία του τεχνικού. αν ο τεχνικός χρειαστεί παραπάνω μάλλον δεν είναι έμπειρος τεχνικός αλλά χομπίστας να βγαίνει κάνα χαρτζιλίκι.

η hp θα το κοστολογήσει το λιγότερο ένα 180άρι....

σε τεχνικό έξω με οθόνη μέσω ebay περίπου στα 100ευρώ

δουλειά ωρών δεν είναι......η διαδικασία αλλαγής διαρκεί περίπου 10-20λεπτά ανάλογα την εμπειρία του τεχνικού. αν ο τεχνικός χρειαστεί παραπάνω μάλλον δεν είναι έμπειρος τεχνικός αλλά χομπίστας να βγαίνει κάνα χαρτζιλίκι.

Διαφέρει από μηχάνημα σε μηχάνημα, μερικά ανοίγουν πανεύκολα, άλλα θέλουν να τα παρακαλάς, οπότε 20 λεπτά το θεωρώ λίγο υπερβολή, έχοντας αλλάξει πανελ σε asus, hp και dell. Αν έχεις εύκολο μοντέλο και έχεις αλλάξεις 2-3 φορές πανελ, ναι τότε είναι 20 λεπτά, αλλιώς όχι.

εδώ και 2χρόνια κάνω αλλαγές σε πάνελ συστηματικά.....το δυσκολότερο netbook σε πλαστικά δε μου πήρε πάνω από 20λεπτά.

παρακάλια δε θέλει κανένα...απλά πρέπει να ξέρεις που βρίσκονται τα σημεία απόσπασης και με ποιο τρόπο πρέπει να τραβήξεις το frame.

ας αφήσουμε όμως τις εμπειρίες μας στην άκρη να περιμένουμε τον strong να δούμε τι έκανε με την αντιπροσωπεία.

Παντως εαν δεν το καλυπτει η εγγυηση θα προσπαθησω να την κανω μονος την δουλεια μια και πιανουν τα χερια μου (πρωην ηλεκτρονικος)

edit: πηρα τηλ στα μουλτιραμα απο οπου εγινε η αγορα και μου ειπαν οτι πρεπει να το δει ο τεχνικος τους και να αποφανθει εαν το καλυπτει η εγγηση, θα το παω αυριο μια βολτα μιας και τωρα ειμαι στη δουλεια.

Ειδωμεν

Τελικα τζιφος, δεν καλυπτει η εγγυηση την ζημια οποτε η μονη λυση ειναι αγορα απο ebay και να το φτιαξω μονος μου

μιας και ζουμε σε καιρους χαλεπους και περιοδο ισχνων αγελαδων.

Το μονο που με προβληματιζει ειναι εαν το πανελ που θα παρω θα ταιριαζει ακριβως.

Σας ευχαριστω και καλες γιορτες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.