strong Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2011 Εχω ένα netbook της ΗΡ το οποιο παρουσιασε προβλημα στην οθονη όπως φαινεται στην φωτογραφια. Εκ πρωτης οψεως φαίνεται ότι εσπασε η οθονη όμως δεν εχει σημαδια από χτυπημα ή καποια γρατσουνια. Ο γιος μου ο οποιος και το χρησιμοποιοει δεν γνωριζει πως εγινε αυτό, ουτε του επεσε ουτε το χτυπησε. Το θεμα είναι αν θα το δεχτουν στην αντιπροσωπία της ΗΡ για επισκευη στα πλαισια της εγγυησης ή όχι. Εάν δεν το δεχτουν μηπως πληρωσω ακριβα την επισκευη; Τι με συμφερει να κανω; Τα φωτα σας παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Δεκέμβριος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 Τέτοιου είδους ζημιά προκαλείται μόνο από πτώση ή παρόμοια ενέργεια. Αν δεν έχει εξωτερικά σημάδια το σασί είσαι τυχερός, γιατί μπορεί να περάσει ευκολότερα στην εγγύηση. Αν δεν περάσει πας για panel από ebay + έμπειρο τεχνικό που θα κάνει την αλλαγή στο πανελ. Δουλειά μερικών ωρών είναι. Ποιο μοντέλο είναι ακριβώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Δεκέμβριος 15, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 HP Compaq Mini 110-3100EVαυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 15, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι είτε χτύπημα είτε πίεση (ακόμα και μέσα σε μια σχολική τσάντα με βιβλία π.χ.)δουλειά ωρών δεν είναι......η διαδικασία αλλαγής διαρκεί περίπου 10-20λεπτά ανάλογα την εμπειρία του τεχνικού. αν ο τεχνικός χρειαστεί παραπάνω μάλλον δεν είναι έμπειρος τεχνικός αλλά χομπίστας να βγαίνει κάνα χαρτζιλίκι.η hp θα το κοστολογήσει το λιγότερο ένα 180άρι....σε τεχνικό έξω με οθόνη μέσω ebay περίπου στα 100ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Δεκέμβριος 15, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 Το θεμα ειναι εαν το καλυπτει η εγγυηση η οποια ληγει στης 23 Δεκεμβριου 2011, γυρω στα 50 ευρω κοστιζει το πανελ απο ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 15, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 δε νομίζω οτι σε καλύπτει....μπορείς να ρίξεις ένα τηλεφωνάκι και να ρωτήσεις αλλά κατά 99.9% η απάντηση θα είναι αρνητική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Δεκέμβριος 15, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 δουλειά ωρών δεν είναι......η διαδικασία αλλαγής διαρκεί περίπου 10-20λεπτά ανάλογα την εμπειρία του τεχνικού. αν ο τεχνικός χρειαστεί παραπάνω μάλλον δεν είναι έμπειρος τεχνικός αλλά χομπίστας να βγαίνει κάνα χαρτζιλίκι.Διαφέρει από μηχάνημα σε μηχάνημα, μερικά ανοίγουν πανεύκολα, άλλα θέλουν να τα παρακαλάς, οπότε 20 λεπτά το θεωρώ λίγο υπερβολή, έχοντας αλλάξει πανελ σε asus, hp και dell. Αν έχεις εύκολο μοντέλο και έχεις αλλάξεις 2-3 φορές πανελ, ναι τότε είναι 20 λεπτά, αλλιώς όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 15, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 εδώ και 2χρόνια κάνω αλλαγές σε πάνελ συστηματικά.....το δυσκολότερο netbook σε πλαστικά δε μου πήρε πάνω από 20λεπτά.παρακάλια δε θέλει κανένα...απλά πρέπει να ξέρεις που βρίσκονται τα σημεία απόσπασης και με ποιο τρόπο πρέπει να τραβήξεις το frame.ας αφήσουμε όμως τις εμπειρίες μας στην άκρη να περιμένουμε τον strong να δούμε τι έκανε με την αντιπροσωπεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Δεκέμβριος 15, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 Παντως εαν δεν το καλυπτει η εγγυηση θα προσπαθησω να την κανω μονος την δουλεια μια και πιανουν τα χερια μου (πρωην ηλεκτρονικος)edit: πηρα τηλ στα μουλτιραμα απο οπου εγινε η αγορα και μου ειπαν οτι πρεπει να το δει ο τεχνικος τους και να αποφανθει εαν το καλυπτει η εγγηση, θα το παω αυριο μια βολτα μιας και τωρα ειμαι στη δουλεια.Ειδωμεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Δεκέμβριος 16, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 Τελικα τζιφος, δεν καλυπτει η εγγυηση την ζημια οποτε η μονη λυση ειναι αγορα απο ebay και να το φτιαξω μονος μου μιας και ζουμε σε καιρους χαλεπους και περιοδο ισχνων αγελαδων.Το μονο που με προβληματιζει ειναι εαν το πανελ που θα παρω θα ταιριαζει ακριβως.Σας ευχαριστω και καλες γιορτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 17, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2011 βγάλε το χαλασμένο και δες το στικεράκι στο πίσω μέρος....θα μοιάζει κάπως έτσι παραγγέλνεις το ίδιο και δεν ανησυχείς για τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Δεκέμβριος 17, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2011 OK νασαι καλα θα το κανω ευχαριστω για την βοηθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.