Jump to content

fame story

LordOfRings

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

τελικα βγηκε η Καλομοίρα πρωτη. .....

συμφωνει κανεις???

μου σπαει τα νευρα που τραγουδαει με την μυτη, δεν εχει φωνή και δεν ξερει ελληνικά......

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Θα ρωτησω την πορωμενη αδερφη μου κ θα σου πω!!!!!Παντως εγω δεν βλεπω καθολου fame story.....:cool...παντως καμια δυο φορες που την εχω δει φαινεται αρκετα ωραια,,,,,:whistling

Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 01:06]

Γνωστή και ως Καυλομοίρα...

LOL trendy :devil: :laughing:

Απο αυτό (και πολλά άλλα) καταλαβαίνεις τι εκτιμα ο έλληνας σε ένα τραγουδιστή !!!

Ενα θα πώ για τη Καλομοίρα ..

Απο φωνη μ..νι και απο μ..νι φωνάρα !!!!

Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 01:31]

Στο πουτσ* μας κ το fame story

:devil: :devil: :devil: :devil:

1 ψηφος στον fantacid απο εμενα!

Αχαχαχαχαχαχαχαχα..Σωστοοοοοοοος.....Επιτέλους και η σωστή απάντηση. Το thread οφείλει να αυτοκλειδωθεί:laughing:

Εγω παντως δεν θα την πηδ...... μου την σπάει ... .

ενα σκατο εχει 200.000 ευρω ....

δεν μου τα εδειναν σε εμένα να σας μοιράσω pc ......

σκληρος, αποτομος, αγενης και εριστικος!! (δηλαδη +1 ψηφο κι απο μενα :) )

Αντί να χαίρεστε που άλλο ένα τηλεοπτικό μαρτύριο έλαβε τέλος, γκρινιάζετε.....

:getlost:

Το Κλάρα βγαίνει απο το Κλαραμπελ, η αγελαδίτσα δλδ του Disney

ναι ρε παιδια τι διαλο...αυτοι οι γιατροι ομως εεεε,θαυματα κανουν...βεβαια υπαρχει και η περιπτωση να πλακωθηκε στο κοτοπουλο...

παντως αδικια να βγει η καλομοιρα..μαλακισμενο κοινο...ο καραφωτης αξιζε για νικητης πιστευω..

l

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

ναι ρε παιδια τι διαλο...αυτοι οι γιατροι ομως εεεε,θαυματα κανουν...βεβαια υπαρχει και η περιπτωση να πλακωθηκε στο κοτοπουλο...

παντως αδικια να βγει η καλομοιρα..μαλακισμενο κοινο...ο καραφωτης αξιζε για νικητης πιστευω..

λολ μην απαντας σοβαρα ρε....στα @@ μας το μαρτυριο τουτο οπως καλα ειπε ο ροοτ.βεβαια ολο και καποιο θα παρει την θεση του....οποτε στα @@ ο αντ1 και ολη η κλικα των καναλιων....ζητω η νετ με τον πανουτσο αλλα και αυτοι το γ@μησαν με τις διαφημησεις...καποιος να τους κραξει

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΟΛΕ!!!!!!, ωραιος ο LORD!!! :D. Παιδιά Star System είναι αυτό. Αμα γουστάρουν αυριο κάνουν το "Μπηκαν τα γίδια στο μαντρί" νο1 επιτυχία. Και το Star System διαμορφώνει αλλά και συμφωνεί με τη γνώμη του κόσμου. Αφού η Καλομοίρα θα πουλήσει περισσότερο απ΄ότι δείχνει ο κόσμος αυτή θα έβγαινε πρώτη. Για μένα ο Καραφώτης είναι νο1, αλλά και η καλομοίρα είναι Καυλομοίρα!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.