Jump to content

Gaming PC μεχρι 700€

fiestanik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα στην Αγορά (Forum) :), θα ήθελα τη βοήθεια σας για μια σύνθεση όπως λέει και ο τίτλος τού θέματος. Για τροφοδοτικό μπορώ να κρατήσω ένα 600αρι που έχω; Επίσης έχω SATA DVD-RW. Τέλος μια χαζή απορία: έχω πάρει πρόσφατα σκληρό δίσκο 1ΤΒ SATA II, θα συνδέεται σε νέο μηχάνημα;

Ευχαριστώ.

Καλημέρα και σε εσένα, πες για τι χρήση θα τον ήθελες τον υπολογιστή ?

Επίσης το τροφοδοτικό που έχεις, τι είναι noname ή κανένα καλό κομμάτι ?

δεν μας είπες, κουτί έχεις η θα αγοράσεις νεο;

ναι ο δίσκος μπαίνει παντού [troll]όχι σε laptop όμως :p[/troll]

ποιό τροφοδοτικό έχεις; thermaltake;

Gigabyte GA-990XA-UD3 - 110E~

AMD AMD Phenom II X4 960T BE - 110E~

KVR1333D3N9-4G-4GB-DDR3-1333-MHz-PC10666.html - 20E~*4

ATI 6870 - 170-210E

με τα ρέστα βάζεις και έναν Corsair Fore 3 GT 60GB

και είσαι 600Ευρώ σύνολο :T: (ανάλογα το κατάστημα)

Και εγώ στα ίδια πλαίσια με τα παιδιά πιο πάνω και θα σου έλεγα να πας σε AMD.

Επίσης το τροφοδοτικό που έχεις, τι είναι noname ή κανένα καλό κομμάτι ?

Της Thermaltake είναι

δεν μας είπες, κουτί έχεις η θα αγοράσεις νεο;

ναι ο δίσκος μπαίνει παντού [troll]όχι σε laptop όμως :p[/troll]

ποιό τροφοδοτικό έχεις; thermaltake;

Gigabyte GA-990XA-UD3 - 110E~

AMD AMD Phenom II X4 960T BE - 110E~

KVR1333D3N9-4G-4GB-DDR3-1333-MHz-PC10666.html - 20E~*4

ATI 6870 - 170-210E

με τα ρέστα βάζεις και έναν Corsair Fore 3 GT 60GB

και είσαι 600Ευρώ σύνολο :T: (ανάλογα το κατάστημα)

Λέω για νέο κουτί. Ναι thermaltake είναι.

Λέω για νέο κουτί. Ναι thermaltake είναι.
άνετα σηκώνει ATI 6870-6990, κουτί διαλέγεις όποιο σου αρέσει (έχεις 100Ευρώ+ κενό για να διαλέξεις, από αυτά που έγραψα)

Να προσθέσω ότι με την σύνθεση που σου έφτιαξα θα έχεις πάνω από 20fps διαφορά σε σχέση με την AMD σύνθεση που έφτιαξε ο φίλος. Καλό θα ήταν να μας πεις και τι παιχνίδια παίζεις..

Μιά 19αρα έχω σε 1440χ900

Αν δεν έχεις σκοπό να πάρεις καινούρια οθόνη, η κάρτα γραφικών που σου έβαλα αλλά και αυτή που έβαλε ο φίλος είναι overkill. Θα κάνεις την δουλεια σου και με μια HD6850 των 130€..

Να προσθέσω ότι με την σύνθεση που σου έφτιαξα θα έχεις πάνω από 20fps διαφορά σε σχέση με την AMD σύνθεση που έφτιαξε ο φίλος. Καλό θα ήταν να μας πεις και τι παιχνίδια παίζεις..
καλά μας δουλέυεις ρε φίλε;

θες να πείς ότι και το παρόν PC που έχω με τον phenom 965 και μια ATI 4870X2 δεν μπορώ να τρέξω crysis 2;

αυτό και αν είναι ανέκδοτο της ημέρας. βοήθα και το φίλο σου με τον SB που δεν έφτασε τον πρώην i7 του.

για να μη λέμε ότι θέλουμε, ισχύει αυτό και το επιβεβαιώνω ο ίδιος ως κάτοχος phenom.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η 6950 είναι γρηγορότερη από την 6870 και αυτός ο ιντελ γρηγορότερος από τον 960. Δεν είπα πως είναι απαραίτητο να πάρει τα πιο γρήγορα, ούτε πως δεν μπορεί να παίξει με τα πιο αργα. Μάθε να διαβάζεις. Επίσης είπα πως είναι overkill και τα δύο για αυτό που θέλει. Ξεκολλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.