Jump to content

DIRT : Showdown

GoMaR

Recommended Posts

δηλαδη να καταλαβω..μας υποχρεωνει να κανουμε λογαριασμο στο στεαμ να κατεβασουμε το προγραμμα κ μετα να κατεβασουμε το ντεμο; ποιος ο λογος να το κανουν μεσω στεαμ;τραγικοι απλα

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ STEAMWORKS ΛΕΜΕ.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply
ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ STEAMWORKS ΛΕΜΕ.

το γνωριζω και γιαυτο λεμε τραγικο

το γνωριζω και γιαυτο λεμε τραγικο

Επειδή χαρακτηρίζεις με το nickname μου κάποια υπηρεσία που εγώ εκτιμώ τουλάχιστον, δεν μπορώ να μην σχολιάσω.

Ποιος σοβαρός gamer δεν έχει steam account το 2012? Είναι σα να μου λες ότι δεν θες να έχεις Gmail... :p

Δε γουστάρω να βάλω steam (αν και έχω acc) και χρησιμοποιώ yahoo mail. :shout:

Επειδή χαρακτηρίζεις με το nickname μου κάποια υπηρεσία που εγώ εκτιμώ τουλάχιστον, δεν μπορώ να μην σχολιάσω.

Ποιος σοβαρός gamer δεν έχει steam account το 2012? Είναι σα να μου λες ότι δεν θες να έχεις Gmail... :p

oi gamers που λιωνουν στο rfactor η σε κανα παιχνιδι στρατηγικης και δε θελουν να θεωρουνται σοβαροι gamers αλλα gamers που παιζουν για να σκοτωνουν την ωρα τους.

το θεωρω μεγα λαθος την λογικη σου.γτ με υποχρεωνει για κατι που δε θελω.και δε νομιζω πως το dirt θεωρειταιβπαιχνιδι κατηγοριας bf3

• 2 weeks later...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_0BwNHARJfg]DiRT Showdown: 'Race Hard, Party Hard' Gameplay Trailer - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jPlO2qkilAw]DiRT Showdown: Real Life 8-Ball Racing - YouTube[/ame]

Έπαιξα για 10 λεπτάκια το demo... ΑΗΔΙΑ.

4.5/10 και πολύ του είναι.

Αν το εγραψες για αστειο, ΔΕΝ ειναι.

Αν το γραψες σοβαρα, εχουμε προβλημα.

Εσένα σου άρεσε δηλαδή Λέο ?

Πραγματικά το game φαίνεται τραγικό.

Γραφικά ουδεμία βελτίωση από το 3.

Χειρισμός όσο πάει γίνεται και πιο cartoonίστικος.

Το mode που έχουνε στο demo ( φθηνή απομίμηση του Destruction Derby από το PlayStation 1 :p ) είναι το λιγότερο ανιαρό.

Προβλέπω το DiRT 3 με κουστούμι DiRT 4.

Δηλαδή σχετικά καλή φάση με τα Gymkhana tracks & modes ( Drifting ).

Μετριότατα Rally & RallyCross ( πάρα πολύ Arcadeίλα )

Και επιπροσθέτως διάφορα άκυρα και "προχειροδουλεμένα" modes ( buggies, destruction derby, time trial vs parachute guy, κλπ σαν ένα φθηνό Top Gear UK ένα πράμα :p )

Meh

Παει, αυτος ο κακομοιρης ο McRae θα κατεβαζει καντιλια εκει πανω.. GRiD v2.0 με νεα γραφικα, στο χωμα, με μεγαλυτερες δωσεις Destruction Derby και ποζερια/εφφετζιλικια τυπου Ken Block..

Αληθεια γιατι δεν το αλλαζουνε σε Ken Block rally? Οτιδηποτε συνδεδεμενο με τα παλια McRae, ακομη και οντας καποτε συνδεδεμενο με το λογοτυπο DiRT, ειναι το λιγοτερο ασεβεια..

Ken Block?

Αυτό το όνομα δεν υπάρχει.

Συνεργάτες του Ken Block έπρεπε να αναφέρεις, γιατί πολύ απλά, τα όσα παρουσιάζονται στα βίντεό του έχουν μια βαριά δόση χαριποτερισμού

Εντάξει για χαβαλέ καλό είναι.

Αλλά ΓΙΑΤΙ ο χρόνος μεταξύ των "αγώνων" (για να δείξει τον νικητή, τις εκρήξεις και όλες τις άλλες γκεϊδιές) είναι μεγαλύτερος από τον χρόνο του αγώνα;

Κάτι που ξεκίνησε, αν θυμάμαι καλά, από το dirt2. (το 1 δεν έτυχε να το παίξω)

DiRT Showdown PC – Incoming Patch with Performance Optimizations & Global illumination

If you had already gotten DiRT Showdown, you might have noticed a Global illumination option. This option is disabled for some people and naturally, PC gamers searched and found a way to enable it. However, there is no point in experimenting with it as Codemasters has – intentionally – disabled Global Illuminationuntil the first patch. According to the company’s community manager, HeliosCM, the PC version of DiRT Showdown will receive an update that will enable this feature and include other optimisations to make the game run faster.

If you still want to enable Global illumination and can’t wait for the update, you can do so by following these steps:

-Go to your savegame Folder for Dirt Showdown.

-Find the folder “hardwaresettings” and open it

-open the hardware_settings_config.xml file (with wordpad or notepad)

-find this line [ advanced forward="true" global_illumination="false" ] and replace the ‘false’ value with ‘true’

-save the file and make it Read-Only

As said, the performance hit is enormous and the graphical difference is minimal. Those with SLI configurations should also use this SLI compatibility bit ’0x081000f5 ‘ as it offers better scaling.

μαλιστα....

ουτε 1 μηνα το παιχνιδι στην αγορα και να το πρωτο patch

δλδ ΠΟΣΟ τραγικοι μπορει να ειναι ;

Τι είναι το τραγικό εκτός απο το όσοι το έχουν κατεβασμένο θα "ταλαιπωρηθούν" να βρούν το πάτς σπασμένο?

software είναι αγαπη, και για να έφαγε πάτς θα το χρειαζόταν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.