ea6gka Ιούνιος 29, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 μολις πηρα τηλεφωνο και εχει γινει λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 29, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka μολις πηρα τηλεφωνο και εχει γινει λαθος Σωστός, ήρθε και το e-mail: Αγαπητέ κύριε,Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εύστοχη παρατήρηση σας και να σας πληροφορήσουμε ότι η περιγραφή online έχει πλέον διορθωθεί. Πραγματικά η προσφερόμενη κάρτα δεν είναι η XT, όπως εσφαλμένα είχαμε πληροφορηθεί από τον διανομέα των προϊόντων Με εκτίμηση,Για το www.e-shop.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 29, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Αρα root μπορουμε αφοβα να χαρουμε τις Χ800 pro...και οταν παλιωσουν τις κανουμε ΧΤ...και αμα χαλασουν τις παμε πισω και παιρνουμε ΧΤ :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 29, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Χαχαχαχαχαχαχχαχα, είσαι απίστευτος, χαχαχαχαχαχα :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 29, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Πάντως και για pro είναι η καλύτερη τιμή που έχω δει στην Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 29, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Δεν παυεις ομως να πρεπει να δωσεις 200-250 ευρω παραπανω απο την υπαρχουσα καρτα πραγμα που δεν πιστευω οτι μπορω να κανω οπως εκανα παλια με τις μλκιες τις αναβαθμισεις που εχω κανει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 29, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 γιατι icy τι ειχες κανει? Αυτο που παρατηρησα στη δικια μου παντως ειναι οτι το ζοριζει το Αντεκ 430 που εχω. ΕΠισης ζεσταινει πολυ τον επεξεργαστη. Την Ασους εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 29, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 Δεν παυεις ομως να πρεπει να δωσεις 200-250 ευρω παραπανω απο την υπαρχουσα καρτα πραγμα που δεν πιστευω οτι μπορω να κανω οπως εκανα παλια με τις μλκιες τις αναβαθμισεις που εχω κανει ... Για τους AMD λές ? LOL ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 29, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Πάντως και για pro είναι η καλύτερη τιμή που έχω δει στην Ελλάδα Γχουχου , ε οχι και η καλυτερη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 29, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Γχουχου , ε οχι και η καλυτερη...... Στα online και στις λιανικές τιμές που μπορεί να βρει ο καθένας μας "χωρίς να έχει άκρες" είναι η καλύτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούνιος 29, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Γχουχου , ε οχι και η καλυτερη...... Ποσο την βρισκεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 29, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 shido πες μας ποσο την ειδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούνιος 29, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Δεν την ειδα πουθενα Απλα αν ειναι αρκετο φθηνοτερος να τον προτιμησω .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 29, 2004 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 Μια διευκρινηση για τις τιμες.Μαγαζια οπως το e-shop , infoshop κτλ δλδ online αυτο που ειθιστε να κανουν ειναι να περνουν τις τιμες χονδικης να βαζουν το πολυ μεχρι 3% πανω και να πουλανε , βασιζομενοι οτι τα λειτουργικα τους εξοδα ειναι μικρα και οτι θα πουλησουν κομματια.Αρκετες φορες κλεινουν συμφωνιες του στυλ εαν πουλησω τοσα κομματια τι τιμη θα μου κανεις?Οποτε και βλεπουμε καποια χαμηλη τιμη και μια μικρη καθυστερηση στην παραδοση ωστε να μαζευτει η μαζικη παραγγελια.Απο την αλλη δεν δουλευουν με στοκ.Για την αντιπροσωπεια ειναι διαφορετικα να παρει τηλ ενα μαγαζι και να πει στειλε μου 3 καρτες 67008738 ΧΤ , ειναι πιο χειροπιαστο να πληρωσει και μετρητα , να δειτε εκει πως πεφτουν οι τιμες.Οποτε ειναι λογικο ενα μαγαζι το οποιο εχει μια Α κινηση και μπορει να καλυψει ενα μικρο στοκ σε τετοιες καρτες οχι απλα να εχει καλυτερη τιμη αλλα και να μπορει να χτυπησει και την αγορα , αρκει να το θελειι και ξερω αρκετους που θελουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.