FrOsT Δεκέμβριος 16, 2011 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 Εμενα μου ηρθε αυτο απο τον πωλητη (Οχι απο τους υπευθυνους του ebay...) Φυσικα και δεν ακυρωνω το open case. Συμφωνα με αυτο, τιποτα δεν εχει σταλει ακομα. Θα περιμενω μεχρι και τις 22 του μηνα οπου εχω διαθεσιμες μερες και μετα θα το γυρισω σε claim... [quote]Dear yiannisd1,hi friendi'm honest seller,hope you can understand us,your item has sent out via Airmail,the item tracking number is:RA362682449CNplease believe me,and hope understand us,hope you can close the ebay case now.thank you- lansexingkong2011Το ίδιο και εδω (άλλο track), φυσικά και δεν κλείνω το case.Αναμονή λοιπόν...Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 16, 2011 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 Οχι δεν με καταλαβες.Εστειλες πρωτα μνμ του πωλητη η κατευθειαν ανοιξες case στο ebay?Εδιτ:ρε συς αμα το εστειλε σημερα θελει καμια μερα για να μπορεσει να σου βγαλει valid tracking μεσα απο το china postΌταν ανοίξεις case χωρίς να στείλεις στον seller, στέλνει το eBay μήνυμα σε αυτόνα με προθεσμία.Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 16, 2011 Author #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 μονο εμενα δεν εστειλε tracking? Εγω φταιω που του εκανα και διαφημηση...:fist: *Αι Βασιλης mode on:\ Λες εμενα να μου στειλει 2-3 δωρο που του εκανα διαφημηση? \Αι Βασιλης mode off Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Δεκέμβριος 16, 2011 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 αρα μην σου πω να παραγγειλεις για μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Δεκέμβριος 16, 2011 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 Μόλις έλαβα και εγώ email από τον πωλητή το ίδιο με τους από πάνω αλλά με άλλο tracking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 16, 2011 Author #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 pending..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 16, 2011 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 ahhahahahah δωστε του ενα ρε παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Δεκέμβριος 18, 2011 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2011 Πάντως το δικό μου tracking ακόμα δεν εμφανίζετε στο site τις EMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Δεκέμβριος 19, 2011 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Πάντως να έχετε υπόψιν, πως αν ο πωλητής είναι μούφας, και κρεμάσει πολλούς, το paypal αποζημιώνει μέχρι ενός χρηματικού ορίου επί συνόλου αγοραστών.Αν δεν "προλάβεις" να είσαι εντός του, μένεις μπουκάλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Δεκέμβριος 19, 2011 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Η λύση είναι το λεγόμενο charge back... δεν θέλω να γίνω Κασσάνδρα, αλλά βλέπω πολλούς να κλαίνε τα λεφτά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Δεκέμβριος 19, 2011 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Κατι παρομοιο που μου ειχε γινει με ενα παιχνιδι απο κινα για ps3 (παλια).Ειχε περασει η προθεσμια για καταγγελια μεσω paypal (αν θυμαμαι καλα ειναι 1 μηνας) και εκανα dispute μεσω τραπεζας.Στην alpha bank εχει γραμμη για ηλεκτρονικο εμποριο και καταγγελιες αλλα δεν θυμαμαι το νουμερο.Την επομενη μερα σου βαζουν τα λεφτα στην καρτα και κυνηγανε το paypal.Αν το paypal δικαιωσει τον πωλητη (πραγμα απιθανο σχεδον...) σου χρεωνουν τα λεφτα που σου εβαλαν +νομιμο τοκο διαφορετικα τα περνουν απο το paypal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 19, 2011 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Αν υπαρχει open case η/και claim, τα χρηματα ΔΕΝ περνανε στο Paypal του πωλητη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 19, 2011 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 o τυπακος εξακολουθει και απαντα στα μηνυματα που του στελνω μεσω του open caseισχυριζεται οτι το αντικειμενο ειναι γνησιο και συμφωνα με την περιγραφη τουκαι οτι εχει ηδη αποσταλλει και οτι το tracking δεν βγαζει ακομα πληροφοριες λογω φορτου εργασιας του φορεα...Το γιατι κατεβηκε το item και το ebay εκλεισε το listing δεν μου το απαντα...Του εχω αναφερει οτι εχουν παραγγειλει κι αλλα 4 φιλαρακια μου το ιδιο αντικειμενοκι οτι η copy paste απαντηση που στελνει σε ολους με ανενεργο tracking number απλα δεν ειναι ικανοποιητικη...κι οτι η απαιτηση για refund παραμενειστις 8 μερες μπορουμε να κανουμε escalate σε claim εαν θυμαμαι καλαοποτε λιγες μερες υπομονη ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Δεκέμβριος 21, 2011 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Τελικά εμφανίστηκε σε κανέναν το Tracking Number ή όχι. Επίσης όταν άνοιξα dispute στο Paypal αυτό έγινε αμέσως escalation το γιατί δεν το κατάλαβα αλλά τώρα πώς μπορώ να ενημερώσω το Paypal ότι το tracking που έχει δώσει ο πωλητής δεν είναι έγκυρο ή δεν χρειάζεται να κάνω κάτι τέτοιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 22, 2011 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Μολις το εκανα escalate to claim και εβαλα το ακολουθο μυνημα προς τους arbitrators -quote-" Seller has provided a tracking number(RA362682449CN), which is NOT valid (Checked with various on-line systems that track packages) Therefore I reserve all my rights and hereby demand a full refund..."-unquote-1η Ιανουριου θα εχω απαντηση...:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 22, 2011 Author #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Εμενα για καποιο λογο αυριο τελειωνει το deadline που του εχει δωσει το ebay.οποτε εγω το escalate θα το κανω αυριο.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚαι για να ζηλευεται...μου εστειλε και εμενα τελικα tracking:wall::fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaMeMaSTeR Δεκέμβριος 22, 2011 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Από την εμπειρία μου, το EMS θα το δείτε να δουλεύει όταν περάσει από το Ελληνικό τελωνείο. Θα βλέπετε την πορεία του στο site των ΕΛΤΑ.Υ.Γ. Μια φορά το tracking δούλεψε αφού μου το παρέδωσαν και έλεγε πως το επέστρεψαν πίσω... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 22, 2011 #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 claim> refund σε λιγοτερο απο 4 ωρες.... thats a first! καλα ξεμπερδεματα και στους υπολοιπους Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 22, 2011 #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 ποποφαρδος....Δεν μου εχουν κανει λιγοτερο απο 3 εβδομαδες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 23, 2011 #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Ψιλοπερίεργο αυτό. Μέσα στο 48 έχουν κλείσει όλες οι δικές μου περιπτώσεις. Συνήθως δε, κάτω από 24ωρο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.