FrOsT Δεκέμβριος 27, 2011 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 Customer Support has refunded you through PayPal and the case is closed. 25 Dec, 2011 at 06:22Refund information:We issued you a US $39.99 refund to the PayPal account that you used to purchase this item. Please log in to PayPal and view the history page if you don't see it in your PayPal balance.Final decision:This case has been decided in your favour.Customer Support comments:We didn't receive valid tracking information from the seller. We're sorry you have a problem with your purchase, and we're issuing you with a refund in this case. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 27, 2011 Author #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2011 sorry που καθηστερησα feedback αλλα ετρεχα με ενα τρακαρισμα που ειχα... λοιπον απο την πεμπτη μου εχει γινει κανονικα refund απο ebay απλα δεν εχει εμφανηστει ακομα στη καρτα μου.... EDIT:Δεν ελεγα να κερδισω κανενα λαχειο...μολις μπηκαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 1, 2012 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2012 Καλησπερα & Καλη Χρονια Μου ηρθε πρωτοχρονιατικος μποναμας...Εσκασε 0900 περιπου μαιλ απο το ebay οτι εγινε refund...Παλι καλα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 3, 2012 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Έφτασε το δέμα!!! Ήρθε με το tracking του μηνυματος άλλα το περιεχόμενο δεν έχει καμία σχέση... Απατεώνας λέμε! Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Ιανουάριος 3, 2012 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Και σε μένα το δέμα τα ΕΛΤΑ δείχνουν ότι είναι Πάτρα. Το θέμα είναι τι θα έχει μέσα το δέμα, ακούω προβλέψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 3, 2012 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Καλωδιο ιδιο με του [MENTION=1666]FrOsT[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 3, 2012 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Μισό τώρα όλοι αγοράσατε αυτό το πραγματάκι (το κουτάκι) και σε 2 άτομα ήρθαν 2 καλώδια iphone?Το πληρώσατε ή όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 3, 2012 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Αν διαβασεις απο την αρχη το θεμα, θα καταλαβεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιανουάριος 3, 2012 #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Ναι το διάβασα αλλά δεν το χάνω μετά.. (συν το ότι δεν έχω ιδέα από ebay) όλοι εσείς το αγοράσατε αλλά μετά ζυτήσατε τα λεφτά σας πίσω και τα πήρατε.. αλλά γιατί σας φτάνουν καλώδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 3, 2012 #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Γιατι ο πωλητης ηταν απατεωνας. Δεν ειναι τοσο δυσκολο Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 3, 2012 #71 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Γιατι ο τυπος ειναι απατεωνας και προσπαθει να βγαλει χρηματα πουλωντας καλωδια αντι των media boxes που περιγραφει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 3, 2012 #72 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Φίλε μου κάνε νέο θέμα. Αυτό που συζητάς δεν έχει σχέση με το θέμα στο οποίο είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιανουάριος 3, 2012 Author #73 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Ρε αντε @@@@@@ μου ηρθε και μενα καλωδιακι και ελεγα την τρελα μου ποτε το παραγγειλα... Δεν την παλευω....Τον ειχα ξεχασει τον τυπο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 3, 2012 #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Τουλαχιστον εβγαλα τσαμπα καλωδιακι για το iPhone Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 3, 2012 #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Τουλαχιστον εβγαλα τσαμπα καλωδιακι για το iPhone Sent from my iPhone using Tapatalk Τώρα πρέπει να πάρω και iPhone για να μην πάει χαμένο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 4, 2012 #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Τώρα πρέπει να πάρω και iPhone για να μην πάει χαμένο! Αχαχαχαχαχα θεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Ιανουάριος 4, 2012 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 :mobile1::mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Ιανουάριος 4, 2012 #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Λοιπόν σήμερα παρέλαβα και εγώ το δέμα και φυσικά είχε μέσα το καλώδιο και όχι αυτό που αγόρασα. Το θέμα είναι ότι δεν μου έχει γίνει ακόμα refund και η υπόθεση είναι σε στάδιο escalation και το paypal θα επικοινωνήσει μαζί μου σήμερα 4/1 σχετικά με τις εξελίξεις. Το θέμα τώρα είναι εγώ τι πρέπει να κάνω να περιμένω το paypal ή να αλλάξω το claim από το δεν παρέλαβα σε παρέλαβα λάθος προϊόν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 4, 2012 #79 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 To αλλαζεις και λες οτι δεν το εχεις λαβει.Εχω την υποψια οτι αν πεις οτι σου εστειλαν αλλο, θα πρεπει να το στειλεις πισω με tracking number και ΟΤΑΝ και ΑΝ το λαβει ο απατεωνας, τοτε να σου γυρισει τα χρηματα το Paypal. Οποτε κανε το escalate to a claim για να τελειωνεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Ιανουάριος 4, 2012 #80 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Είναι escalate σε claim Επίσης πώς μπορώ να ενημερώσω το paypal ότι το ίδιο έγινε και σε άλλους άρα δεν είναι ένα αθώο λάθος στην αποστολή αλλά ενέργεια εκ του πονηρού ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.