YDinopoulos Δεκέμβριος 14, 2011 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 @petros@idk$ H συναλαγγη ακυρωθηκε. Δεν την ειδα στο ebay το πρωι και μιλησα με εναν υπευθυνο απο το chat τους και μου ειπε αυτα.. Thank you for waiting. I can confirm that items has been removed by eBay because the item or seller has breached policy. Since you have already paid for the item, what you can do now is to file for a case to claim your payment back. Here’s how: 1. Go to My eBay > Account > Resolution Centre 2. Under ‘I bought an item.’ section, select ‘I haven't received it yet.’ 3. Click on the ‘Continue’ button 4. Follow the on screen instructions. EDIT: Μας ματιασατε ρεεεεε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 14, 2011 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 14, 2011 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 This listing (220911642452) has been removed, or this item is not available.πολύ καλό για να είναι αληθινό ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 14, 2011 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 ναι ρε γμτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 14, 2011 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Τι τιμη ειχε??(Πρεπει να ηταν εξωφρενικα χαμηλη μιας και παιζουν αλλα με <100Ε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 14, 2011 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 39.99$ και free shipping Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 14, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 πρεπει να εχει γινει μ@λακια Περιμενω να δω τι θα πει και ο γιαννης αλλα μαλλον τα χασαμε τα λεφτα... εχω κανει την αγορα(στο paypal φαινεται κανονικα)αλλα δεν υπαρχει πουθενα στο ebay. Tι κανουμε σε αυτη τη περιπτωση?Γιαννη εσυ τα ξερεις καλητερα οποτε περιμενω απο σενα. Edit:δεν ειχα κανει refresh και δεν εida τις απαντησεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 14, 2011 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Δεν χανουμε τπτ, παρα χρονο. Τα χρηματα θα επιστραφουν πισω, μειων την οποια προμηθεια τραβαει η πιστωστικη/χρεωστικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 14, 2011 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Παιδιά βλέπω παίζουν και άλλα sub 100 και με 1.2ghz Επεξεργαστή . Πέραν της προσφορας του θρεντ ποιο μοντέλο θα επιλέγατε ?? Πχ αυτο εχει 56eAndroid 2.3 HD 1080P 2GB Blue TV BOX VIA Rockchip 2918 1.2G Hz ARM Cortex A8 CPU | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Δεκέμβριος 14, 2011 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 και γιατι οχι αυτο???? http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/c5e91f80-05f9-4130-8fae-113cdaf61226.aspxπου παιζει απο mkv 1080p μεχρι m2ts εννοηται και με υποτητλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 14, 2011 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 και γιατι οχι αυτο???? http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/c5e91f80-05f9-4130-8fae-113cdaf61226.aspxπου παιζει απο mkv 1080p μεχρι m2ts εννοηται και με υποτητλουςΔεν εχει android... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Δεκέμβριος 14, 2011 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Ε ναι μπορει να ειναι καλο σαν media player αλλα δεν εχει android με οτι συνεπαγεται ( βασικο browsing κανα & κανα android game - application ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Δεκέμβριος 16, 2011 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 Έχω νέα σχετικά με το θέμα. Είχα κάνει και εγώ αγορά του συγκεκριμένου και όπως και στα υπόλοιπα παιδιά η συναλλαγή δεν εμφανίστηκε στην καρτέλα μου στο ebay. Αφού επικοινώνησα με το live support μου είπαν ότι η συναλλαγή μου ακυρώθηκε και με καθοδήγησαν στο να ανοίξω case στο PayPal κάτι που έκανα. Λοιπόν σήμερα μου ήρθε μήνυμα από το PayPal ότι ο πωλητής τους έδωσε Tracking Number από το Κινέζικο Ταχυδρομείο. Κανένας άλλος έλαβε τέτοιο μήνυμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 16, 2011 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 Εμενα μου ηρθε αυτο απο τον πωλητη (Οχι απο τους υπευθυνους του ebay...) Φυσικα και δεν ακυρωνω το open case. Συμφωνα με αυτο, τιποτα δεν εχει σταλει ακομα. Θα περιμενω μεχρι και τις 22 του μηνα οπου εχω διαθεσιμες μερες και μετα θα το γυρισω σε claim... [quote]Dear yiannisd1,hi friendi'm honest seller,hope you can understand us,your item has sent out via Airmail,the item tracking number is:RA362682449CNplease believe me,and hope understand us,hope you can close the ebay case now.thank you- lansexingkong2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 16, 2011 Author #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 εγω τιποτα ακομα.Ποτε εκανες την αγορα?"Το συζηταγα με ενα φιλο.λεω κοιτα που αυτος θα τα στειλει απλα εσπασε την δημοπρασια για να κερδισει τις προμηθειες (ειχε ηδη πουλησει ~300τεμ)":pΓιαννη εστειλες και του πωληση μνμ?Η μονο το forward που εκανε το ebay? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 16, 2011 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 Οπως μου το εστειλε το περασα μεσα στο case, αναφεροντας οτι μου το εστειλε ο πωλητης, το μηνυμα υπαρχει ακομα στο Inbox (αν θελουν να το τσεκαρουν οι του eBay) και οτι το εχω τσεκαρει με διαφορα σαιτ που ψαχνουν tracking id και ολα λενε οτι δεν υπαρχει... Απλα 'γεμιζω' το case μου με οσο μπορω πιο ενοχοποιητικα στοιχεια Πλεον οτι μηνυμα ανταλλασω με αυτον θα ειναι μεσω του case και οχι μεσω των κλασσικων μηνυματων! ΥΓ: Και φυσικα ο τυπος δεν θα παρει δραμι, αν το Paypal του τα ακυρωσει. Δεν ειναι instant η πληρωμη του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Δεκέμβριος 16, 2011 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 Εμένα το μήνυμα μου το έστειλε το PayPal με τον πωλητή δεν έχω καμία επαφή ούτε και μου έστειλε κανένα mail. Το θέμα είναι τι κάνουμε αφήνουμε το case ανοικτό. Από που μπορούμε να κάνουμε tracking τον αριθμό που μας έχει δώσει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 16, 2011 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 Δες το παραπανω ποστ μου Δεν κλεινουμε ΠΟΤΕ ανοιχτο case. Αν το κλεισεις, ΔΕΝ το ανοιγεις παλι με την καμια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 16, 2011 Author #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 Οχι δεν με καταλαβες.Εστειλες πρωτα μνμ του πωλητη η κατευθειαν ανοιξες case στο ebay?Εδιτ:ρε συς αμα το εστειλε σημερα θελει καμια μερα για να μπορεσει να σου βγαλει valid tracking μεσα απο το china post Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Δεκέμβριος 16, 2011 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 Κατευθείαν στο ebay και μετά PayPal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.