petroSEXtreme Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2011 Παιδες καλησπερα. Χαζεβα πριν και βρηκα αυτο Full HD 1080P HDMI Google Android 2.2 WIFI Media Player Internet TV Box HDTV NEW | eBay Ειναι ενα android pc στην ουσια.Το θεμα μου ειναι οτι αυτος ο πωλητης ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ φθηνοτερος απο τους υπολοιπους.Αυτο που με φοβησε ειναι οτι εχει πουλησει 250+ μαραφετια (ναι αυτο ειναι καλο το ξερω) αλλα ολα εχουν πουληθει τις τελευταιες 5 μερες....Τι παιζει με τον τυπο?Απατη λετε, η εσεις θα κανατε κανονικα την παραγγελεια? Ps:Εχω κανει δεκαδες αγορες απο ebay ΑΛΛΑ ποτε δεν ειχα προβλημα.Τι γινεται σε περιπτωση που ο τυπος ειναι απατεωνας?Παιζει να παρω τα λεφτα μου πισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Ναι σε καλύπτει το ebay.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 13, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Οποτε τι λες να το παραγγειλω?Στη χειροτερη δηλαδη να παρω τα λεφτα μου πισω μετα απο 2μηνες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Εγώ ναι θα το τσιμπούσα αν το ήθελα τόσο πολύ, όπως λες είναι αρκετά εκείνα που έχουν πωληθεί από την άλλη είναι εξαιρετικά χαμηλή η τιμή του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Εχει 500+ θετικες. θα ειναι οκ. Σκεφτομαι να παρω κ εγω ενα να το δοκιμασω. Απλα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι θα ερχεται με κινεζικο ανταπτορακι μαλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 13, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 ρε συ δεν ειναι μονο η τιμη που με προβληματιζει αλλα οτι ολα εχουν πουληθει τις τελευταιες 5 μερες.οποτε δεν υπαρχει ακομα feedback για αυτο το αντικειμενο...... Τεσπα θα περιμενω να ακουσω καμια γνωμη ακομα @Γιαννη Τι εννοεις κινεζικο ανταπτορακι?Για το ρευμα? Αμα μου πεις οτι θα το παρεις θα το παρω και εγω (για να εχω καποιον για συμπαρασταση στη στραβη) χαχαχαχαχαχχα EDIT:που ειναι ο κινεζο-gadget-tester LevelOne να μας πει και εκεινος τι γνωμη του??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 669 θετικες τους τελευταιους 12 μηνες... Θα παρω σιγουρα. Αν θελει κανεις αλλος ας μου το πει να μοιραστουμε τα εξοδα μεχρι Αθηνα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 13, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Της τρελής όμως, άλλος παίρνει 1, άλλος 5, άλλος 10.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 13, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 669 θετικες τους τελευταιους 12 μηνες... Θα παρω σιγουρα. Αν θελει κανεις αλλος ας μου το πει να μοιραστουμε τα εξοδα μεχρι Αθηνα ! Αφου ρε συ εχει free shiping....:P:P:P ρε μπας και βλεπεις αλλο γιατι αυτος δεν εχει τοσες θετικες........ Ριχνω και εγω παραγγελεια και οτι κατσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Το ειδα στο checkout...lol !!!Το θεμα ειναι να μας ερθει με EU mains γιατι δεν εχω ορεξη να τρεχω για ανταπτορακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 13, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Ρε αχορταγε 2 πειρες????? Απλα για επαληθευση...για αυτο λεμε Full HD 1080P HDMI Google Android 2.2 WIFI Media Player Internet TV Box HDTV NEW | eBay Με μπερδεψες με τις 600+ θετικες που ειπες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Ναι Κανε κλικ στο 578 και θα δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Δεκέμβριος 13, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Αντε καλοριζικα.....:dance3:Να πω την κακια μου με χαλαει λιγο που δεν εχει εξοδο ηχου (εστω και καρφι) και δεν ειναι android 2.3 αλλα εχει σχεδον το 1/3 των χρηματων.Εμενα μου αρεσε πολυ αυτο λογο opticalHD 1080P HDMI Google Android 2.2 TV BOX HD Network Media Player 1 Year Warranty | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2011 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Να δουμε ποιανου θα ερθει πρωτο.. Κοιτα, εγω το ενα θα το στειλω χωριο οπως ειναι. Το αλλο θα φαει πολυ σκαλισμα !!! Μη σου πω θα δοκιμασω και mint απανω του...lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 13, 2011 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Άμα είναι και είναι κανας μπαρούφας πωλητής πάντως,και η αγορά σου είναι μέσω PayPal τότε καλύπτεσαι 100% και μην ανυσηχείς για τίποτα!Να έχεις κρατήσει και την απόδειξη καλού κακού.Οπότε μην άγχεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 14, 2011 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Παίδες μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί το αγοράζετε αυτό? Για τι χρήση εννοώ.Τι σας εντυπωσιάζει εκτός από την τιμή? Στην αρχή νόμιζα ότι είναι 1080p media player, αλλάδε φαντάζομαι το hardware του να μπορεί να αναπαράξει ματρόσκες 1080. Οπότε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 14, 2011 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Οταν σας ερθει καντε καμια μινι παρουσιαση αν ειναι ευκολο.... @στον απο πανω Supports HD 1080P video play. Αν δεν τα εχει τα 1080 πιστευω ανετα εχει τα 720.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 14, 2011 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Λες δηλαδή ο cortex που κουβαλάνε τα μισά πλέον smartphones να μπορεί να κάνει decode full hd mkv?ΔΝΤ...Κι επειδή ο φθηνός Κινέζος είναι οικονομικός και στα σχόλια, κοίτα λίγο τα σχόλια του ακριβού (http://www.ebay.co.uk/itm/HD-1080P-HDMI-Google-Android-2-2-TV-BOX-HD-Network-Media-Player-1-Year-Warranty-/160687623438?pt=UK_AudioElectronicsVideo_Video_TelevisionSetTopBoxes&hash=item2569ba8d0e#ht_6799wt_12880).Λέει πουθενά mkv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 14, 2011 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Παιδες καλησπερα.Χαζεβα πριν και βρηκα αυτο Full HD 1080P HDMI Google Android 2.2 WIFI Media Player Internet TV Box HDTV NEW | eBay Ειναι ενα android pc στην ουσια.Το θεμα μου ειναι οτι αυτος ο πωλητης ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ φθηνοτερος απο τους υπολοιπους.Αυτο που με φοβησε ειναι οτι εχει πουλησει 250+ μαραφετια (ναι αυτο ειναι καλο το ξερω) αλλα ολα εχουν πουληθει τις τελευταιες 5 μερες....Τι παιζει με τον τυπο?Απατη λετε, η εσεις θα κανατε κανονικα την παραγγελεια? Ps:Εχω κανει δεκαδες αγορες απο ebay ΑΛΛΑ ποτε δεν ειχα προβλημα.Τι γινεται σε περιπτωση που ο τυπος ειναι απατεωνας?Παιζει να παρω τα λεφτα μου πισω? το λινκ δεν παιζει , ειναι ευκολο να το ξαναβαλεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 14, 2011 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=NOfeV8j_iog&feature=related]Android TV box - YouTube[/ame]Εχω ψηθει αλλα α) παιζει εξωτερικους υποτιτλους? (λογικα ναι) β) παιζει mkv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.