Jump to content

Επιτέλους DSL.

JiMk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είμαι με forthnet 384 demo και μάλλον θα συνδεθώ με forthnet, έχω πάθει πλάκα. Επίσης το Netlimiter είναι πολύ χρήσιμο πρόγραμμα.:)

post-39-1416071051,8922_thumb.jpg

Για πες κ καμια τιμουλα να μαθαινουμε!!!!!!Αμα εχω isdn(με hellas on line) 12μηνη κ ακομα δεν εχει ληξει,μπορω να βαλω dsl με μειωμενη τιμη απο τον ιδιο παροχεα???Οποιος ξερει.... ολες οι απαντησεις δεκτες!!!

Οι τιμές είναι οι γνωστές... 30 η ενεργοποίηση και 25 το μήνα ή 30 κάπου εκεί. Ο Isp στο περίποθ 30 η Forthnet και 40 Tellas.

Να ρωτησω κ κατι αλλο...αλλα μην γελατε....ειμαι ολιγον τι ασχετος σε αυτο,γι'αυτο ρωταω!!!

25 η 30 ευρω το μηνα ειναι οσα γιγα κ αν κατεβασεις η υπαρχει χρεωση αναλογα με τα δεδομενα που κατεβαζεις???

Δεν την ενεργοποίησαν οι π@π@ρες.... τεσπα....

Δινοπουλε... παίζει κανένα demo tellas?

JiMk κοίτα και για ACN...Είμαι πολύ ευχαριστημένος τους 3 τελευταίους μήνες που τη χρησιμοποιώ.

Αρχική απάντηση από adams

H tellas δεν δινει demo

Τον Σεπτεμβριο του 2003 εγω πηρα ΔΕΜΟ απο την Τελλας. Αν τους παρεις τηλ και τους ζητησεις εναν demo λογαριασμο για 5-6 μερες, δεν θα πουν οχι ! Τηλ....13800

Αρχική απάντηση από JiMk

Τους πήρα και είπαν όχι.... λολ

Ναι και τον Iανουάριο που ζήτησα δεν κάνανε... :( Εγώ με Τελλάς μια χαρά κατεβάζω...

post-203-1416071052,2281_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.