Terrorist Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2011 Ενας γνωστος μου παρηγγειλε ενα παιχνιδι απο το Πλαισιο περιπου πριν 3-4εβδομαδες μεσω του ιντερνετ. Ειχαν περασει 3 μερες απο τοτε που το παρηγγειλε και τον ρωταω αν του το εχουν φερει αλλα μου απανταει οτι θα του το φερουν μεσα στις επομενες μερες. Αυτο δεν εγινε ποτε και τωρα που εχει περασει 1 μηνας ακομα να του το φερουν. Γιαυτο μην εμπιστευστε παντα αυτα τα μαγαζια οσο γνωστα και να ειναι !! Καποιες φορες ειναι καλυτερα να παραγγελνετε απο εξωτερικο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Έχασε λεφτά; Αν όχι δεν είναι απάτη, απλά ανοργανωσιά. Στην τελική ήρθε σε επαφή με το κατάστημα; Αν σου καθυστερούν μια αγορά δεν το ξεχνάς και εσύ με την σειρά σου. Κάνεις ένα τηλέφωνο. Δωρεάν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 13, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Ποιο παιχνιδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 α) Οταν το παραγγειλε, ηταν σε στοκ? β) Του εχουν στειλει το email επιβεβαιωσης ? Ειναι κατι που κανει το Πλαισιο ΚΑΙ μολις κανεις παραγγελια, αλλα ΚΑΙ πριν οταν το τιμολογησουν και ειναι ετοιμο προς αποστοληγ) Εχει προπληρωσει ? δ) Τον εχουν παρει τηλεφωνο? Αν οχι, εχει μιλησει μαζι τους ???ε) Εχει δωσει σωστα στοιχεια αποστολης/επικοινωνιας ? Ψωνιζω απο εκει -τουλαχιστον- 6 χρονια και ποτε δεν ειχα προβλημα με τις παραγγελιες μου. Ειτε σε προσωπικο επιπεδο, ειτε μεσω των εταιριων μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.