Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2011 Καλησπερα σε ολους...Πηρα προσφατα ενα ups και εχει και προστασια τηλεφωνικης γραμμης.Ισως χαζη η ερωτηση μου, αλλα που αποσκοπει αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Το καλωδιο που ερχεται απο τον ΟΤΕ, εχει ταση. Οποτε χρειαζεται και αυτο προστασια θεωριτικα! (Αν κ δεν εχω ακουσει ποτε να καει τηλεφωνο/φαξ/συναγερμος/μοντεμ απο υπερταση του ΟΤΕ...)Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Δεκέμβριος 13, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Κι ομως μπορει να περασει υπερταση μεσω ρουτερ και να καταληξει σε υλικο του υπολογιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Δεκέμβριος 22, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Πολλές φορές καίγονται συσκευές (τηλεφωνο/φαξ/συναγερμος/μοντεμ κλπ) από κεραυνούς. Γι' αυτό υπάρχουν και κυκλώματα "αντικεραυνικά" που είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για τηλεφωνικό δίκτυο. Απλά αυτό που έχει μεγάλη σημασία σε αυτά τα κυκλώματα είναι να υπάρχει καλή γείωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafeine Δεκέμβριος 28, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2011 καλό, και εγώ το χα πάντα απορία τι έκανε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.