Jump to content

Το pc δεν ανοίγει καθόλου! βοηθήστε δεν ξέρω τι φταίει!

JohnnybOlsi

Recommended Posts

Λοιπόν... Ενώ το pc μου δούλευε κανονικά μια μέρα στα καλά καθούμενα δεν άνοιγε! πάταγα και ξανά πάταγα το κουμπί αλλα αυτό τίποτα! Δανειστικά ένα τροφοδοτικό από έναν φίλο μου για να το βάλω στο δικό μου να δω αν έφταιγε το τροφοδοτικό μου που δεν άνοιγε και είχα δίκιο, μόλις έβαλα το άλλο τροφοδοτικό το pc άνοιξε, βεβαια δεν σύνδεσα οθόνες κλπ γιατί απλά ήθελα να δω αν έφταιγε το τροφοδοτικό που δεν άνοιγε και αφού είχα σιγουρευτεί ότι έφταιγε αυτό το έκλεισα και το παράτησα για μερικές εβδομάδες μέχρι να έπαιρνα καινούριο...

Τελικά πήρα καινούριο από το e-shop! Όταν πήγα σπίτι και το σύνδεσα για να παίξει το pc μου πάλι δεν άνοιγε καθόλου! Δοκίμασα το καινούριο τροφοδοτικό σε άλλο pc και δούλευε άψογα! Δηλαδή τώρα το pc μου δεν δούλευε ούτε με καινούριο τροφοδοτικό το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι φταίει και δεν ανοίγει! Πείτε μου τι να κοιτάξω! εσείς τι θα κοιτάγατε στη θέση μου??:wall::wall::wall::hang3::hang3::hang3:

Αυτό είναι το σύστημα μου

PSU: DEER DR-8460BTX 450W M/B: GIGABYTE GA-EP31-DS3L VGA: NVIDIA 9800GTX CPU: INTEL CORE 2 QUAD 2.83GHZ DVD REWRITER CARD READER HDD: 80 GB EXCELSTOR + 500 GB SEAGATE BARRACUDA και 2 FANS COOLER MASTER

για να καταλάβετε τι σύστημα έχω και από τι αποτελείται...

Μπάς και ξέχασες να συνδέσεις κανένα καλώδιο ;;;;

Το μικρό τετράπυνο του επεξεργαστή ίσως ;

Φιλε μου τα ξε σύνδεσα και τα σύνδεσα αρκετές φορες και πάλι τίποτα! Όλα στη θέση τους είναι! Το μονο που δεν έχω κάνει είναι να τα βγάλω όλα τελείως μαζί και την mb και να τα ξανά στήσω να δω μήπως έκανε βραχυκύκλωμα πουθενά κάνα καλωδιακή η καμια βίδα...

Τελικά φιλε citakis και pantelos το άλλαξα το κουμπί power με το reset για να δω αν έφταιγε αυτό αλλα και πάλι τίποτα! :-( Δεν ξέρω τι να κάνω! Αν έβγαζα όλο το υλικό από το pc και έβαζα μονο τα απαραίτητα όπως HDD, MOBO, CPU, PSU, VGA και ξανά δοκίμαζα???? :-S

venom7 δεν νομίζω για cpu γιατί μια χαρά δούλευε ούτε πρόβλημα με θερμοκρασίες είχα, 62 βαθμούς σε full load ήταν η πιο ακραία θερμοκρασία που έχω δει οποτε μου φαίνεται λίγο απίθανο να έπαθε ζημια από μονη τις...

FANISTELROOY αποσύνδεσα τις μπροστινές θύρες usb του κουτιού από τι mobo και ξανά δοκίμασα αλλα πάλι δεν άνοιγε...

Βγαλτα ολα κ ξαναβαλτα. Αν δεν.... ξεκινας δοκιμες μητρικη με αλλο επεξεργαστη, επεξεργαστη με αλλη μητρικη, αλλες μνημες κλπ.

Επισης σιγουρεψου οτι η πριζα εχει ρευμα.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Μήπως έχεις ups, και αυτό αρνείται να συνεργαστεί με το καινούριο σου τροφοδοτικό ;

Κάνε πάντως αυτό που λες μόνος σου, εκτός κουτιού όμως :

( Δεν ξέρω τι να κάνω! Αν έβγαζα όλο το υλικό από το pc και έβαζα μονο τα απαραίτητα όπως HDD, MOBO, CPU, PSU, VGA και ξανά δοκίμαζα???? :-S

Μάγκες τελικά κατάφερα να ανοίξω το pc όλα ok(σχεδόν):dance3:

ΑΛΛΑ..... έχουμε άλλο ένα θεματάκι... ενώ ανοίγει κανονικά και σιγουρεύτηκα ότι το hardware μου είναι ok... παρατήρησα ότι δεν έχω εικόνα! δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη δεν δίνη σήμα καθόλου το pc στην οθόνη. Ενώ δουλεύει η κάρτα γραφικών και λειτουργεί το ανεμιστηράκι δεν έχω καθόλου εικόνα!

...a και κάτι άλλο. δεν ακούω beep! Λέτε να κάηκε? Αφού δουλεύει το ανεμιστηράκι όμως! Τι γίνετε ρε παιδιά?:getlost:

αύριο θα δανειστώ την κάρτα γραφικών ενός φίλου μου να δω ότι όντως φταίει η κάρτα γραφικών μου που δεν έχω εικόνα...

η VGA που έχω είναι η nVidia 9800GTX!

Σου είπα και πριν και στο λέω και τώρα...

Για cpu το κόβω!!!

και εσύ μου λες

δεν νομίζω για cpu γιατί μια χαρά δούλευε ούτε πρόβλημα με θερμοκρασίες είχα, 62 βαθμούς σε full load ήταν η πιο ακραία θερμοκρασία που έχω δει οποτε μου φαίνεται λίγο απίθανο να έπαθε ζημια από μονη τις...

...Στα ξαφνικά χαλάνε όλα!Έχουν δει τα μάτια μου...!!!Κάνε μια απόπειρα και βάλε το cpu σου σε άλλο pc και δες!Ή άλλο cpu στο δικό σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.