JohnnybOlsi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2011 Λοιπόν... Ενώ το pc μου δούλευε κανονικά μια μέρα στα καλά καθούμενα δεν άνοιγε! πάταγα και ξανά πάταγα το κουμπί αλλα αυτό τίποτα! Δανειστικά ένα τροφοδοτικό από έναν φίλο μου για να το βάλω στο δικό μου να δω αν έφταιγε το τροφοδοτικό μου που δεν άνοιγε και είχα δίκιο, μόλις έβαλα το άλλο τροφοδοτικό το pc άνοιξε, βεβαια δεν σύνδεσα οθόνες κλπ γιατί απλά ήθελα να δω αν έφταιγε το τροφοδοτικό που δεν άνοιγε και αφού είχα σιγουρευτεί ότι έφταιγε αυτό το έκλεισα και το παράτησα για μερικές εβδομάδες μέχρι να έπαιρνα καινούριο... Τελικά πήρα καινούριο από το e-shop! Όταν πήγα σπίτι και το σύνδεσα για να παίξει το pc μου πάλι δεν άνοιγε καθόλου! Δοκίμασα το καινούριο τροφοδοτικό σε άλλο pc και δούλευε άψογα! Δηλαδή τώρα το pc μου δεν δούλευε ούτε με καινούριο τροφοδοτικό το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι φταίει και δεν ανοίγει! Πείτε μου τι να κοιτάξω! εσείς τι θα κοιτάγατε στη θέση μου??:wall::hang3::hang3::hang3: Αυτό είναι το σύστημα μου PSU: DEER DR-8460BTX 450W M/B: GIGABYTE GA-EP31-DS3L VGA: NVIDIA 9800GTX CPU: INTEL CORE 2 QUAD 2.83GHZ DVD REWRITER CARD READER HDD: 80 GB EXCELSTOR + 500 GB SEAGATE BARRACUDA και 2 FANS COOLER MASTER για να καταλάβετε τι σύστημα έχω και από τι αποτελείται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Μπάς και ξέχασες να συνδέσεις κανένα καλώδιο ;;;;Το μικρό τετράπυνο του επεξεργαστή ίσως ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnybOlsi Δεκέμβριος 13, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Μπάς και ξέχασες να συνδέσεις κανένα καλώδιο ;;;;Το μικρό τετράπυνο του επεξεργαστή ίσως ;Φιλε μου τα ξε σύνδεσα και τα σύνδεσα αρκετές φορες και πάλι τίποτα! Όλα στη θέση τους είναι! Το μονο που δεν έχω κάνει είναι να τα βγάλω όλα τελείως μαζί και την mb και να τα ξανά στήσω να δω μήπως έκανε βραχυκύκλωμα πουθενά κάνα καλωδιακή η καμια βίδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
citakis Δεκέμβριος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Να πω και ένα κουφό. Προσπάθησε να τσεκάρεις ότι το κουμπι on-off του κουτιού σου λειτουργεί σωστά. Μου είχε τυχει μια φορά και το άλλαξα με το reset Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Δεκέμβριος 13, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 +1 ^ το εχω παθει και εγω και πολυ σπαζαρ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnybOlsi Δεκέμβριος 13, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Ok παιδιά θα το δοκιμάσω αύριο το πρωί και θα σας πω αν δούλεψε... thanks!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 13, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Για cpu το κόβω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 13, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Επισης βγαλε ολα τα usb μην βραχικυκλωνει καποιο.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnybOlsi Δεκέμβριος 14, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Τελικά φιλε citakis και pantelos το άλλαξα το κουμπί power με το reset για να δω αν έφταιγε αυτό αλλα και πάλι τίποτα! :-( Δεν ξέρω τι να κάνω! Αν έβγαζα όλο το υλικό από το pc και έβαζα μονο τα απαραίτητα όπως HDD, MOBO, CPU, PSU, VGA και ξανά δοκίμαζα???? :-Svenom7 δεν νομίζω για cpu γιατί μια χαρά δούλευε ούτε πρόβλημα με θερμοκρασίες είχα, 62 βαθμούς σε full load ήταν η πιο ακραία θερμοκρασία που έχω δει οποτε μου φαίνεται λίγο απίθανο να έπαθε ζημια από μονη τις...FANISTELROOY αποσύνδεσα τις μπροστινές θύρες usb του κουτιού από τι mobo και ξανά δοκίμασα αλλα πάλι δεν άνοιγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnybOlsi Δεκέμβριος 14, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 :fist::fist::fist::fist::fist: τι να φταίει ρε γαμώτο:fist:? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 14, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Βγαλτα ολα κ ξαναβαλτα. Αν δεν.... ξεκινας δοκιμες μητρικη με αλλο επεξεργαστη, επεξεργαστη με αλλη μητρικη, αλλες μνημες κλπ.Επισης σιγουρεψου οτι η πριζα εχει ρευμα.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Δεκέμβριος 14, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Μήπως έχεις ups, και αυτό αρνείται να συνεργαστεί με το καινούριο σου τροφοδοτικό ;Κάνε πάντως αυτό που λες μόνος σου, εκτός κουτιού όμως :( Δεν ξέρω τι να κάνω! Αν έβγαζα όλο το υλικό από το pc και έβαζα μονο τα απαραίτητα όπως HDD, MOBO, CPU, PSU, VGA και ξανά δοκίμαζα???? :-S Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnybOlsi Δεκέμβριος 14, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 FANISTELROOY και tamerlan θα δοκιμάσω αυτά που μου προτείνεται να κάνω και θα σας απαντήσω άμεσα να σας πω αν έγινε τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 15, 2011 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 απ'οσο διαβαζω μαλλον η μητρικη σου εχει προβλημα στην τροφοδοσια για ψαξε σε καθε γωνια της μητρικης για τυχον ρωγμες στραβομα προσεξε την με λεπτομερια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnybOlsi Δεκέμβριος 16, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 Μάγκες τελικά κατάφερα να ανοίξω το pc όλα ok(σχεδόν):dance3: ΑΛΛΑ..... έχουμε άλλο ένα θεματάκι... ενώ ανοίγει κανονικά και σιγουρεύτηκα ότι το hardware μου είναι ok... παρατήρησα ότι δεν έχω εικόνα! δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη δεν δίνη σήμα καθόλου το pc στην οθόνη. Ενώ δουλεύει η κάρτα γραφικών και λειτουργεί το ανεμιστηράκι δεν έχω καθόλου εικόνα! ...a και κάτι άλλο. δεν ακούω beep! Λέτε να κάηκε? Αφού δουλεύει το ανεμιστηράκι όμως! Τι γίνετε ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnybOlsi Δεκέμβριος 16, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2011 αύριο θα δανειστώ την κάρτα γραφικών ενός φίλου μου να δω ότι όντως φταίει η κάρτα γραφικών μου που δεν έχω εικόνα... η VGA που έχω είναι η nVidia 9800GTX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnybOlsi Δεκέμβριος 19, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Παιδιά δεν έχω εικόνα! Δοκίμασα την κάρτα γραφικών μου σε άλλο pc και δούλευε κανονικότατα! Αλλα σε μένα όχι! ΤΙ ΦΤΑΊΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΩ ΕΙΚΌΝΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 19, 2011 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Σου είπα και πριν και στο λέω και τώρα...Για cpu το κόβω!!!και εσύ μου λες δεν νομίζω για cpu γιατί μια χαρά δούλευε ούτε πρόβλημα με θερμοκρασίες είχα, 62 βαθμούς σε full load ήταν η πιο ακραία θερμοκρασία που έχω δει οποτε μου φαίνεται λίγο απίθανο να έπαθε ζημια από μονη τις......Στα ξαφνικά χαλάνε όλα!Έχουν δει τα μάτια μου...!!!Κάνε μια απόπειρα και βάλε το cpu σου σε άλλο pc και δες!Ή άλλο cpu στο δικό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Δεκέμβριος 19, 2011 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 Κάνε clear cmos!!!!!! 90% θα δουλέψει! βγάλε το ρεύμα και μετά πάτα το κουμπάκι μόλις σβήσουν τα λαμπάκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Δεκέμβριος 19, 2011 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2011 κανε clear cmos και βαλε τα τελευταια drivers γραφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.