Jump to content

Οθόνη με θύρα HDMI για netbook - προτάσεις

kreach

Τι μέγεθος οθόνης να πάρω?  

11 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Παίδες έχω το netbook της lenovo: Thinkpad X121e με core i3 (2357M) , 6GB Ram, windows 7 prof 64bit κ έχει θυρα hdmi

Σκέφτομαι να αγοράσω μια οθονίτσα να βλέπω καμιά ταινία τις κρύες νύχτες του χειμώνα, αλλά ακούστε πρώτα τον προβληματισμό μου:

Θα αντέξει καμιά Samsung S22A300H LED Monitor 21,5'' στα 150Ε ??? Έχω ήδη αγοράσει ένα lg dvd writer εξωτερικό (slim, όχι desktop με εξωτερική τροφοδοσία) να παίζω απλά dvd (όχι blu ray) αλλά σκέφτομαι πως ίσως δεν αξίζει και καλύτερα να περιοριστώ στις 18.5'' λόγω του ότι είναι netbook...

Από την άλλη όμως δεν είναι το τυπικό αναιμικό netbook με intel Atom και κανα δυο γίγα ραμ...

Τι λέτε παιδιά? Να πάω για 21 ή 18.5 ίντσες ???

Το δικό μου netbook που είναι υποδεέστερο (HP Compaq Mini 311c-1150EV) και το έχω βάλει σε 42" και συχνά σε 32" βλέπω ταινίες full hd μεσω hdmi χωρίς κανένα πρόβλημα, οπότε πάρε όποια σου αρέσει.

Η αναπαραγωγή γίνετε μέσω nvidia ion και όχι από τη cpu.

Core i3 είναι, Full HD 3d abs fat GPS GPRS να του βάλεις θα το παίξει. Και το μέγεθος ή η ανάλυση της τηλεόρασης/monitor δεν έχει καμία σημασία στην απόδοση του laptop/netbook στις ταινίες. Το θέμα είναι η ανάλυση του περιεχομένου/βίντεο. Άμα αναφέρεσαι στην απόδοση στις desktop εφαρμογές, δεν θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Εκτός από τα παιχνίδια προφανώς, αλλά φαντάζομαι το γνωρίζεις αυτό. :p

Αλλά γιατί να μπλέξεις; Βρες καμιά tv με κάποιο καλό codec κ usb πάνω και είσαι comple. Ούτε καλώδια ούτε τίποτα.

Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :)

Αγόρασα που λέτε την Samsung SynchMaster SA300 και σήμερα είδα ένα dvd (κανονικό) με το vga καλλώδιο που είχε μέσα (μα τι τσίπιδες ρε παιδί μου... :TD: ) και θα έλεγα πως είμαι ικανοποιημένος :) Το μόνο που με ''χαλάει'' είναι πως δεν μπορώ να κουνήσω μπρος πίσω την οθόνη.

Ευχαριστώ και πάλι παιδιά :)

PS Δεν ήθελα μεγαλύτερη οθόνη, οι 21.5 με υπερκαλύπτουν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.