Jump to content

ASETEK-WATERCHILL-KT-03-ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?

jdrogas

Recommended Posts

Αν ήταν να το πειράξεις τότε να μην το έπαιρνες, αλλά για κάνε και μία δοκιμή με την παλιά ψύκτρα για να δείς τις διαφορές και πόσταρε (και μετά συζητάς για αλλαγές).

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!!Ρε παιδια ζητησα βοηθεια γιατι δεν εμεινα ευχαριστημενος απολυτα απο τα αποτελεσματα τωρα φιλε προκοπα και jogi το αν θα το πειραξω ειναι δικο μου θεμα δεν ειμαι κανα παιδακι απλα οπως προτεινατε ολοι εδω στο lab να βαλω υδροψυξη και να πειραματιστω ετσι κι εγω εκανα και μαλιστα πηρα (θεωρητικα ) το καλυτερο ετοιμο με τη σκεψη να μπορω να το αναβαθμισω κιολας δεν βλεπω που ειναι το κακο.Παντως βοηθεια πραγματικη δεν βλεπω να μου δινετε.Ρωτησα τα εξης και δεν πηρα απαντηση

1.ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΣΩ ΠΑΡΑΦΛΟΥ?

2.ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΥΓΕΙΟ?

3.ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΟΜΠΑ?

Σε αυτες τις ερωτησεις θελω απαντησεις αν εχετε την ευγενη καλοσυνη και μαλιστα με επιχειρηματα.Γιατι αυτα που θα μαθω εγω απο σας θα τα μεταφερω κι εγω εδω στο φορουμ ισως σε καποιον νεωτερο μελος εκτος και κρατατε επτασφραγιστα τα μυστικα σας αλλα να ξερετε δεν γεννιεται κανεις μαθημενος.

Φιλε brwmogaze ολα ειναι οκ τσεκαρισμενα

georgeadams σε ευχαριστω για την απαντηση σου νομιζω αυτο θα παραγγειλω αν και δεν το βλεπω μεσα στο χακ.

αρχικά, όχι το παραφλού δε θα σε βοηθήσει σε τεμπς. σαν το νεράκι τπτ.

αν είναι να διαλέξεις ανάμεσα σε ψυγείο ή αντλία, φυσικά και να πας για ψυγείο. η διαφορά θα είναι πιο ορατή. με πιο δυνατή αντλία, αν δεν βοηθάει η κατασκευή του μπλοκ, μπορεί να μη δεις διαφορά, παραμόνο αν η ροή σου είναι πολύ κομμένη (μέτρα τη αν θες κιόλας, πχ χρονομέτρησε σε πόσο χρόνο θα γενμίσει ένα μπουκάλι 1.5λιτ, με όλα πάνω στο κύκλωμα)

το ψυγείο που σκέφτεσαι, αν και δεν βλέπω διαστάσεις, μου φαίνεται λεπτό για να είναι πολύ αποδοτικό. από το μονό φυσικά καλύτερο. αλλά η διάσταση των σωλήνων σου σε περιορίζει.

πήγαινε για το ψυγείο θα πρότεινα, αν και αν ισχύει το +10 δεν είσαι όσο άσχημα νομίζεις...

τι αντλια και ποσα μπλοκ εχεις; κανε μια χαρη στον ευατο σου, δοκιμασε με την ψυκτρα που εχεις, για να δεις σε τι επιπεδα βρισκονται οι θερμοκρασιες, συμφωνα παντα με το τι λεει η μητρικη. απο εκει θα φανουν ολα. αν εισαι στα ιδια, αρχιζεις και ψαχνεις τι γινεται.

η θερμοκρασια του κουτιου εχει μεγαλη διαφορα απο το δωματιο. παραφλου με τιποτα, δεν υπαρχει λογος.

VOUDAS το ψυγειο στη φωτο ειναι ακριβως το ιδιο με το δικο μου αλλα ειναι διπλο

38-45 δεν εχω αλλη ψυκτρα τωρα στο κουτι ειναι πολυ ικανοποιητικες οι θερμοκρασιες με θερμοκτρασια δωματιου 24-25 εχω στο κουτι 28 τωρα αν εχω κλειστο το κλιματιστικο εχει φτασει μεχρι 32 στην ουσια εχουμε μια διαφορα της ταξης των 4 με 5 βαθμων απο το περιβαλλον το οποιο ειναι πολυ λογικο

4-5 βαθμοι για μενα δεν ειναι λογικο, ειναι δειγμα οτι κατι δεν παει καλα. τετοια διαφορα εχω αν κλεισω τον 120αρη που βρισκεται στο πλαινο.

ποσα μπλοκ και τι αντλια εχεις;

Απο αυτά που λές

1. ΜΗΝ βάλεις παραφλού αφού απο απεσταγμένο νερό δεν θα βρείς καλύτερο

2. Αντλία να αλλάξεις μόνο αν έχεις πολύ χαμηλή ροή

3. Καλύτερα ψυγείο αφού αυτό είναι το πιο υπεύθυνο για την μεταφορά της θερμότητας στο περιβάλλον δεδομένου μιας λογικής ροής νερού

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 16:30]

4-5 βαθμοι για μενα δεν ειναι λογικο, ειναι δειγμα οτι κατι δεν παει καλα. τετοια διαφορα εχω αν κλεισω τον 120αρη που βρισκεται στο πλαινο.

ποσα μπλοκ και τι αντλια εχεις;

Κατσε ρε φιλαρακι δουλευουν εκει μεσα 20 συσκευες ειναι δυνατον απο 25 στο δωματιο να μην παει 28 στο κουτι και αυτα που σου λεω με ενα ενερμαχ 80αρη πισω να φερνει φρεσκο αερα τερμα χαμηλωμενο και δυο μπροστα παλι να φερνουν στους δυο δισκους μου.Απο τους μπροστινους δεν περναει μεσα αερα προσπαθω λιγο να ησυχασω γι αυτο και εβαλα υδροψυξη τωρα βεβαια θα κανω και τα τεστ προσθετοντας ενα στο πλαι και αλλον ενα πισω (το casetek 1018 εχει θεσεις 2 εμπρος 2 πισω 2 στο πλαι και 1 στην οροφη του κουτιου στο κεντρο.

ασχετο ρε παιδια αλλα ποιος σας ειπε οτι το μαχ3 μετραει +10???

εισαστε σιγουροι για αυτο που λετε???

οχι τιποτα αλλο αλλα δεν νομιζω να εχω 26 idle...το μονο σιγουρο ειναι οτι εχω 30 στην καρτα!

Ο georgesod ειπε οτι μετραει +10 το μαχ3 αρα αν μου δειχνει 50 ειμαι 40 παντως αν στο bios εχω 52-53 το speedfan και το mbm μου δειχνει 43-44 τωρα τι να πιστεψω δεν ξερω.Ομως ολοι μου λενε οτι το bios της abit δειχνει μ@μ@κιες

αφου το σπεεδφαν και το ΜΒΜ δειχνουν αυτες της μητρικης,πως ειναι δυνατον να εχεις χαμηλοτερα αφου απο το σενσορα της μητρικης παιρνουν τις πληροφοριες!

τεσπα μακαρι να δειχνει +10...

ε λογικο ειναι να εισαι μεχρι 48-50 το πολυ αν εχεις το μονο ψυγειο...και σου λεω και πολυ

απλα αυτο το +10 δεν ειναι στανταρ..!Ετσι τουλαχιστον ειχαμε καταληξει με ενα γνωστο μου!

εχω και εγω ενα asetek αλλα το εντρυ κιτ με το παλιο μπλοκ και μονο ψυγειο και την μικρη αντλια HYDOR L20 se full load me ena 12cm fan 1800 rpm και την αντλια μεσα σε μπολ με 2 f@h clients εχω 37 case 44 otes kai 54-56 cpu 2400@3200 1.6v

palia me sp4 ειχα 43 case 51 otes kai 61-62 cpu

η αβιτ μαχ3 λεει οτι θελει αλλα υπαρχει διαφορα τωρα σκεφτομαι οτι η αντλια ζεστενει το νερο και μολις βρω καιρο θα παω να παρω το τανκ

Πολυ ψηλα εισαι αλλα βλεπω οτι ειναι επομενο γιατι εχεις και στο κουτι μεγαλη θερμοκρασια.Εγω το αποφασισα θα πουλησω το ρολοι και θα παρω κομπολοι δηλ.ηθελα να πω θα πουλησω το μονο ψυγειο και θα παρω το διπλο.

Αρχική απάντηση από jdrogas [Σήμερα, στις 19:22]

Κατσε ρε φιλαρακι δουλευουν εκει μεσα 20 συσκευες ειναι δυνατον απο 25 στο δωματιο να μην παει 28 στο κουτι και αυτα που σου λεω με ενα ενερμαχ 80αρη πισω να φερνει φρεσκο αερα τερμα χαμηλωμενο και δυο μπροστα παλι να φερνουν στους δυο δισκους μου.Απο τους μπροστινους δεν περναει μεσα αερα προσπαθω λιγο να ησυχασω γι αυτο και εβαλα υδροψυξη τωρα βεβαια θα κανω και τα τεστ προσθετοντας ενα στο πλαι και αλλον ενα πισω (το casetek 1018 εχει θεσεις 2 εμπρος 2 πισω 2 στο πλαι και 1 στην οροφη του κουτιου στο κεντρο.

Μονος σου το λες, πως δεν κυκλοφορει αρκετος αερας. ακομα και με νερο, το θελει το αερακι του το κουτι. τα bios (συνηθως) δε δειχνουν θερμοκρασιες idle, οποτε μην το λαμβανεις υποψη σου. η αντλια σου (και δικη μου) δεν εχει προβλημα ετσι. πριν τα χωσεις για πιο μεγαλο ψυγειο, κανε μια δοκιμη με το ψυγειο ενος φιλου σου (αν ειναι δυνατο κατι τετοιο), ωστε να σιγουρευτεις οτι ειναι αυτο το προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.