jdrogas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2004 Καλησπερα σε ολους.Μετα απο δικη σας παροτρυνση και με τις συμβουλες σας εγινα κι εγω ενας νεος νερουλας.Απεκτησα λοιπον το εν λογω κιτ της ασετεκ και το εστησα την πεμπτη που μας περασε οποτε και ειχα ολο το σαββατοκυρικο για να σας πω εντυπωσεις.Καταρχην ειναι ευκολο στη συναρμολογηση και με πολυ κατατοπιστικο εγχειριδιο για εναν αρχαριο σαν και μενα.Το εστησα λοιπον βασει των οδηγιων και αρχισα να το δουλεψω για να δω τι ψαρια πιανει.Τα αποτελεσματα ειναι τα εξηςΡ4-3.2NORTHWOOD-244 FSB-3.9-1.65 VOLTΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 28C-CASE-33CIDLE-45-47FULL-51-52ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ AIR CONDITIONΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ-24C-CASE-28IDLE-43-44FULL-48-49Θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι εγω προσωπικα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο τα αποτελεσματα εσεις?Δεν υπαρχει περιπτωση να εχω κανει κατι λαθος.Υπαρχει καποιο ειδικο υγρο που θα δω βελτιωση πχ παραφλου η κατι αλλοΥπαρχει τροπος αναβαθμισης αντλιας,ψυγειου μεγαλυτερου η δευτερου που θα μου δωσει ικανοποιητικα αποτελεσματα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιούνιος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Για γραψε λιγο πως ειναι τοποθετημενο το καθε τι...με ποια σειρα τα εχεις βαλει κ αν ειναι δυνατον καμια φωτογραφια...το μπλοκ παταει καλα πανω στον επεξεργαστη?Εβαλες λιγη αλοιφη πανω στον επεξεργαστη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 28, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Επειδη ταξιδευω δεν ειμαι σπιτι μου δεν ειναι δυνατον να στειλω φωτο ομως σιγουρα ειναι ολα ενταξει πανω στον επεξεργαστη εχει arctic silver 5 το μπλοκ ειναι σωστα βιδωμενο η σειρα ειναι η συνηθης αυτη που προτεινει και το εγχειριδιο χρησης τοι σωληνες ειναι αρκετα κοντοι οποτε να μην υπαρχει μεγαλη διαδρομη με χρι τον επεξεργαστη.Δεν ξερω τι μπορει να φταει μηπως τελικα ειναι αυτες οι επιδοσεις του κιτ (φαντασου οτι ηθελα να παρω και το zalman reserator) με αυτο θα εψηνα καστανα κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούνιος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Η abit μετράει +10 νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιούνιος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Πως μετρας την θερμοκρασια??αν απο το bios τοτε γμστα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 28, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Οι μετρησεις μου ειναι ολες με mbm 5.3.7.0 και με το speedfan 4.13 το bios μου εχει δειξει ανωτατη μεχρι και 53 βαθμους κελσιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούνιος 28, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Και τα 2 που αναφέρεις στηρίζονται στους sensors της μητρικής άρα είσαι max 43 πραγματικούς! Για καλοκαίρι καλά είναι νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 28, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 διαφορα δεν είδες απο τον αέρα?αυτο έχει σημασίατι έβλεπες και τι βλέπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 28, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Δεν ξερω περιμενα καλυτερα αποτελεσματα.Βεβαια για να ειμαι ειλικρινης μαζι με την υδρψυξη αλλαξα και τον επεξεργαστη (ειχα ενα 3αρη) και μαλλον ο 3.2 εχει υψηλοτερες θερμοκρασιες ετσι δεν προλαβα να τεσταρω τον 3.2 με sp-94-enermax 0.90 για να κανω συγκριση.Οταν εχω το air condition ο επεξεργαστης δουλευει μια χαρα και παροτι ειναι καινουργιος και αστρωτος βλεπω οτι εχει τασεις να ανεβει κι αλλο (μπηκε win στα 4.0) αλλα μολις το κλεισω το συστημα κρασαρει και χρειαζεται να ριξω και το ρευμα και το φσβ.Με τι αναβαθμιση στο υπαρχον συστημα βλεπεις να δω διαφορα μηπως να παρω το διπλο ψυγειο της ασετεκ και μια καλη αντλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούνιος 28, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Με τι ρεύμα στα 4; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 28, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Με 1.65 και 1.67 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Ιούνιος 28, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Το νερο σε τι θερμοκρασια ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 28, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Δεν ξερω δεν την εχω μετρησει αλλα ειναι σε λογικα πλαισια μεσα στο τανκ που το επιασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 28, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Υπαρχει τροπος να ψυξω και το νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 28, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Τι λετε να κανω μια κινηση να βγαλω στο σφυρι το ψυγειο και την αντλια και να χτυπησω το διπλο ψυγειο που εχει το hacshop και μια eheim 1048 θα δω διαφορα?EHEIM που θα βρω και κουμπωνουν οι σωληνες το waterchill ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούνιος 28, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Η Eheim1048 έχει την ίδια απόδοση με την Hydor L20. Είναι πιο στοιβαρή κατασκευή όμως είναι και μεγαλύτερη σε όγκο. Το διπλό ψυγείο του HAC είναι μεν καλύτερο από το μονό της Asetek, αλλά είναι κι αυτό σωληνωτό, οπότε αποδίδει χειρότερα από ένα ιδίου μεγέθους κυψελωτό από αυτοκίνητο (πχ Ford Transit). Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να βρεις τρόπο να ταιριάξεις τα διαφορετικά μεγέθη των σωλήνων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 28, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Απ οτι ειδα στο χακ εχει η ασετεκ διπλο σαν το δικο μου γι αυτο μιλαω.Οσο γιατην eheim ποιο ειναι καλυτερο μοντελο το 1250? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούνιος 28, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Ναι, η 1250 είναι στα 1200 lt/hr ενώ η 1048 στα 600 lt/hr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 28, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Ξερεις που θα τη βρω και ποσο περιπου εχει?Για το ψυγειο τι λες?Κοιτα για ποιο λεω στη φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopas Ιούνιος 29, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2004 jdrogas ακόμα δεν το πήρες και κοιτάς να το αλλάξεις?Οι θερμοκρασίες που άναφέρεις πάντως μου κάνουν εντύπωση γιατί είναι πολύ υψηλές. Δεν το ξανακοιτάς καλύτερα μήπως παίρνεις λάθος μετρήσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.