alexkhr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2011 Θέλω να αλλάξω το πληκτρολόγιο μου. Κοιτόντας δεξιά και αριστερά κατέληξα σε δύο εντελώς διαφορετικά κομμάτια.1η επιλογή: Steel Series Keyboard Shift - Πληκτρολόγια - plaisio.gr2η επιλογή: Msystems.gr - Προϊόντα - Logitech G110 Gaming KeyboardΘέλω οπωσδήποτε να έχει media buttons και το enter να είναι μεγάλο. Τα macro keys για το gaming μου είναι αδιάφορα.Έχετε κάποια άλλη πρόταση να κάνετε? Αν όχι ποιο απο τα παραπάνω θα επιλέγατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Εγώ θα σου πρότεινα το SteelSeries... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 13, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Και τα δυο φαινονται εξισου καλα. Θα σου προτεινα να πας και να τα δεις απο κοντα και να παρεις αυτο που σε βολευει περισσοτερο. Μην παρεις γουρουνι στο σακι.Εγω θα διαλεγα το Logitech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Δεκέμβριος 14, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Με 20-30€ παραπάνω αν χωράει στο buget σου παίρνεις τα παρακάτω που είναι mechanical.[ame=http://www.amazon.co.uk/Corsair-CH-900004-EU-Vengeance-Performance-Mechanical/dp/B005ZNR05A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323829390&sr=8-1]Corsair CH-900004-EU Vengeance K60 Performance FPS Mechanical Gaming Keyboard: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame][ame=http://www.amazon.co.uk/Steel-Series-SteelSeries-7G-Keyboard/dp/B001FSKN1M/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1323829436&sr=1-1]SteelSeries 7G Keyboard (PC): Amazon.co.uk: PC & Video Games[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Δεκέμβριος 14, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Το corsair δεν είναι διαθέσιμο, αν και μου άρεσε η ιδέα για στήριξη του αριστερού καρπού όταν παίζεις FPS. Μου αρέσει η ιδέα του μηχανικού πληκτρολογίου απο αυτά που έχω διαβάσει στο lab, αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να δώ ένα απο κοντά πόσο μάλλον να παίξω κάποιο παιχνίδι με αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.