enduracell Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28, 2004 μου ήρθε πριν λίγο το παρακάτω e-mailΑγαπητοί συνδρομητές,H Vivodi Telecom, πρωτοπορώντας και πάλι, διαθέτει πλέον υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας μέσω της τεχνολογίας DSL. Η παροχή της νέας υπηρεσίας, αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας να προσφέρει την πλήρη γκάμα των ευρυζωνικών υπηρεσιών μέσω της τεχνολογίας xDSL, πέραν της πρόσβασης στο Internet.H Υπηρεσία DSL Phone παρέχεται σε όλους τους συνδρομητές της Vivodi Telecom που χρησιμοποιούν το ιδιόκτητο δίκτυό της (Full & Shared LLU) και περιλαμβάνει:2 νέες αναλογικές τηλεφωνικές γραμμές με τηλεφωνικούς αριθμούς Vivodi (211 για Αθήνα)Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όπως αναμονή κλήσης, εκτροπή κλήσης , τριμερή επικοινωνία, με δυνατότητα χειρισμού τους μέσω τονικών τηλεφωνικών συσκευών και μέσω internet.150 λεπτά / μήνα δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα εντός ΕλλάδαςΤη συσκευή που παρέχει δύο υποδοχές σύνδεσης τηλεφωνικών συσκευών η οποία παραχωρείται προς χρήσηΕπιλέγοντας την υπηρεσία DSL Phone μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ιδιαίτερα χαμηλές χρεώσεις σε όλες τις κλήσεις προς άλλα δίκτυα ( Δείτε τις αναλυτικές χρεώσεις της υπηρεσίας ), τις ακόμη χαμηλότερες χρεώσεις σε κλήσεις μεταξύ συνδρομητών της υπηρεσίας DSL Phone, όπως και μια σειρά επιπρόσθετων προνομίων που θα ανακοινωθούν σύντομα. Η διάθεση της υπηρεσίας έχει ήδη ξεκινήσει μέσω πιλοτικού προγράμματος (από 01-06-04 έως 31-07-2004) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο οποίο μπορείτε να συμμετέχετε και να εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας που περιλαμβάνει μηδενικό κόστος ενεργοποίησης της υπηρεσίας και 300 λεπτά / μήνα δωρεάν χρόνο ομιλίας για κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα εντός Ελλάδας.καλή φάση φαίνεται έχει βάλει κανένας? Περισσότερες info έχει εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιούνιος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Ωραία! Θέλω να ξεφορτωθώ τον ΟΤΕ όσο τίποτε άλλο! :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 28, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 και γω αλλά πρέπει να την κόψω την σύνδεση σε κανένα τρίμηνο οπότε δε με συμφέρει... (και ένας μήνας που δε θα είμαι λόγω καλοκαιριού) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούνιος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Εγώ να δείς !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Εμενα που δεν με καλύπτει η Vivodi, τι να πω ;;;;; (εδω χρειαζεται Smiley που κοπανιεται στον τοιχο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Ιούνιος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 ¨εχει συγκρίνει κανείς τιμές με άλλες εταιρείες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιούνιος 28, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 ΩΡΑΙΑ έχω vivodi, τελικά ήταν καλή επιλογή.....εγω αυριο στέλνω την Αίτηση για αλλαγή. ΑΝΤΙΟ ΟΤΕ!!!! Σου αλλάζουν και το Mούφα Modem που σου δίνανε με ενα άλλο modem - Router Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 28, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Θέλω και γω... σε αναγκάζουν να είσαι συνδρομητής για συγκεκριμένο χρόνο ή μέχρι να λήξη η ετήσια σύνδεση σου DSL ξέρει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιούνιος 28, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Όχι, απλά πρέπει να έχεις και τη DSL και είναι 9,44 Πάγιο τον μήνα η τηλεφωνία, σε αντίθεση με τα 14 του πΟΤΕ. Απλά αν πείς δε γουστάρω vivodi DSL βάλω π.χ Forthnet δε γίνεται. Προς το παρόν οι αριθμοι θα αρχίζουν με 211 (οχι 210). Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 28, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Δηλαδή η υπηρεσία τελειώνει μαζί με την λήξη του συμβολαίου DSL χωρίς επιπλέον επιβάρυνση... κυριλέ... μπορεί να βάλω... (έτσι και αλλιώς με εναλλακτική είμαι και τώρα, αλλά πλερώνω αυτό το καταραμένο πάγιο στον ΟΤΕ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιούνιος 28, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2004 Ε ναι, εγώ που είχα και ISDN πλήρωνα το κωλοπάγιο τσάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΧΡΗΣΤΟΣ Ιούλιος 13, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 ΜΑΓΚΙΑ ΜΕΓΑΛΗ! ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΛΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ email μου 'Η ΕΔΩ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιούλιος 13, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 Αρχική απάντηση από ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΓΚΙΑ ΜΕΓΑΛΗ! ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΛΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ email μου 'Η ΕΔΩ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!:banging: Εδώ πληροφορίες καταλόγου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιούλιος 13, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2004 www.vivodi.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.