therock Δεκέμβριος 13, 2011 Author #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 απλά εγώ θα έστελνα e-mail αν μπορούν να φέρουν custom για να το φέρω ακριβώς στα μέτρα μου(κυρίαρχα η 1600*900 display).βέβαια αρκεί να μην μου ζητήσουν της παναγιας τα μάτιααλλά ναι για m14x έλεγααπλά κάπως έτσι(απο dell.com ..δεν ξέρω αν ισχύουν τα ίδια και για τις εισαγωγές εδώ)Intel Core i7 2670QM 2.2GHz (3.1GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache)Intel Advanced-N WiFi Link 6250 a/g/n 2x2 MIMO Technology with WiMax4GB Dual Channel DDR3 at 1600MHz1.5GB DDR3 NVIDIA GeForce GT 555M using NVIDIA Optimus technology500GB 7200RPM SATA 3Gb/sLCD PANEL14.0" High Def+ (900p/1600x900) with WLED backlight8x SuperMulti DVD±R/RW Slot Load Optical DriveInternal High-Definition 5.1 Surround Sound AudioInternal Bluetooth 3.0Παιζει να δωσεις ειδικη παραγγελια για alienware σε ελληνικο καταστημα? Αυτη λογικα θα εχουν στοκαρει καποιες συγκεκριμενες συνθεσεις και τις προωθουν. αν τους δωσεις συγκεκριμενες παραγγελιες, θα το παραγγειλουν λογικα αεξαρχης απο Αμερικξ, οποτε και περισσοτερο θα πληρωσει και περισσοτερο θα περιμενεις, σωστα?Εχει παραγγηλει καποιος απο το thelab το καλοκαιρι απο το dell.com. Μονο το personallized plate δεν στελνουν στην Ελλαδα. Κατα τα αλλα μπορεις να βαλεις οτι θες. Οταν εχει 1099$ το απλο εχεις αρκετο περιθωριο για customization οσα και να ειναι τα μεταφορικα-τελωνεια.Θυμασαι απο το τοπικ εκεινο ποσα ηταν και ποσο καιρο εκανε να ρθει? Αυτο ειναι πολυ σημαντικο, δεν μπορω να πληρω 400 δολλαρια μεταφορικα και να το περιμενω με το αγχος κανα μηνα. Δεν ειναι λες και αγοραζεις καλωδιο απο eBay και κανεις υπομονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 13, 2011 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 έχω δει τα συγκεκριμένα λάπτοπ της MSI από κοντά....δυστυχώς πέραν των χαρακτηριστικών η ποιότητα κατασκευής (call me πλαστικά μεντεσέδες οθόνης και φινίρισμα) είναι κάτω του μετρίου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 13, 2011 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Παιζει να δωσεις ειδικη παραγγελια για alienware σε ελληνικο καταστημα? Αυτη λογικα θα εχουν στοκαρει καποιες συγκεκριμενες συνθεσεις και τις προωθουν. αν τους δωσεις συγκεκριμενες παραγγελιες, θα το παραγγειλουν λογικα αεξαρχης απο Αμερικξ, οποτε και περισσοτερο θα πληρωσει και περισσοτερο θα περιμενεις, σωστα?Θυμασαι απο το τοπικ εκεινο ποσα ηταν και ποσο καιρο εκανε να ρθει? Αυτο ειναι πολυ σημαντικο, δεν μπορω να πληρω 400 δολλαρια μεταφορικα και να το περιμενω με το αγχος κανα μηνα. Δεν ειναι λες και αγοραζεις καλωδιο απο eBay και κανεις υπομονη...το thread που ζήτησεςλογικά παραγγέλνουν απο octabit ή quest(δεν ξέρω που ακριβώς,τέλος πάντων παραγγέλνουν χονδρική)και μετά μεταπωλούν κανονικά με το κέρδος τους...τώρα αν αγοράζουν χονδρική απο america δεν ξέρω...αλλά αν δεν υπάρχει κάτι άμεσα διαθέσιμο ,υποθέτω πως ισχύει το +20 μέρες...έχω δει τα συγκεκριμένα λάπτοπ της MSI από κοντά....δυστυχώς πέραν των χαρακτηριστικών η ποιότητα κατασκευής (call me πλαστικά μεντεσέδες οθόνης και φινίρισμα) είναι κάτω του μετρίου.....αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι...γιατί κακά τα ψέμματα..με αυτά τα laptops πέρα από την gaming κ@υλα πολλοί πουλάνε και μούρη..και όσο να'ναι below average plastics και πουλ-μουρ=no go Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 13, 2011 Author #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι...γιατί κακά τα ψέμματα..με αυτά τα laptops πέρα από την gaming κ@υλα πολλοί πουλάνε και μούρη..και όσο να'ναι below average plastics και πουλ-μουρ=no go Μεχρι και σημαερα αυτο δεν με ενιαζε, κοιταζα μονο επιδοσεις. Τι πουλ-μουρ εδω κοντεψα να παρω Turbo-X Παντως σημερα που ειδα το Dell απο κοντα κατι μεσα μου αλλαξε. Δεν μιλαω μονο για το αψεγαδιαστο ασημενιο λεπτο μεταλλικο finish, αλλα μεχρι και σημερα δεν γνωριζα οτι μπορεις να πατησεις κουμπι σε trackpad και να σου κανει αισθηση. Νομιζα οτι ολα ειχαν αυτην την αισθηση "ζορικου κλικ υπερπροσπαθειας" προς ελλειψη καλυτερης φρασεολογιας, αλλα το συγκεκριμενο πατιοταν με μια ανεση και ηταν λες και το αγκαλιαζαν πουπουλενια λαστιχα και το κουμπι κατεληγε εκει που επρεπε. Δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω.... Αυτο απο μονο ηταν αρκετο για να με αποτρεψει απο πλαστικουρες, και αρχισα να την βλεπω και λιγο αλλιως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 13, 2011 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Μεχρι και σημαερα αυτο δεν με ενιαζε, κοιταζα μονο επιδοσεις. Τι πουλ-μουρ εδω κοντεψα να παρω Turbo-X Παντως σημερα που ειδα το Dell απο κοντα κατι μεσα μου αλλαξε. Δεν μιλαω μονο για το αψεγαδιαστο ασημενιο λεπτο μεταλλικο finish, αλλα μεχρι και σημερα δεν γνωριζα οτι μπορεις να πατησεις κουμπι σε trackpad και να σου κανει αισθηση. Νομιζα οτι ολα ειχαν αυτην την αισθηση "ζορικου κλικ υπερπροσπαθειας" προς ελλειψη καλυτερης φρασεολογιας, αλλα το συγκεκριμενο πατιοταν με μια ανεση και ηταν λες και το αγκαλιαζαν πουπουλενια λαστιχα και το κουμπι κατεληγε εκει που επρεπε. Δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω.... Αυτο απο μονο ηταν αρκετο για να με αποτρεψει απο πλαστικουρες, και αρχισα να την βλεπω και λιγο αλλιως... εμένα πάλι με καίει η αξιοπιστία όσο τίποτε άλλο... το πουλ-μουρ δεν με τρέλαινε αλλά είδα macbook pro 15 δίπλα σε hp envy 17 3d mplah mplah και έμεινα χαζός.... μετά είδα και την τιμή ......πάντως μην νομίζεις ότι το alienware(αν καταλήξεις σε αυτό) θα είναι μεταλλικό πάλι πλαστικό νομίζω πως είναι(βέβαια πλαστικό με πλαστικό διαφέρουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 14, 2011 Author #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Αν εβρισκα μεμονωμενα κομματια (2760/560) θα μπορουσα εγω, ή εστω καποιος ειδικος να τα κουμπωσει σε ετοιμη συνθεση λαπτοπ? ΔΛΔ πες οτι καταληγω στον Dell. Αν αγοραζα μια gtx-570 ή μια 6990m, θα μπορουσε να αντικατασταθει με αυτη που φοραει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 14, 2011 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Αν εβρισκα μεμονωμενα κομματια (2760/560) θα μπορουσα εγω, ή εστω καποιος ειδικος να τα κουμπωσει σε ετοιμη συνθεση λαπτοπ? ΔΛΔ πες οτι καταληγω στον Dell. Αν αγοραζα μια gtx-570 ή μια 6990m, θα μπορουσε να αντικατασταθει με αυτη που φοραει?σε m14x η gpu είναι κολλημένη στο board και δεν αλλάζει...η cpu αλλάζει κανονικάσε m17xr3 η gpu σίγουρα αλλάζει για την cpu δεν είμαι σίγουρος...γενικά όμως user upgradeable λάπτοπ σε όλα τα parts τους κυκλοφορούν ελάχιστα...ram και hdd/ssd αλλάζει σε κάθε laptopεκτός βέβαια αν έχεις όρεξη να ξεκολλήσεις από την mobo την εκάστοτε cpu/gpu και να την ξανακολλήσεις...(και αν χρειαστείς bios update??/και αν έχεις μια ψυχρή κόλληση?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 14, 2011 Author #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Σε Alienware ουτως η αλλως δεν θα αλλαζα τπτ. Σε περιπτωση που παρω τον Dell θα ηθελα να ξερω αν γινεται να αλλαξει κατι απο τα 2 (ή και τα 2). Και γενικοτερα με ενδιαφερει σαν ερωτημα μιας και αφορα την επεκτασιμοτητα των Laptop. Γενικοτερα πριν κανω την οποιαδηποτε κινηση θελω να εξαντλησω καθε περιθωριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 15, 2011 Author #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 Παιδιακατι τελευταιο. Οι 3D οθονες ειναι καθολου καλες στα λαπτοπ? Βασικα 120αρες ειναι με 3D vision. επισης τι τεχνολογιαχρησιμοποιουνε? Passive? Επειδη βριωκ και καποια κομματια με 3D σε 1600x900. Οποτε και αναλυση πιο κοντα σε αυτη που μπορει να χειριστει η καρτα γραφικων αλλα 3D Οθονη, απλα κοστιζει λιγο παραπανω. Το θεμα ειναι να θα μπορω να δω καμμια 3D ταινια. Ενταξει δεν θα ειναι ανταξια καποιας συγχρονης Sony/Samsung 3D LED TV, αλλα αξιζει εστω και λιγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Δεκέμβριος 15, 2011 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 Οπως ειπα και παραπανω, ειχα το Hp envy 17 3D Full HD. Μαζι εχει και τα 3D γυαλια για να βλεπεις 3D. Το αποτελεσμα ηταν ικανοποιητικο κατ'εμενα, αλλα προσωπικα δεν εχω δει ποτε 3D σε τηλεοραση, ουτε καν σε κινηματογραφο.Οποτε δεν εχω ενα αλλο αντικειμενο συγκρισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 15, 2011 Author #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 Το ειδα αυτο που λες σε καταστημα αλλα δεν ειχε γυαλια για να δω ποιοτητα. Ειχε ενα VAIO σειρα F με 3D. Δεν ξερω αν χρησιμοποιουσε την τεχνολογια 3D Vision, αλλα το αποτελεσμα δεν ηταν ασχημο για Laptop. Σαφως και δεν συγκρινεται με τηλεορασης αλλα καλο ειναι να υπαρχει...Ενταξει παντως κατεληξα στην αγορα μου. Η τελευταια μου απορια ειναι να το παρω τωρα, ή αναμενονται και αλλες εκπτωσεις τα χριστουγεννα και αξιζει να περιμενω? Δεν εχω θεμα για την αναμονη απλως φοβαμαι μην εξαντληθει γιατι οι τιμες στο Dell ειναι αρκετα καλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazax Δεκέμβριος 15, 2011 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2011 Επειδή αναφερθήκατε στο post μου, έχω να πω ότι εγώ το έφερα μέσω της εταιρείας που δουλεύω και αγοράζουμε κατευθείαν από την χονδρική της DELL. H τιμή ήταν λίγο πιο κάτω από αυτή που έβγαζε στο site της dell για αγορά από το εξωτερικό τόσο από Αγγλία όσο και από Αμερική.Όμως αν θα το παραγγείλετε από κάποιο μαγαζί θα πρέπει να προσθέσετε και το κέρδος του μαγαζιού, την εφορία του κλπ. (20%)Να ξέρεις φίλε μου ότι αν το πάρεις θα είναι ότι καλύτερο είχες ποτέ σε gaming laptop. Παίζεις άφοβα 10 ώρες χωρίς να σκέφτεσαι θερμοκρασίες κλπ. Με το δικό μου setup παίζω crysis2 ολα full σε 1920*1080. Το μόνο αρνητικό είναι το βάρος του πρέπει να παίζεις σε γραφείο ή τραπέζι. Ήθελα να σας κάνω και μια παρουσίαση-συγκριτικό μεταξύ του 17,3 & 11,6 που πήρα μετά αλλά επειδή στο 2ο ποστ αρκετοί με κράξατε λες και ήθελα να κάνω φιγούρα, το σταμάτησα. Απλώς ότι θέλεις βοήθεια αν το αποφασίσεις πες μου να σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Ιανουάριος 29, 2012 Author #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Ρε παιδια ετρεξα σημερα ενα 3D Mark Vantage να παρω σκορ και σκαλωσα ασχημα.... Το Notebookcheck δινει μεση βαθμολογια 4800+ score στην 555Μ και μενα δεν πιανει ουτε 3 χιλιαρικα :hang3: Επισης δειτε εδω διαφορα με desktop Που εχω εδω και 3 χρονια με i7-920/GTX285. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadly_Sin Φεβρουάριος 2, 2012 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Αν και βλεπω οτι ηδη αγορασες λαπτοπ θα παραθεσω ενα λινκ απο Γερμανια, αυτο της xmg. Ουσιαστικα ειναι clevo που βαζεις σχεδον οτι θελεις εσυ μεσα. Παιρνουν δηλαδη τα barebones, επιλεγεις τι θελεις και στο στελνουν. Εφοσον ειναι Γερμανια δεν πληρωνεις εκτελωνισμο. Οτι κανει και η turbo-x αλλά με πιο πολλες επιλογες και (απ'οτι διαβαζω στα φορουμς) πιο προσεκτικη συναρμολογηση και πιο καλες τιμες.mySN.de | XMG XIRIOS XESIA | buy Schenker NotebooksΤο συγκεκριμενο λινκ ειναι για τη σειρα pro, υπαρχει και η σειρα advanced με πιο φθηνες τιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 2, 2012 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Ρε παιδια ετρεξα σημερα ενα 3D Mark Vantage να παρω σκορ και σκαλωσα ασχημα.... Το Notebookcheck δινει μεση βαθμολογια 4800+ score στην 555Μ και μενα δεν πιανει ουτε 3 χιλιαρικα :hang3:Επισης δειτε εδω διαφορα με desktop Που εχω εδω και 3 χρονια με i7-920/GTX285. Δοκίμασε να βγάλεις και να βάλεις drivers γιατί σίγουρα κάτι παίζει.Εδώ το δικό μου λαπτοπ που δεν θεωρείται gaming.H κάρτα γραφικών με το overclock που έχει πες πως είναι gt550m EDIT:Τρέξε το vantage με physx off Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Φεβρουάριος 2, 2012 Author #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Δοκίμασε να βγάλεις και να βάλεις drivers γιατί σίγουρα κάτι παίζει.Εδώ το δικό μου λαπτοπ που δεν θεωρείται gaming.H κάρτα γραφικών με το overclock που έχει πες πως είναι gt550mEDIT:Τρέξε το vantage με physx offΓιατι βα εχουν μπλεχτει οι Drivers? Καινουριο installtion ειναι και εχω περασει ηδη τους τελευταιους. Εσυ με PhysX Off το χεις τρεξει και εχεις τα αποτελεσματα αυτα? Κανονικα τα συγκριτικα γινονται στις default ρυθμισεις χωρις να πρεπει να απενεργοποιεις τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 3, 2012 #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Ναι,με physx off.Κανονικά το physx είναι ανοιχτό αλλά μετά δεν είναι αντιπροσωπευτικό το score του cpu γιατί αντί να το κάνει αυτός το physx το κάνει η κάρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Φεβρουάριος 3, 2012 Author #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Πως το απενεργοποιεις να κανω και γω μια δοκιμη? Απο τα Settings του Vantage δεν ειδα πουθενα να λεει για PhysX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 3, 2012 #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Πως το απενεργοποιεις να κανω και γω μια δοκιμη? Απο τα Settings του Vantage δεν ειδα πουθενα να λεει για PhysX.Πας στα options και τικάρεις το "disable ppu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Φεβρουάριος 4, 2012 Author #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 Οκ θα το τσεκαρω, αλλα το 4800+ που δινουν στο Notebookcheck ειναι με PPU ενεργοποιημενο, οποτε αυτο το χαμηλο σκορ με ανυσηχει πως κατι τρεχει. Παιζει να υπαρχει προβλημα εργοστασιακο και να χρειαστει να το γυρισω για καινουριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.