greekfragma Δεκέμβριος 13, 2011 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 και να μπλέξει μετά με το support της Asus για να πάει απευθείας για τρελόχαρτο το παλικάρι?i dont think so.:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Δεκέμβριος 13, 2011 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Αν δεν βγάλεις τα μάτια σου στο ψάξιμο και με συντροφιά το Notebook / Laptop Reviews and News - Notebookcheck.net θα μπλέξεις τα μπούτια σου, απλά πράγματα. Εγώ που τα έβγαλα για ένα φίλο πρίν 2 βδομάδες μπορώ να σου πώ με σιγουριά ότι ο συνδυασμός Ευρώπη και 1200 ευρώ και κάρτες σαν τις 6970/6990/560/570/580 πχ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ οπότε πάρε απόφαση ότι laptop και super gaming σε 1920χ1080 με κάτω από 2000-2500 στην χειρότερη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, μετά πάρε Dell γιατί είναι ποιοτικά ΟΤΙ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ στα αμερικάνικα laptop που λιγουρεύεσαι με καλύτερο το L702x/8gb/NV555m με 3GB με την FulHD οθόνη που βγαίνει στα 1400 περίπου, το συγκεκριμένο laptop έχει και 2 θέσεις για σκληρούς οπότε πετάς και έναν SSD πιο μετά. Με 1400 ευρώ έχεις ίσως την καλύτερη υλοποίηση από όλες τις πλευρές, design, γομαρότητα!!, ποιότητα και εγγύηση on site, αν και για να βάλεις extra εγγύηση 1 χρόνο, από 2 που σου δίνει, παίζει να δώσεις και 250 ευρώ παραπάνω. . Turbo X λυπάμαι που το λέω αλλά είναι αναξιόπιστα και υπερτιμολογημένα κατά πολύ σε σχέση με την τιμή που θα έπρεπε να τα δίνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 13, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Καλα σαν την Gt540m δεν ειναι. Μην τα παραλεμε.Φυσικα ειναι πιο δυνατη η 5850m.Ειχα αυτο το Hp: Envyκαι στην native αναλυση της οθονης (1920x1080) επαιζε ανετα το crysis 2.Βεβαια δεν ξερω με τι FPS.Ουπς, ναι σορρυ ειχα στο μυαλο μου την GT555M αλλα εγραψα 540 η οποια οντως εχει ενα 30% λιγοτερες επιδοσεις...Παντως για τα λεφτα του δεν τα αξιζει. Με την 555 η οποια ειναι πανομοιτυπη βρισκω στα1200 Dellara με τελειο φινιρισμα και το καλυτερο πληκτρο trackpad που εχω αγγιζξει.Το ειδα πριν λιγο στα Multirama.Αν δεν βγάλεις τα μάτια σου στο ψάξιμο και με συντροφιά το Notebook / Laptop Reviews and News - Notebookcheck.net θα μπλέξεις τα μπούτια σου, απλά πράγματα. Εγώ που τα έβγαλα για ένα φίλο πρίν 2 βδομάδες μπορώ να σου πώ με σιγουριά ότι ο συνδυασμός Ευρώπη και 1200 ευρώ και κάρτες σαν τις 6970/6990/560/570/580 πχ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ οπότε πάρε απόφαση ότι laptop και super gaming σε 1920χ1080 με κάτω από 2000-2500 στην χειρότερη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, μετά πάρε Dell γιατί είναι ποιοτικά ΟΤΙ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ στα αμερικάνικα laptop που λιγουρεύεσαι με καλύτερο το L702x/8gb/NV555m με 3GB με την FulHD οθόνη που βγαίνει στα 1400 περίπου, το συγκεκριμένο laptop έχει και 2 θέσεις για σκληρούς οπότε πετάς και έναν SSD πιο μετά. Με 1400 ευρώ έχεις ίσως την καλύτερη υλοποίηση από όλες τις πλευρές, design, γομαρότητα!!, ποιότητα και εγγύηση on site, αν και για να βάλεις extra εγγύηση 1 χρόνο, από 2 που σου δίνει, παίζει να δώσεις και 250 ευρώ παραπάνω. . Turbo X λυπάμαι που το λέω αλλά είναι αναξιόπιστα και υπερτιμολογημένα κατά πολύ σε σχέση με την τιμή που θα έπρεπε να τα δίνουν.Ωπ Μπραβο ρε φιλε, και εγω αυτο ειδα πριν λιγο και μου κολλησε, στα Multirama. Απο τα επωνυμα εινα οντως μαλλον οτι καλυτερο υπαρχει. Αλλα βλεπω στο λινκ εχει την 550, στα Multi ειχε την 555, αλλα στην σελιδα τους δεν βρισκω το συγκεκριμενο κομματι... Μηπως ειναι καινουριο και δεν εχουν ανανεωση την σελιδα?Η 550 παντως και 555 που κολλανε τσιγκουνιες κανουν, ας ριχναν την 560 και να ανεβαζαν την τιμη κανα κατοσταρικο, αφου εχει ολα τα αλλα...Το Notebookcheck το χω λιωσει... Κυριως το συγκριτικο με τις καρτες γραφικων στις μετρησεις 3DMark.Κοιτα οσο για Turbo-X γιατι τα λες υπερτιμολογημενα? Με 1200 ευρω παιρνεις κατι που αλλιβς μονο σε Alienware με 2500 θα βρισκες... Τωρα αν εννοεις αναξιοπιστα, οτι βγαζουν προβληματα και τετοια δεν ξερω.... Το ανεφερε και αλλος, και ισως να ισχυει. Σιγουρα δεν θα χουν την ποιοτητα μιας επωνυμης εταιριας, αλλα ηλπιζα πως θα ηταν ΟΚ. Σαν καταστημα μονο την συναρμοληγση κανουν. Τι μπορει να παει τοσο στραβα στην συναρμολογηση που να βγαζουν τοσα προβληματα? Αμα δεν ξερουν την δουλεια τους δεν θα τα στηναν καν.Να καθονται να τα στηνουν για να κανουν ασχημο ονομα και οποιος την πατησει, μου ακουγεται καπως. Οχι πως δεν συμβαινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Δεκέμβριος 13, 2011 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Το θέμα δεν είναι ποιοί κάνουν την συναρμολόγηση αλλά ΤΙ συναρμολογούν..δηλαδή τι είδους motherboard, πλαίσια, οθόνη, σύστημα ψύξης για να αντέξει την 560m κλπ βασικά πράγματα. Για να μην πούμε για την εγγύηση, αντί να δίνουν 4 χρόνια τουλάχιστον μου έχουν ένα χρόνο και μετά τζιβιτζιλίκια +50 ευρώ 1 χρόνος και + 100 δεύτερος και @@. Πάντως το Dell στα 1400 έχει 2 χρόνια και επειδή ρώτησα για επέκταση μου είπαν +250 περίπου για ακόμη ένα χρόνο, οπότε σκέψου απλά πόσο ανεβαίνει η πιθανότητα να χαλάσει ένα τέτοιο γομάρι μετά από 2-3 χρόνια gaming χρήσης, για μένα δεν αξίζει να πάρεις ακριβό laptop χωρίς 4 χρόνια εγγύησης τουλάχιστον. Στο θέμα μας πάντως αν θές laptop για gaming σε 17αρα οθόνη από ελλάδα 2000 ευρώ θα σκάσεις για το alienware Μ17 με την 6990, αλλιώς πάς στα 1400 αλλά με την 555 για το L702, οτιδήποτε παρακάτω τσάμπα λεφτά και θα βρίζεις μετά, να μη σου πώ ότι θα βρίζεις ακόμη και με το alienware, γενικά laptop και gaming μεγάλο Χ, κόστος τεράστιο χωρίς να αντικατοπτρίζει αυτό που πληρώνεις..Από περιέργεια γιατί καίγεσαι τόσο για gaming laptop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 13, 2011 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 dell warranty - Επεκτάσεις Εγγύησης | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 13, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Το θέμα δεν είναι ποιοί κάνουν την συναρμολόγηση αλλά ΤΙ συναρμολογούν..δηλαδή τι είδους motherboard, πλαίσια, οθόνη, σύστημα ψύξης για να αντέξει την 560m κλπ βασικά πράγματα. Για να μην πούμε για την εγγύηση, αντί να δίνουν 4 χρόνια τουλάχιστον μου έχουν ένα χρόνο και μετά τζιβιτζιλίκια +50 ευρώ 1 χρόνος και + 100 δεύτερος και @@. Πάντως το Dell στα 1400 έχει 2 χρόνια και επειδή ρώτησα για επέκταση μου είπαν +250 περίπου για ακόμη ένα χρόνο, οπότε σκέψου απλά πόσο ανεβαίνει η πιθανότητα να χαλάσει ένα τέτοιο γομάρι μετά από 2-3 χρόνια gaming χρήσης, για μένα δεν αξίζει να πάρεις ακριβό laptop χωρίς 4 χρόνια εγγύησης τουλάχιστον. Στο θέμα μας πάντως αν θές laptop για gaming σε 17αρα οθόνη από ελλάδα 2000 ευρώ θα σκάσεις για το alienware Μ17 με την 6990, αλλιώς πάς στα 1400 αλλά με την 555 για το L702, οτιδήποτε παρακάτω τσάμπα λεφτά και θα βρίζεις μετά, να μη σου πώ ότι θα βρίζεις ακόμη και με το alienware, γενικά laptop και gaming μεγάλο Χ, κόστος τεράστιο χωρίς να αντικατοπτρίζει αυτό που πληρώνεις.. Εχεις δικιο βασικα, οποτε ακυρο το Turbo-X once and for all. Στο πρωτο λινκ μου εδινες αυτο Dell XPS L702x i7-2630QM/4GB/500GB/GTX550 1GB/9C/W7HP 2Y NBD Silver - MgManager αλλα στα 1400 που λες βρισκω αυτο Dell Studio XPS 17 L702X (i7/8GB/1140GB) Εχει 1600x900 οθονη αλλα ειναι 3D! Βασικα δεν καιγομαι για 17αρι (ουτε καν το προτιμω γιατι ειναι πιο μπουγιο και πιο βαρυ), 15αρια εψαχνα, αλλα τα τουμπανιασμενα ειναι συνηθως 17αρια... Το κολλημα που δεν μπορω να ξεπερασω ειναι η 560. Γιατι να εχει την 555 ρε γμτ. Μικρη η διαφορα κοστους, αλλα αισθητες οι επιδοσεις... Ενταξει πες απο επεξεργαστη που κοιταζα τον 2760 να πεσω στον 2630 το τρωω καπως γιατι τα περισσοτερα παιχνιδια εστιαζουν στην καρτα (οχι παντα, αλλα τις περισσοτερες φορες) αλλα δεν γινεται να το θελω για Gaming και να μην ξεκιναει με σειρα GTX... Από περιέργεια γιατί καίγεσαι τόσο για gaming laptop? Αντε επειδη με βοηθησες και δεν σταθηκες μονο σε αυτο θα σου εξηγησω Βασικα το λαπτοπ το σκεφτομαι σαν φορητο xbox/ps3 (Console replacement). Εχω 3 Desktop και τα 2 ειναι ηδη δυνατα αμα θελω για παιχνιδια, οποτε σκεφτηκα να παρω και ενα λαπτοπ για να παιζω οποτε μου καπνισει. Μπορει ακομα να μην εχουν ωριμασει τελειως οι τιμες τους, αλλα και με ενα μετριο πλεον ξεπερνας τις επιδοσεις ενος PS3 Και παιζεις και On the road. Ειδικα εγω που κανω ενα πηγαινε-ελα με καραβι την βδομαδα δεν θα με χαλαγε στην διαδορμη να παιζω και κανα παιχνιδακι. Επισης ειναι και πιο ανετα τα laptop, τα κουβαλας μεσα στο σπιτι και τα πηγαινεις οπου θες. Καθεσαι στο γραφειο, τσουπ το πηγες στο κρεβατι και ξαπλωσες, σηκωνεσαι πας σαλον το παιρνεις μαζι. Δεν συγκρινεται με το να βγαζεις την μεση σε μια καρεκλα και τα ματια σου κολημενος μπροστα απο μια οθονη Desktop. Ασε που τα καλοκαιρια που ειμαι ολη μερα σε καφετερειες στο νησι μπορω να λιωνω καιο σε κανα adventuraki με την παρεα... Στην τελικη μπορω και οποιο απαιτητικο παιχνιδι να το παιζω στο Desktop και να μεταφερω τα Save και αν τρωγομαι να το συνεχιζω στο laptop με μειωμενες αποδοσεις. Παιζει και αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 13, 2011 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Φοιτητης/μαθητης να φανταστω εισαι ετσι?Η κανω λαθος?Γιατι δεν μπορω να φανταστω να ειναι καποιος στην καφετερια ολη μερα το καλοκαιρι και να ειναι με τον υπολογιστη στο χερι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 13, 2011 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Βασικα δεν καιγομαι για 17αρι (ουτε καν το προτιμω γιατι ειναι πιο μπουγιο και πιο βαρυ), 15αρια εψαχνα, αλλα τα τουμπανιασμενα ειναι συνηθως 17αρια...αφού δεν καίγεσαι για 17αρι..ίσως η μόνη ρεαλιστική εναλλακτική σε λιγότερες ίντσες είναι alienware m14x(για τουμπανιασμένο σχετικά)..αν έχεις συγκεκριμένες απαιτήσεις μιλάς με e-mail με καταστήματα στην Ελλάδα που είναι γνωστά για την συνεργασία τους με dellλές θέλω το ταδε configuration (πχ δίνεις screenshot από dell.co.uk),μαθαίνεις το κόστος και αποφασίζεις...(κοντά στα 1400+ περιμένω να σου πουν για το alienware)..βέβαια το συγκεκριμένο έχει 900p οθόνη στα extraκαι την 555m Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilskin Δεκέμβριος 13, 2011 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Εχω πάρει το συγκεκριμμένο λάπτοπ Dell XPS L702x i7-2670/8GB/2x500GB/GT555 3GB/17.3/W7HP 64Bit 2Y NBD - MgManager αλλά για παιχνίδια ακόμα δεν το εχω χρησιμοποιήσει. Προτιμώ τα παιχνίδια να τα παίζω στο desktop που τα παίζει όλα άνετα. Πάντως σαν λάπτοπ όντως τα σπάει. Σε σχέση με το προηγούμενο 17αρι HP που είχα είναι κλάσεις ανωτερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 13, 2011 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Φοιτητης/μαθητης να φανταστω εισαι ετσι?Η κανω λαθος?Γιατι δεν μπορω να φανταστω να ειναι καποιος στην καφετερια ολη μερα το καλοκαιρι και να ειναι με τον υπολογιστη στο χερι... Ρε συ με την εννοια οτι καιγομαστε που καιγομαστε ολη μερα στον καφε, ας υπαρχει και ενα λαπτοπ να περασει και λιγο, ή ωρα οταν δεν υπαρχει κινηση στα γυρω τραπεζια! Απο ολα οσα ειπα αυτο σου μεινε εσενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Δεκέμβριος 13, 2011 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Ρε συ με την εννοια οτι καιγομαστε που καιγομαστε ολη μερα στον καφε, ας υπαρχει και ενα λαπτοπ να περασει και λιγο, ή ωρα οταν δεν υπαρχει κινηση στα γυρω τραπεζια! Απο ολα οσα ειπα αυτο σου μεινε εσενα Απλά του φάνηκε περίεργο, όπως και σε εμένα. Για εμενα προσωπικά το "Πάω καφετέρια" σημαίνει βγαίνω να ξεφύγω απο το PC/internet/κλεισούρα του σπιτιού, και όχι να καταλήξω στα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Δεκέμβριος 13, 2011 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Εγώ πάντως δεν θα έδινα 1400 ευρώ για "να περάσει και λίγο η ώρα", πάρε κανένα ipad!! Πάντως αν δεν θές 17 κάτι γίνεται με τα alienware, το 15ρι στα 1500 περίπου δεν είναι άσχημο αν τα έχεις και τα ευρά διαθέσιμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 13, 2011 Author #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Για καφετερια να περναει λιγο η ωρα, οπου ειμαι μονος μου θα περναει πολυ ωρα!Alienware μονο Multirama φερνουν Ελλαδα?Αυτο λες? Core i5 4GB Ram HD5730? Καθολου καλο για 1600...Alienware M15x - Laptop - Κόκκινο | Multirama Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 13, 2011 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Για καφετερια να περναει λιγο η ωρα, οπου ειμαι μονος μου θα περναει πολυ ωρα!Alienware μονο Multirama φερνουν Ελλαδα?Αυτο λες? Core i5 4GB Ram HD5730? Καθολου καλο για 1600...Alienware M15x - Laptop - Κόκκινο | Multiramaalienware δεν φέρνει μόνο multirama...ένα skroutzing θα σου δώσεις απαντήσειςκαι όχι δεν αναφέρομαι σε m15x αλλά σε m14x με sandy cpu και 555m γραφικά (14 inch, 1366*768 optional 1600*900) Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 13, 2011 Author #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Οποτε εσυ λες αυτο.Notebooks :: DELL NB ALIENWARE M14x i7-2630QM Win.7 Ho.Pr.64bit (M14X-8137) - MrCheapΣιγουρα καλυτερο απο το 15αρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 13, 2011 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 By far καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 13, 2011 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Οποτε εσυ λες αυτο.Notebooks :: DELL NB ALIENWARE M14x i7-2630QM Win.7 Ho.Pr.64bit (M14X-8137) - MrCheapΣιγουρα καλυτερο απο το 15αρι...απλά εγώ θα έστελνα e-mail αν μπορούν να φέρουν custom για να το φέρω ακριβώς στα μέτρα μου(κυρίαρχα η 1600*900 display).βέβαια αρκεί να μην μου ζητήσουν της παναγιας τα μάτιααλλά ναι για m14x έλεγααπλά κάπως έτσι(απο dell.com ..δεν ξέρω αν ισχύουν τα ίδια και για τις εισαγωγές εδώ)Intel Core i7 2670QM 2.2GHz (3.1GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache)Intel Advanced-N WiFi Link 6250 a/g/n 2x2 MIMO Technology with WiMax4GB Dual Channel DDR3 at 1600MHz1.5GB DDR3 NVIDIA GeForce GT 555M using NVIDIA Optimus technology500GB 7200RPM SATA 3Gb/sLCD PANEL14.0" High Def+ (900p/1600x900) with WLED backlight8x SuperMulti DVD±R/RW Slot Load Optical DriveInternal High-Definition 5.1 Surround Sound AudioInternal Bluetooth 3.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 13, 2011 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Εχει παραγγηλει καποιος απο το thelab το καλοκαιρι απο το dell.com. Μονο το personallized plate δεν στελνουν στην Ελλαδα. Κατα τα αλλα μπορεις να βαλεις οτι θες. Οταν εχει 1099$ το απλο εχεις αρκετο περιθωριο για customization οσα και να ειναι τα μεταφορικα-τελωνεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σβολάκης Δεκέμβριος 13, 2011 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 ένα λίνκ και από εμένα MSI GT683DXR-i7810BLW7H GTX570M bei notebooksbilliger.deμε την 570 ,1 τέρα 8 γιγα μνήμη πολι καλό για τα λεφτά του Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 13, 2011 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 ένα λίνκ και από εμένα MSI GT683DXR-i7810BLW7H GTX570M bei notebooksbilliger.deμε την 570 ,1 τέρα 8 γιγα μνήμη πολι καλό για τα λεφτά τουπολύ δυνατα specs το msiαλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε τί παίζει με εγγυήσεις(κυρίαρχα)/μεταφορικά από Γερμανία...(ένα από τα μεγάλα συν του alienware είναι το dell support που σχεδόν όλος ο κόσμος το εκθειάζει)ps.εγώ τουλάχιστον αν δεν ξέρω ότι η εγγύηση είναι τουλάχιστον 2ετης με αναγνωρισμένο απο τους άλλους καταναλωτές support δεν θα έδινα έτσι χρήμα για expensive(1300+)laptop..πόσο μάλλον για gaming που τα δυνατά specs σε καλούπι "laptop" κάνουν το laptop=φούρνος...πράγμα που δεν είναι ότι καλύτερο για την μακροζωία του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.