morpheusgr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2011 Σε αναζητηση για καινουριο τρωκτικο (aka mouse) βρηκα το Logitech Performance MX στο mgmanager.gr και η τιμη του μου φανηκε καλη σε σχεση με τα υπολοιπα καταστηματα που ειδα στο skroutz.gr. Επειδη δεν εχω ξαναγορασει τιποτα απο το συγκεκριμενο καταστημα θελω τη γνωμη σας για αυτο. Ειναι αξιοπιστο? Απο service και εξυπηρετηση πως παει?Το ποντικι θα το συνδυασω με το Logitech diNovo Edge απο e-shop (αγορα απο e-shop λογω πιστωτικου απο αλλο πληκτρολογιο που εδωσα rma). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Δεκέμβριος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Μια χαρα ειναι το καταστημα.εχω παρει παρα πολλα πραγματα απο εκει και ποτε δεν ειχα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 12, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 το μαγαζί το συνιστώ με κλειστά μάτια. επαγγελματίες και χρόνια στο χώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Δεκέμβριος 12, 2011 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/mg-manager-eshop-99607.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Δεκέμβριος 12, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, θα προχωρησω με την παραγγελια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Δεκέμβριος 13, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Κάτι μνήμες παρήγγειλα απο εκεί και την επομενη μέρα τις είχα σπίτι. Πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Δεκέμβριος 14, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Κάποια άλλη στιγμή θα γράψω για το έν λόγω μαγαζί. Ένα πράγμα θα σου πω. Μετάνιωσα που τόσα χρόνια δεν το είχα εμπιστευτεί για τις αγορές μου.Μακραν μακριά σε σχέση με μαγαζάκια του χώρου.Το συνιστώ με κλειστά ματιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Δεκέμβριος 14, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Να πάρεις..... είναι αξιοπιστοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Δεκέμβριος 14, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Ξερει κανεις ποσο ειναι τα μεταφορικα για θεσ/νικη ή γενικα επαρχία;Στο site τα λεει μπερδεμενα κατι για 11€ κλπ.Πολλά δεν ειναι 11€; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Δεκέμβριος 14, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Εμενα σημερα που μου εφερε το δεμα η acs μου πηρε 8€ αν και στη σελιδα αναφερει 11. Για να εισαι σιγουρος ρωτα απο το τηλεφωνο πριν κανεις την παραγγελια σου. Εγω ακομα και με 11€ μεταφορικα παλι εβγαινα κερδισμενος λογο διαφορας στην τιμη απο τα υπολοιπα καταστηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Δεκέμβριος 14, 2011 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.