auditt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2011 Καλησπερα παιδια ετοιμαζω νεο συστηματακι και δεν εχω αποφασησει ξεκαθαρα πιον ssd θελωσκεφτομουν να παρω εναν agility 3 60gb 89euros εχει στον visionstudio και με βολευει γιατι ειναι Θεσ/νικη το μαγαζικαι πιστευω πως ειναι οτι καλυτερο για τα λεφταΕχετε να προτεινετε κατι αλλο?συμφερει μηπως να παρω εναν vertex 2 120gb μετεχειρησμενο??Το budget ειναι 100-110 ευρω maxκαι η μητρικη μου ειναι αυτη οπου θα μπει ο ssdαπο τι βλεπω υποστηριζει σατα 3 απλα ειδα σε review πως ο agility 3 δεν πιανει τα 500 mb read-write τα οποια διαφημιζεταιGigabyte GA-P67A-D3-B3 | Skroutz.grΣε καθε περιπτωση ομως ειναι πιο γρηγορος απο το vertex 2 και στην καθημερινοτητα δεν βλεπεις διαφορες ουτε με τον vertex 3 οπου ειναι καλυτερος σωστα??οταν λεω καθημερινοτηα εννοω boot windows and open programs like AutocadΓενικα δεν ξερω απο ssd για αυτο φωτιστε με Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Απο ότι διαβάζω,πολύ καλός είναι ο corsair force gt.Βγαίνει λίγο πιο πάνω σε τιμή όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Δεκέμβριος 12, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 και εγω επειδη ψαχνωμαι ρωτησα και μου ειπαν για πιο αξιοπιστια αυτον ]HDD :: Samsung 64GB 830 Series MZ-7PC064D Solid State Drive SATA SSD 2.5'' Desktop Kit - Visionstudio.gr θα κανω και εγω καινουριο συστημα βλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 12, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Αυτος ο samsung ειναι καλυτερος απο τον agility 3?? Ευχαριστω παιδια που απαντησατε αμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 12, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Ολοι οι 60 ή 64GB εχουν χαμηλοτερες επιδοσεις σε σχεση με τους 120αρηδες. Στα 100-110€ πας αναγκαστικα σε αυτη την κατηγορια, οποτε οποιον και να παρεις διαφορα σε καθημερινη χρηση δεν προκειται να δεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 12, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 1ον)Το θέμα δεν είναι ποιον θα σου πούμε να πάρεις ανάμεσα στον 120άρη και τον 60άρη.Το θέμα είναι τι χρειάζεσαι σε γίγα.2ον)Ο agility 3 είναι σαν vertex 2 και λίγο καλύτερος.3ον)Θα σου πρότεινα αν μπορείς να πας στον corsair force series gt 60gb που τον έχω δουλέψει και μπορώ να εκφέρω άποψη για αυτόν...δεν έχω κανένα πρόβλημα και όλα σφαίρα.4ον)Διαφορές δε θα δεις όποιον και να πάρεις ανάμεσα σε όσους έχουν αναφερθεί στο thread.5ον)Οπότε αν το θέμα είναι και εν μέρη οικονομικό και πρακτικό,τότε και με τον agility 3 θα είσαι πέρα από απλά ικανοποιημένος.Οπότε πήγαινε σε αυτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 12, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 1ον)Το θέμα δεν είναι ποιον θα σου πούμε να πάρεις ανάμεσα στον 120άρη και τον 60άρη.Το θέμα είναι τι χρειάζεσαι σε γίγα.2ον)Ο agility 3 είναι σαν vertex 2 και λίγο καλύτερος.3ον)Θα σου πρότεινα αν μπορείς να πας στον corsair force series gt 60gb που τον έχω δουλέψει και μπορώ να εκφέρω άποψη για αυτόν...δεν έχω κανένα πρόβλημα και όλα σφαίρα.4ον)Διαφορές δε θα δεις όποιον και να πάρεις ανάμεσα σε όσους έχουν αναφερθεί στο thread.5ον)Οπότε αν το θέμα είναι και εν μέρη οικονομικό και πρακτικό,τότε και με τον agility 3 θα είσαι πέρα από απλά ικανοποιημένος.Οπότε πήγαινε σε αυτόν.μαλιστα αρκετα σαφης αυτα που με ειπες φιλε μου ευχαριστωτωρα μια αλλη ερωτηση επειδη ξερω πως ειχες vertex 2ενας vertex 120 gb καινουριος κανει 150 ευρωγια μετεχειρισμενο με εγγυηση νορμαλ τιμη δεν θεωρειται 100-110 ευρω η λιγα διαθετω για αυτον?οσο για την μητρικη μου δεν υπαρχει κανα θεμα με ασυμβατοτητα ετσι?και ο sata 3 μια χαρα θα παιζει ετσι γιατι ξερω πως εαν δεν υποστηριζει sata 3 ο vertex 2 ειναι καλυτερος απο την agility 3 καλα δεν τα λεω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 12, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Τα χρήματα που λες είναι πολύ σωστά.Η σωστή τιμή πώλησής του θα πρέπει να είναι περίπου 30% κάτω της αρχικής του τιμής.Οπότε 100-110 άντε 120 είναι κομπλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 12, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Τα χρήματα που λες είναι πολύ σωστά.Η σωστή τιμή πώλησής του θα πρέπει να είναι περίπου 30% κάτω της αρχικής του τιμής.Οπότε 100-110 άντε 120 είναι κομπλέ.καταλαβα γιατι ενας με εστειλε τιμη 145 ευρω σε πμ και λεω οτι να ναιαν ειναι δυνατον τοσο εχει καινουριος και απαντηση που πηρα ειναιπως ειναι απο πλαισιο και γενικα δεν χανουν την αξια οι ssd ελεος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Δεκέμβριος 12, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Οι ssd και αν χανουν την αξία τους!οτιδήποτε είναι φρέσκο καρβέλι στην αγορά και δίνει και παίρνει τώρα τελευταία, χάνει την αξία του από την επόμενη μέρα που θα βγει κάτι καινούργιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 13, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Οι ssd και αν χανουν την αξία τους!οτιδήποτε είναι φρέσκο καρβέλι στην αγορά και δίνει και παίρνει τώρα τελευταία, χάνει την αξία του από την επόμενη μέρα που θα βγει κάτι καινούργιοκαι οχι μονο αυτοακομα και σφραγισμενος να ηταν θα εχανε ενα 10-12 % της αξιας τουως δευτερη μεταβιβαση δεν μπορει να πουληθει οσο καινουριοαλλα δεν υπαρχει η ουσια να παρεις μεταχειρισμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 13, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Να ρωτήσω και εγώ γιατί μάλλον θα χρειαστώ αντικαταστάτη του vetrex.Απο ότι διάβαζα σε ξένα forum λέγαν όχι σε sandforce γιατί έχουν πολλά bsod αλλά συνιστούσαν crucial m4.Ισχύει αυτό ή αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα;Εγώ κοιτούσα προς corsair force gt μεριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 13, 2011 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Απροβλημάτιστοι είναι πλέον μετά τα νέα firmware από όλες τις εταιρίες.Από εκεί και πέρα οι διαφορές είναι στις λεπτομέριες και δεν φαίνονται αν δεν τρέχεις benchmarks.Crucial M4OCZ Vertex 3 ή ΜΑΧ IOPS.Corsair Force GTCorsair Performance ProSamsung 830Όλοι θα σε αφήσουν παραπάνω από ικανοποιημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Δεκέμβριος 13, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2011 Απροβλημάτιστοι είναι πλέον μετά τα νέα firmware από όλες τις εταιρίες.Από εκεί και πέρα οι διαφορές είναι στις λεπτομέριες και δεν φαίνονται αν δεν τρέχεις benchmarks. Crucial M4 OCZ Vertex 3 ή ΜΑΧ IOPS. Corsair Force GT Corsair Performance Pro Samsung 830 Όλοι θα σε αφήσουν παραπάνω από ικανοποιημένο. ξεχασες να βαλεις στην λιστα man και τον agility 3 ουτε αυτος πιστευω να αφησει καποιον παραπονεμενο Το αποφασισα παιδια σε agility 3 θα παω Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις απαντησεις-συμβουλες προτιμησεις τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 14, 2011 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Εννοείτε πως θα μείνεις ευχαριστημένος και με τον Agility 3 ή τον Corsair Force 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 14, 2011 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Force 3 vs force gt θα δω διαφορά;Δεν μιλάω για bench αλλά στην χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 14, 2011 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Σε καθημερινη χρηση δεν υπαρχει καμια διαφορα. Ειναι ολοι εξισου γρηγοροι σε σχεση με τους κλασσικους hdd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 14, 2011 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Σε καθημερινη χρηση δεν υπαρχει καμια διαφορα. Ειναι ολοι εξισου γρηγοροι σε σχεση με τους κλασσικους hdd.Ευχαριστώ,τότε μάλλον για force 3 θα πάω ή θα δω μήπως πάω σε περισσότερα gb απο 60.Αλλά τώρα που δεν έχω τον vertex και είμαι με έναν παλιό 80gb wd,γενικά πρέπει να περιμένω μέχρι να φορτώσει και τα win και τα προγράμματα.Είχα ξεχάσει πως ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Δεκέμβριος 14, 2011 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 Για να μην ανοίξω νέο θέμα, πρόκειται να αγοράσω έναν ssd που θα μπει σε sata II controller1. Αν ο δίσκος είναι sata III θα δουλέψει καλά σε sata II controller?2. Είμαι ανάμεσα στους:corsair force series 3 120gb (158euro) - sata IIIocz vertex 2 120gb (161 euro) - sata IIcorsair force 115gb (168 euro) - sata IIΤο motherboard είναι ASUS P6T με intel X58 / ICH10R Πάνω στον controller θα υπάρχουν και 4 δίσκοι WD-raptor 36gb σε RAID-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Δεκέμβριος 14, 2011 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2011 μια χαρα θα δουλεψει!!απο αυτους που σκεφτεσαι εγω θα διαλεγα τον force 3!πιο φθηνος και με sata 3 που αργοτερα μπαινει και σε καμια μητρικη με sata 3 και σου δινει πληρως τις δυνατοτητες του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.