Jump to content

Νέος SSD στα 120GB

Vasilis 07

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιας και συμπληρώνω αυτές τις μέρες χρόνο με τον πρώτο μου SSD, σκέφτομαι να προχωρήσω τώρα σε αγορά νέου μεγαλύτερου. Μέχρι 120GB κοιτάω, άλλωστε μόνο OS θα βάλω (σκέφτομαι για dual boot Win 7 - Mac OS-X αλλά δεν ξέρω αν θα έχω τίποτα πτώση σε επιδόσεις).

Αν και η μητρική είναι SATA 2 κοιτάω για SATA 3 SSD και είμαι ανάμεσα στους παρακάτω

Corsair Force Series GT

Newegg.com - Corsair Force Series GT CSSD-F120GBGT-BK 2.5" 120GB SATA III Internal Solid State Drive (SSD)

SAMSUNG 830

OZC Max IOPS (ακούω-διαβάζω ότι έχει προβλήματα ? :shout:)

Newegg.com - OCZ Vertex 3 Series – MAX IOPS Edition VTX3MI-25SAT3-120G 2.5" 120GB SATA III MLC Internal Solid State Drive (SSD)

Πιθανότατα αργότερα να πάρω και την PCI ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS U3S6 για υποστήριξη SATA 3. Δεν ξέρω αν το προσεχές διάστημα 2-3 μήνες αναμένονται νέα μοντέλα που δεν θα έχουν προβλήματα και που θα οδηγήσει σε πτώση τιμών ?

Για αγορά σκέφτομαι το newegg το οποίο βλέπω έχει καλές τιμές, αλλά δεν ξέρω αν αυτές είναι τελικές ή έχουμε εξτρά χρεώσεις από τελωνεία-ταχυδρομείο ?

Ευχαριστώ

Λοιπόν υπάρχουν τρία που θα σου πω...

1)Από θέμα ssd για μένα καρφωτά στον corsair force series gt.Και πολύ καλός και φοβερή εγγύηση αλλά και τρομερό value for money!

2)Τώρα,από newegg πως θα τον πάρεις???Έχεις άτομο στην Αμερική???

3)Υπάρχει τρόπος και διαδικασία να μην πληρώσεις τπτ και να αποφύγεις τελωνεία και π@π@ριες!

1)Οκ! Corsair.

2)Όχι

3) Το θέμα είναι επειδή είμαι ολίγον γκαντέμης μην μου έρθει καμιά 300αρα. Είναι εγγυημένα αυτά τα τρίκ ? Εσύ μέσω γνωστού τον πήρες ?

Δεν γίνεται να πάρεις από newegg αν δεν έχεις άτομο εκεί!Για αυτό σε ρωτάω...πως σκοπεύεις να τον άρεις από εκεί???

Εγώ έχω δικούς μου Chicago και μου τον έστειλαν.

Δεν είναι τρικ απλά μια διαδικασία και ούτε εμένα αλλά ούτε σε φίλους μου έχει τύχει ποτέ να πληρώσουμε.Οπότε μέχρι στιγμής πιάνει πάντα!

Ο OCZ Vertex 3 MAX IOPS ειναι οτι γρηγοροτερο υπαρχει στα 120GB. Αλλα και ο Corsair Force 3 GT δεν απεχει πολυ, μονο σε benches βλεπεις διαφορα, σε καθημερινη χρηση ειναι εξισου γρηγορος.

O Force 3 GT είναι σαν τον Vertex 3. Αλλού καλύτερος, αλλού χειρότερος.

Σαν τον MAX IOPS είναι μόνο ο Patrior Wildfire αν θυμάμαι καλά.

Σε καθημερινή χρήση διαφορές δεν θα δεις με κανέναν.

Για καλή τιμή αυτή την περίοδο πηγαίνεις σε αυτόν:

[ame=http://www.amazon.co.uk/OCZ-Vertex-2-5-inch-Solid-State/dp/B004Q81CKY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323706865&sr=8-1]OCZ Vertex 3 Series SATA III 2.5-inch Solid State Drive 120GB: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

183€ με δωρεάν μεταφορικά από amazon βγαίνει ο Vertex 3.

Στον MAX IOPS δεν πρόκεται να πέσει η τιμή. Όχι στα κοντά τουλάχιστον.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.