bio Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2011 Καλησπέρα παιδιά,έχω μια ερώτηση. Προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα παλιό παιχνίδι Medal of Honor Breakthrough (σπασμένο), το οποίο έχω εγκαταστήσει σε κάμποσα pc. Τώρα προσπαθώ να το βάλω σε ένα καινούργιο φορητό με γραφικών Nvidia GT 525Μ αλλά το θέμα είναι ότι όταν πάω να ξεκινήσω το παιχνίδι που έχω ήδη κρακάρει μου βγάζει ένα σφάλμα opengl subsystem κάτι τέτοιο. Έχει καμία ιδέα κανείς πως μπορεί να φτιαχτεί αυτό το πρόβλημα; Έχω προσπαθήσει τα πάντα με drivers, compatibilities κλπ αλλά δεν... Απ'ότι διάβασα έχει να κάνει με ένα θέμα της Nvidia αλλά και πάλι δε κατάφερα κάτι από τις ρυθμίσεις. Καμία ιδέα;
greekfragma Δεκέμβριος 11, 2011 #2 Δεκέμβριος 11, 2011 μπορεί να φτιαχτεί με την αγορά αυθεντικού παιχνιδιού
schumifer Δεκέμβριος 11, 2011 #3 Δεκέμβριος 11, 2011 Μην ακούς κακεντρεχείς φίλε μου. Εδώ είναι η λύση σουhttp://www.thelab.gr/thelab-gr-nea-kai-sxolia/i-istoria-tou-mikrou-giannaki-i-allios-10464.html
bio Δεκέμβριος 11, 2011 Author #4 Δεκέμβριος 11, 2011 ευχαριστω πολυ. δε το είχα σκεφτεί νωρίτερα. γιούπι...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.