akal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2011 παιδιά καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα.εχω ένα laptop (not bad)με σπασμένη οθόνη.το laptop einai turbo x με core 2 duo και 8600 gs gpu.Επειδή το λαπτοπ δουλεύει είπα να το συνδέσω με μια οθόνη που έχω να το κάνω σαν desktop pc.το πρόβλημα είναι το εξής.Θέλωντας να του κάνω φορμάτ η οθόνη(oxi tou laptop) ανταποκρίνεται μόνο στα windows.bios μπορώ να δω στην συνδεμένη οθόνη?Απο την οθόνη του laptop den βλέπω τίποτα γιατί ειναι σπασμένη.Για πιο λόγο δεν μπορώ να δω το menu πριν bootarei windows ώστε να κάνω τις αλλαγές σε bios και φορμάτ?υπάρχει κάτι που κάνω λάθος?Γίνεται να δω bios kai μενού προ bootarei windows απο την συνδεδεμένη οθόνη?τρόπος σύνδεσης dvi.Καμιά ιδέα?Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akal Δεκέμβριος 12, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 το έψαξα λιγάκι και είδα ότι πρέπει να γίνεται με το fn keys και καποιο μεταξύ (F5 ή F8).Eμένα δυστηχώς δεν λειτουργεί δεν ξέρω γιατί.Επειδή το laptop είναι turbo x κάλεσα το πλαίσιο support να ρωτήσω μήπως έχει άλλη fn keys συνδιασμό.Μου απάντησαν ότι άμα δεν λειτουργούν τα παραπάνω τότε δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μάλλον.Εχει κανείς καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmoraitakis Ιανουάριος 2, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2012 Φίλε είχα και εγω το ίδιο πρόβλημα με ένα SONY Vaio αλλα τελικά αντικατέστησα την οθόνη με 100-120 ευρώ σε ένα service μη εξουσιοδοτημένο. Δυστυχώς δεν κατάφερα να το ξεπεράσω διαφορετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORBID21 Ιανουάριος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Επισης SONY Vaio.Δεν καταφερα να δω bios οσο και αν εψαξαΤελικα εφτιαξα ενα μικρο partition οπου εκανα εγκατασταση εκει μεσω windowsκαι απο κει παλι φορματ και εγκατασταση στο αλλο partition μεσω windows πανταΚαργα ταλαιπωρια.100 ευρω οθονη?που?κατι 180 190 βρηκα εγω και εφυγα τρεχοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmoraitakis Ιανουάριος 4, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Δεν ξέρω αν μπορώ να σου πω στο forum .... μηπως θεωρηθεί διαφήμιση ...Αν θες στείλε μου μνμ στο pmoraitakis@yahoo.com να σου πω...ΦιλικάΜ.Π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Ιανουάριος 4, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 100-120 ευρό οθόνη με τοποθέτηση? τελικά πόσα πλήρωσες...100 ή 120? Η οθόνη ήταν για vaio 15.4 / 15.5 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmoraitakis Ιανουάριος 4, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 120 ευρώ για 15,4 αλλα είναι θέμα μοντέλου που φοράει ... κάποια έχουν 100 ευρώ. Ναι είναι με την εργασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Ιανουάριος 4, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 120 ευρώ για 15,4 αλλα είναι θέμα μοντέλου που φοράει ... κάποια έχουν 100 ευρώ. Ναι είναι με την εργασία.Προφανώς θα μιλάς για μτχ ανταλλακτικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmoraitakis Ιανουάριος 4, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Οχι .... Καινούργιο ... GRADE A+ (καθαρότητα, dead pixel) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.