Jump to content

προβλημε σύνδεσης laptop me οθόνη pc(σπασμένη οθόνη λaptop)

akal

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα.

εχω ένα laptop (not bad)με σπασμένη οθόνη.το laptop einai turbo x με core 2 duo και 8600 gs gpu.

Επειδή το λαπτοπ δουλεύει είπα να το συνδέσω με μια οθόνη που έχω να το κάνω σαν desktop pc.

το πρόβλημα είναι το εξής.

Θέλωντας να του κάνω φορμάτ η οθόνη(oxi tou laptop) ανταποκρίνεται μόνο στα windows.

bios μπορώ να δω στην συνδεμένη οθόνη?Απο την οθόνη του laptop den βλέπω τίποτα γιατί ειναι σπασμένη.

Για πιο λόγο δεν μπορώ να δω το menu πριν bootarei windows ώστε να κάνω τις αλλαγές σε bios και φορμάτ?

υπάρχει κάτι που κάνω λάθος?

Γίνεται να δω bios kai μενού προ bootarei windows απο την συνδεδεμένη οθόνη?

τρόπος σύνδεσης dvi.

Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ.

το έψαξα λιγάκι και είδα ότι πρέπει να γίνεται με το fn keys και καποιο μεταξύ (F5 ή F8).

Eμένα δυστηχώς δεν λειτουργεί δεν ξέρω γιατί.

Επειδή το laptop είναι turbo x κάλεσα το πλαίσιο support να ρωτήσω μήπως έχει άλλη fn keys συνδιασμό.

Μου απάντησαν ότι άμα δεν λειτουργούν τα παραπάνω τότε δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μάλλον.

Εχει κανείς καμιά ιδέα?

• 3 weeks later...

Φίλε είχα και εγω το ίδιο πρόβλημα με ένα SONY Vaio αλλα τελικά αντικατέστησα την οθόνη με 100-120 ευρώ σε ένα service μη εξουσιοδοτημένο. Δυστυχώς δεν κατάφερα να το ξεπεράσω διαφορετικά.

Επισης SONY Vaio.Δεν καταφερα να δω bios οσο και αν εψαξα

Τελικα εφτιαξα ενα μικρο partition οπου εκανα εγκατασταση εκει μεσω windows

και απο κει παλι φορματ και εγκατασταση στο αλλο partition μεσω windows παντα

Καργα ταλαιπωρια.

100 ευρω οθονη?που?

κατι 180 190 βρηκα εγω και εφυγα τρεχοντας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.