serpico75 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2011 Καλησπέρα.Ψάχνω drivers για XP για ένα laptop Turbo-X. Κάτω απ' το laptop υπάρχει label στο οποίο αναγράφεται το μοντέλο του laptop, το οποίο είναι το D870P.Ανακάλυψα ότι για τα Turbo-X, οι drivers υπάρχουν στο site της CLEVO. Πηγαίνω στο site, δηλώνω το μοντέλο, και όντως εμφανίζονται οι drivers. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Με τους περισσότερους που έχω δοκιμάσει να κατεβάσω, δεν κατεβαίνουν. Δε φτάνει ποτέ το download στο 100%, και διακόπτεται συνεχώς η επικοινωνία με τον ftp server.Δοκιμάζω συνέχεια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μου πήρε, δεν ξέρω και γω πόσες ημέρες, για να κατεβάσω μόνο VGA και LAN.Δοκιμάζω με διαφορετικούς browsers (IE, Firefox, Opera):τα ίδια.Ξέρει κανείς τί συμβαίνει;Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή site να κατεβάσω τους drivers;Ευχαριστώ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2011 Δοκίμασες με κάποιον download manager?Αν όχι δοκίμασε με αυτόν Free Download Manager - absolutely free download accelerator and manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Δεκέμβριος 12, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με ενα clevo που μου ειχε φερει ενας φιλος για φορματ. Δοκιμασε το παραπανω προγραμμα που σου προτεινει το παιδι ή αν θες εχω το Driver Genius Professional που εγω εκανα την δουλεια μου. Αν το θελεις, στειλε μου ενα mail σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Δεκέμβριος 12, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 Δοκίμασες με κάποιον download manager?Έχω εγκατεστημένο και όλα μου τα downloads γίνονται με IDM μιά χαρά. Δεν ξέρω γιατί κολλάνε οι drivers στα clevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 12, 2011 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2011 για να μην παιδεύεσαι, πιστεύω πως αν πας σε κάποιο Πλαίσιο και τους ζητήσεις να σου δώσουν τους οδηγούς του συγκεκριμένου υπολογιστή δεν νομίζω να σου πουν όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.