Jump to content

Turbo-X laptop drivers:πρόβλημα με download

serpico75

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Ψάχνω drivers για XP για ένα laptop Turbo-X. Κάτω απ' το laptop υπάρχει label στο οποίο αναγράφεται το μοντέλο του laptop, το οποίο είναι το D870P.

Ανακάλυψα ότι για τα Turbo-X, οι drivers υπάρχουν στο site της CLEVO. Πηγαίνω στο site, δηλώνω το μοντέλο, και όντως εμφανίζονται οι drivers. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Με τους περισσότερους που έχω δοκιμάσει να κατεβάσω, δεν κατεβαίνουν. Δε φτάνει ποτέ το download στο 100%, και διακόπτεται συνεχώς η επικοινωνία με τον ftp server.

Δοκιμάζω συνέχεια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μου πήρε, δεν ξέρω και γω πόσες ημέρες, για να κατεβάσω μόνο VGA και LAN.

Δοκιμάζω με διαφορετικούς browsers (IE, Firefox, Opera):τα ίδια.

Ξέρει κανείς τί συμβαίνει;

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή site να κατεβάσω τους drivers;

Ευχαριστώ !!

Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με ενα clevo που μου ειχε φερει ενας φιλος για φορματ.

Δοκιμασε το παραπανω προγραμμα που σου προτεινει το παιδι ή αν θες εχω το Driver Genius Professional που εγω εκανα την δουλεια μου.

Αν το θελεις, στειλε μου ενα mail σου.:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.