Jump to content

nForce 4 on the way

enduracell

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

The platform will have one to two PCI express 16 slots making this Geforce 6800 SLI mode possible for not quite as much crazy money as you'll have to invest in Tumwater and Xeon CPU.

The good news for Sound Storm lovers is that this chipset finally features these nice audio capabilities. It's now called Sound Storm 2 - no surprise there - but we dont know anything about its features as yet.

com04_NfPCI.jpg

είμαι πολύ χαρούμενος :jump:

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR [Σήμερα, στις 15:55]

’ντε να βγεί να πέσουν και οι τιμές να δούμε μπας και γίνει η αλλαγή φρουράς... LOL

Γιατι το προβλημα ηταν στις τιμες των mobos, lol

To nForce 5 είναι για P4...αν θα βγει:TD:, πάντως εγώ άρχισα να το ονειρεύομαι το mobo :inlove: (η σκέψη του θα με κρατήσει δυνατό στο στρατό, θα πάρω και τη φωτογραφία του να την έχω στο προσκέφαλο μου:p )

Αρχική απάντηση από unstoppable

Γιατι το προβλημα ηταν στις τιμες των mobos, lol

Λάθος διατύπωση τότε. Το πρόβλημα είναι στην τιμή των 939 !!!

Kαλα ρε ακομα δε κυκλοφορησε το 150 βγηκε το 250 ...κ ακομα δε το αγορασα ανακοινωνουν NF4?!?! Αι σιχτιρ βραδιατικα κ ειμαι κ χωμα στη κουραση....

• 2 weeks later...

το mobo έχει 8 SATA!!!!!

ναι αυτά είναι, για το κάτω δε μπορώ να δω αν είναι AGP ή PCI-E16x. Πάντως το mobo δε είναι SLI σίγουρα :(:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.