mike_d Δεκέμβριος 17, 2011 Author #21 Δεκέμβριος 17, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/805/66435953.jpg/
thanoss44 Δεκέμβριος 17, 2011 #22 Δεκέμβριος 17, 2011 Παιδιά σοβαρά τώρα, το image δείχνει communication errors with the host ξαναλέω οτι βρωμάει απο έλλειψη ποιοτικού ρευματος.Το έχω δεί πολλές φορές ο δίσκος να έχει φλιπάρει και να φταίει το ρεύμαΜην υποτιμάται την ισχύ ενός καλού ρεύματος, αλλά και αντίθετα ενός χειρότερου
mike_d Δεκέμβριος 17, 2011 Author #23 Δεκέμβριος 17, 2011 φιλε μου, στην απεγνωσμενη θεση που βρισκομαι οτι ειναι δυνατο θα δοκιμασω !θα ποσταρ μετα την αλλαγη
mike_d Δεκέμβριος 17, 2011 Author #24 Δεκέμβριος 17, 2011 χωρις να ειμαι πολυ αισιοδοξος αλλα ο φιλος μας επεσε μεσα !
Guest Δεκέμβριος 17, 2011 #25 Δεκέμβριος 17, 2011 Κοίταξε, δεν ακούγεται παράλογο με τον καιρό να χάνουν την ισχύ τους τα τροφοδοτικά, όπως και τα αυτοκίνητα την ιπποδύναμη τους Ναι αλλά τα τροφοδοτικά δεν είναι μοτερ
thanoss44 Δεκέμβριος 17, 2011 #26 Δεκέμβριος 17, 2011 χωρις να ειμαι πολυ αισιοδοξος αλλα ο φιλος μας επεσε μεσα ![/QUOτι εννοεις? Τροφοδοτικό είναι? όσο αφορά τα μοτέρ το κοινό σημείο με τα PSU όπως όλα τα πράγματα είναι ότι χάνουν την δύναμή τους με τον χρόνο. Αφτό είναι το μόνο σίγουρο, απλά δεν είμαι σϊγουρος κατα πιό ποσοστό το κάνουν αυτό και γιαυτο θημήθηκα το περιοδικό. Αν είναι το τροφοδοτικό πάντως, το συγκεκριμένο δεν φταίει η ηλικία του αλλα το πόσο ποιοτικά δίνει την εκάστοτε αναγκη των περιφερειακών για ρεύμα.
Guest Δεκέμβριος 17, 2011 #27 Δεκέμβριος 17, 2011 όσο αφορά τα μοτέρ το κοινό σημείο με τα PSU όπως όλα τα πράγματα είναι ότι χάνουν την δύναμή τους με τον χρόνο. Αφτό είναι το μόνο σίγουρο, απλά δεν είμαι σϊγουρος κατα πιό ποσοστό το κάνουν αυτό και γιαυτο θημήθηκα το περιοδικό. Αν είναι το τροφοδοτικό πάντως, το συγκεκριμένο δεν φταίει η ηλικία του αλλα το πόσο ποιοτικά δίνει την εκάστοτε αναγκη των περιφερειακών για ρεύμα. Άλλο να θες να πεις ότι τπτ δεν είναι αιώνιο και άλλο να παρομοιάσεις το psu με το μοτέρ κάποια εξαρτήματα με την πάροδο των χρόνων ίσως ναι να υπόκεινται σε φθορές αλλά δεν είναι το ίδιο
thanoss44 Δεκέμβριος 17, 2011 #28 Δεκέμβριος 17, 2011 Εντάξει δεν είπα ότι είναι το ίδιο, είπα ότι έτσι όπως χανουν ισχύ τα μοτερ με τον χρόνο, έτσι και με τον χρόνο χάνουν ισχύ και τα τροφοδοτικά.Τεσπά, μακάρι να βρήκε λύση το πρόβλημα του ο φίλος
mike_d Δεκέμβριος 17, 2011 Author #29 Δεκέμβριος 17, 2011 λοιπον οι πυκνωτες που εχει μεσα χανουν την ισχυ τους απλα! φαινοταν να μην δινει σωστο το ρευμα.προσ το παρων παει ρολοι!
thanoss44 Δεκέμβριος 17, 2011 #30 Δεκέμβριος 17, 2011 Πάλι καλά που όπως φένεται βρήκες την αιτία. Αχ αυτά τα computer μας την σπάνε καμμιά φορά, αλλά γιαυτό τα αγαπάμε :kiss3:
Guest Δεκέμβριος 17, 2011 #31 Δεκέμβριος 17, 2011 λοιπον οι πυκνωτες που εχει μεσα χανουν την ισχυ τους απλα! φαινοταν να μην δινει σωστο το ρευμα.προσ το παρων παει ρολοι! Για να μιλάμε και σωστά οι πυκνωτές δεν είναι ενεργά στοιχεία για να "χάσουν ισχύ" όχι ότι και τα ενεργά χάνουν αλλά τέσπα το προσπερνάμε:smoke: το πιο συνηθισμένο είναι να σου φουσκώσουνε και αν είναι στην εξομάλυνση έχεις μεγαλύτερα ripple:hang3:
vadams64 Ιανουάριος 5, 2012 #32 Ιανουάριος 5, 2012 φιλε μου mike d καλη σου χρονια επειδη παρακολουθω το post θα ηθελα να μαθω εαν τελικα ο seagate 500gb δουλεψε η οχι το ρωταω γιατι εαν δεν δουλευει ψαχνω ενα pcb logic board γαι εναν seagate baracunda 500gb που εχω και εχει σπασει το πλαστικο στο sata.εαν δεν δουλευει θα ηθελα να το συζητησουμε εαν θελεις.ευχαριστω.
washcloud Ιανουάριος 6, 2012 #33 Ιανουάριος 6, 2012 vadams, θες να πάρεις αρχεία από τον δίσκο - ή είναι ο ίδιος ο δίσκος που σ' ενδιαφέρει;
vadams64 Ιανουάριος 6, 2012 #34 Ιανουάριος 6, 2012 ο ιδιοσ ο δισκος ειναι πουμε ενδιαφερει εχει μια εγκτασταση ubuntu που εινι σημαντικη για μενα.εαν εχεισ καποιο board να το συζητησουμε με το αζημειωτο βεβαια.ευχαριστω για την απαντηση.
washcloud Ιανουάριος 6, 2012 #35 Ιανουάριος 6, 2012 Αν ΔΕΝ σου απαντήσει θετικά ο Μike -στείλε του και pm- πες μου και 'μένα όποτε θες. Αυτό που σίγουρα εγώ μπορώ πάντως, είναι να του βάλω πλακέτα για να πάρουμε με κάποιο cloning πρόγραμμα τα Ubuntu, αν έχεις άλλο δίσκο να τα μεταφέρουμε...
vadams64 Ιανουάριος 7, 2012 #36 Ιανουάριος 7, 2012 \ok θα κανω το ψαχνω και εγω εαν δεν βρω κατι μεχρι δευτερα τριτη μαλλον θα κανουμε καποιο cloning οπως ειπες anyway με τον εναν η τον αλλο τροπο θα σε ειδοποιησω.ευχαριστω και παλι.
Shiongon_Excedo Ιανουάριος 8, 2012 #37 Ιανουάριος 8, 2012 δεν εχει αδικο ισως να ειναι και το τροφοδοτικο ! τσεκαρε το μια!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.