mike_d Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2011 Ειχα τρεις δισκους ! δυο seagate 500gb και ενας 160gb wd! ο ενας ο 500 κρασαρει τον ακουω! ο αλλος παει καλα για μια δυο μερες και μετα κολλαει ολο το συστημα! στην αρχη δεν περνουσαν το τεστ απο το προγραμμα western digital diagnostic! οποτε αυτος που κρασαρε τον εβγαλα , ο αλλος τον εκανα ενα ελεγχο απο το συστημα ! εδειξε μετα οτι περασε το τεστ αλλα τιποτα! και τωρα εχω κολλησει με τον 160 δισκο! εχετε καμια ιδεα ? κατι τετοιο μου γραφει http://imageshack.us/photo/my-images/849/14188456.jpg/
mike_d Δεκέμβριος 11, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 11, 2011 τον εκανα πληρη διαμορφωση δειχνει οτι παει καλα.τι αλλο διαγνωστικο?
vagsk Δεκέμβριος 11, 2011 #4 Δεκέμβριος 11, 2011 Πάρε ενα backup όσο μπορείς ... αν συνάντησε πρόβλημα και δεν ολοκλήρωσε το test ανάγνωσης και το smart επίσης αναφέρει πρόβλημα κλάψτον ...
mike_d Δεκέμβριος 11, 2011 Author #5 Δεκέμβριος 11, 2011 τον γρηγορο ελεγχο τον περασε με επιτυχια μετα την αργη διαμορφωση ! τωρα εβαλα ενα βαθυ ελεγχο με το ιδιο προγραμμα! και ελπιζω να πιασει
mchls Δεκέμβριος 11, 2011 #6 Δεκέμβριος 11, 2011 Αρχικα δοκιμασε αυτο http://www.harddisksentinel.com/hdsentinel_setup.zip
mike_d Δεκέμβριος 12, 2011 Author #7 Δεκέμβριος 12, 2011 παιδια το συστημα ..δημιουργει προβληματα !!! δεν ξερω πως γινεται! εβαλα καινουργιο δισκο και τον εβγαλε οφ ..σαν να κλεινει και μολις τον ανοιξω ακουγεται σαν να εκκινει! και με την αντιγραφη κολλαει το συστημα!!!!!!!!!!
thanoss44 Δεκέμβριος 16, 2011 #9 Δεκέμβριος 16, 2011 Γιατί εμένα μου μυρίζει τροφοδοτικό?Έχε υπόψη ότι τα τροφοδοτικά χάνουν περίπου 10% της υσχής τους τον χρόνο
washcloud Δεκέμβριος 16, 2011 #10 Δεκέμβριος 16, 2011 Ούτε καν που μας εξήγησε σωστά τα συμπτώματα, για να υποψιαστούμε τροφοδοτικό. Που σαν περίπτωση, τη θεωρώ τρελλά ακραία, καθώς έχουν περάσει από τα χέρια μου τροφοδοτικά καραχρησιμοποιημένα, και ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις που "εξαφανίζονταν" δίσκοι απ' το σύστημα (μιλάμε για γύρω στα 300άρια μάλιστα, και με πολλές συσκευές πάνω τους, συνήθως πάνω από 5-6, τη στιγμή που από τη μάνα τους έβγαζαν 4 molex).Μάικ, κατ' αρχάς τρέξε το ΗD Sentinel που ήδη σου προτάθηκε, και βλέπουμε...
thanoss44 Δεκέμβριος 16, 2011 #11 Δεκέμβριος 16, 2011 Λίγο τρελλο ακούγεται να γίνεται off καινούριος δίσκος πάντος. Εγώ είπα τροφοδοτικό γιατί όταν εξαιρεθούν όλα τα υπόλοιπα αυτό που μένει πρέπει να είναι ο ένοχος
washcloud Δεκέμβριος 16, 2011 #12 Δεκέμβριος 16, 2011 Κοίτα, τρελλό δεν είναι. Το DOA, ειδικά σε δίσκους, κάθε άλλο παρά σπανιότατο φαινόμενο είναι. Χωρίς να εννοώ ότι τυχαίνει και κάθε τρεις και λίγο, ε.Κατά τ' άλλα, όπως είπα και πριν, τη στιγμή που, ΔΕΝ έχει γράψει ο Μάικ σωστά τη συμπτωματολογία που αντιμετωπίζει, ένα παραπάνω για να βγάλει κανείς συμπέρασμα (ένα longshot θα ήταν ότι, ανεξαρτήτως με τη φυσική κατάσταση των δίσκων του, κάτι πάει στραβά με το λειτουργικό του - και κατ' επέκταση ίσως και με τον δίσκο που το φιλοξενεί, όντας πάλιουρας ως δίσκος). Έκατσα τις προάλλες και του έγραψα ένα μακροσκελέστατο ποστ για το τί μπορεί να κάνει για να σιγουρευτεί απολύτως για την κατάσταση όλων των δίσκων του, συμπεριλαμβανομένου και του περιέχοντος το λειτουργικό, αλλά λίγο πριν την ολοκλήρωσή του το μετάνιωσα για διάφορους λόγους. Αν ενδιαφερθεί για περαιτέρω, το έχω φυλάξει, και μπορεί να το ολοκληρώσω και να το ποστάρω, αν δω ότι θα τον εξυπηρετήσει.Για την ώρα, ας πει να ξεκινήσει, αν πει να συνεχίσει στο thread, με το HD Sentinel, και ίδωμεν...
dpolal Δεκέμβριος 17, 2011 #14 Δεκέμβριος 17, 2011 Έχε υπόψη ότι τα τροφοδοτικά χάνουν περίπου 10% της υσχής τους τον χρόνοΑυτό από πού προκύπτει ;;;
thanoss44 Δεκέμβριος 17, 2011 #15 Δεκέμβριος 17, 2011 Το είχα διαβάσει σε ένα παλιό pc magazine, θα κάτσω να βρώ το τεύχος
dpolal Δεκέμβριος 17, 2011 #16 Δεκέμβριος 17, 2011 Το είχα διαβάσει σε ένα παλιό pc magazine, θα κάτσω να βρώ το τεύχος Μην μπείς στον κόπο, μιας λακαμία και μισή είναι αυτό που έγραψαν...
thanoss44 Δεκέμβριος 17, 2011 #17 Δεκέμβριος 17, 2011 Κοίταξε, δεν ακούγεται παράλογο με τον καιρό να χάνουν την ισχύ τους τα τροφοδοτικά, όπως και τα αυτοκίνητα την ιπποδύναμη τους
mike_d Δεκέμβριος 17, 2011 Author #18 Δεκέμβριος 17, 2011 δεν ξερω θα το τρεξω, αλλα εχω φρικαρει! φοβαμαι μηπως ειναι η μητρικη ! αλλα καπου δεν κολλαει
mchls Δεκέμβριος 17, 2011 #20 Δεκέμβριος 17, 2011 Απλα εγκατεστησε το, τρεχ' το μετα, και ποσταρε μας σε μορφη screenshot την κεντρικη εικονα [οθονη] του προγραμματος...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.