Jump to content

χαλασμενος δισκος?

mike_d

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ειχα τρεις δισκους ! δυο seagate 500gb και ενας 160gb wd! ο ενας ο 500 κρασαρει τον ακουω! ο αλλος παει καλα για μια δυο μερες και μετα κολλαει ολο το συστημα! στην αρχη δεν περνουσαν το τεστ απο το προγραμμα western digital diagnostic! οποτε αυτος που κρασαρε τον εβγαλα , ο αλλος τον εκανα ενα ελεγχο απο το συστημα ! εδειξε μετα οτι περασε το τεστ αλλα τιποτα! και τωρα εχω κολλησει με τον 160 δισκο! εχετε καμια ιδεα ? κατι τετοιο μου γραφει

http://imageshack.us/photo/my-images/849/14188456.jpg/

14188456.jpg

Πάρε ενα backup όσο μπορείς ... αν συνάντησε πρόβλημα και δεν ολοκλήρωσε το test ανάγνωσης και το smart επίσης αναφέρει πρόβλημα κλάψτον ...

τον γρηγορο ελεγχο τον περασε με επιτυχια μετα την αργη διαμορφωση ! τωρα εβαλα ενα βαθυ ελεγχο με το ιδιο προγραμμα! και ελπιζω να πιασει

παιδια το συστημα ..δημιουργει προβληματα !!! δεν ξερω πως γινεται! εβαλα καινουργιο δισκο και τον εβγαλε οφ ..σαν να κλεινει και μολις τον ανοιξω ακουγεται σαν να εκκινει! και με την αντιγραφη κολλαει το συστημα!!!!!!!!!!

Γιατί εμένα μου μυρίζει τροφοδοτικό?

Έχε υπόψη ότι τα τροφοδοτικά χάνουν περίπου 10% της υσχής τους τον χρόνο

Ούτε καν που μας εξήγησε σωστά τα συμπτώματα, για να υποψιαστούμε τροφοδοτικό. Που σαν περίπτωση, τη θεωρώ τρελλά ακραία, καθώς έχουν περάσει από τα χέρια μου τροφοδοτικά καραχρησιμοποιημένα, και ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις που "εξαφανίζονταν" δίσκοι απ' το σύστημα (μιλάμε για γύρω στα 300άρια μάλιστα, και με πολλές συσκευές πάνω τους, συνήθως πάνω από 5-6, τη στιγμή που από τη μάνα τους έβγαζαν 4 molex).

Μάικ, κατ' αρχάς τρέξε το ΗD Sentinel που ήδη σου προτάθηκε, και βλέπουμε...

Λίγο τρελλο ακούγεται να γίνεται off καινούριος δίσκος πάντος. Εγώ είπα τροφοδοτικό γιατί όταν εξαιρεθούν όλα τα υπόλοιπα αυτό που μένει πρέπει να είναι ο ένοχος

Κοίτα, τρελλό δεν είναι. Το DOA, ειδικά σε δίσκους, κάθε άλλο παρά σπανιότατο φαινόμενο είναι. Χωρίς να εννοώ ότι τυχαίνει και κάθε τρεις και λίγο, ε.

Κατά τ' άλλα, όπως είπα και πριν, τη στιγμή που, ΔΕΝ έχει γράψει ο Μάικ σωστά τη συμπτωματολογία που αντιμετωπίζει, ένα παραπάνω για να βγάλει κανείς συμπέρασμα (ένα longshot θα ήταν ότι, ανεξαρτήτως με τη φυσική κατάσταση των δίσκων του, κάτι πάει στραβά με το λειτουργικό του - και κατ' επέκταση ίσως και με τον δίσκο που το φιλοξενεί, όντας πάλιουρας ως δίσκος). Έκατσα τις προάλλες και του έγραψα ένα μακροσκελέστατο ποστ για το τί μπορεί να κάνει για να σιγουρευτεί απολύτως για την κατάσταση όλων των δίσκων του, συμπεριλαμβανομένου και του περιέχοντος το λειτουργικό, αλλά λίγο πριν την ολοκλήρωσή του το μετάνιωσα για διάφορους λόγους. Αν ενδιαφερθεί για περαιτέρω, το έχω φυλάξει, και μπορεί να το ολοκληρώσω και να το ποστάρω, αν δω ότι θα τον εξυπηρετήσει.

Για την ώρα, ας πει να ξεκινήσει, αν πει να συνεχίσει στο thread, με το HD Sentinel, και ίδωμεν...

Έχε υπόψη ότι τα τροφοδοτικά χάνουν περίπου 10% της υσχής τους τον χρόνο

Αυτό από πού προκύπτει ;;;

Το είχα διαβάσει σε ένα παλιό pc magazine, θα κάτσω να βρώ το τεύχος

Μην μπείς στον κόπο, μιας λακαμία και μισή είναι αυτό που έγραψαν... :tomato:

Κοίταξε, δεν ακούγεται παράλογο με τον καιρό να χάνουν την ισχύ τους τα τροφοδοτικά, όπως και τα αυτοκίνητα την ιπποδύναμη τους

δεν ξερω θα το τρεξω, αλλα εχω φρικαρει! φοβαμαι μηπως ειναι η μητρικη ! αλλα καπου δεν κολλαει

Απλα εγκατεστησε το, τρεχ' το μετα, και ποσταρε μας σε μορφη screenshot την κεντρικη εικονα [οθονη] του προγραμματος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.