Jump to content

1090t o/c και ψύκτρα

Kostas_Sky

Recommended Posts

Εγω θα ελεγα κανε update στο bios και αμα ειναι να αγορασεις καινουρια ψύκτρα περιμένε μέχρι να την βάλεις γιατι αλλιως θα κανεις την ιδια δουλεια 2 φορες (με εντελως διαφορετικα αποτελεσματα εννοείται) και είναι κρίμα, και γω σαν και σενα δεν είχα ασχοληθει με oc και benchmarks και μου πήρε ένα μήνα testing να φέρω το μηχανημα στην κατασταση που είναι τώρα οπότε γιατι να το κανεις 2 φορες??.

Εγω θα ελεγα κανε update στο bios και αμα ειναι να αγορασεις καινουρια ψύκτρα περιμένε μέχρι να την βάλεις γιατι αλλιως θα κανεις την ιδια δουλεια 2 φορες (με εντελως διαφορετικα αποτελεσματα εννοείται) και είναι κρίμα, και γω σαν και σενα δεν είχα ασχοληθει με oc και benchmarks και μου πήρε ένα μήνα testing να φέρω το μηχανημα στην κατασταση που είναι τώρα οπότε γιατι να το κανεις 2 φορες??.

Ναι όντως έχεις ένα δικιο σε αυτό.. οπότε περιμένω τα χριστούγεννα για την αγορά ψύξης..Απ'ότι είδα μάλλον για την Η60 θα πάω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.