Jump to content

Προβλημα με το προγραμμα free studio

alex1969

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!Χρησιμοποιω εδω και εξι μηνες περιπου την εφαρμογη free studio για να ''κατεβαζω'' videos απο το you tube καθως και για να μετατρεπω αρχεια.Χτες αναβαθμισα την εφαρμογη στην τελευταια της εκδοση(απο 5.3.1 σε 5.3.2).Απο εκεινο το σημειο και μετα η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει.Ανοιγει κανονικα αλλα καθε φορα που παω να τη χρησιμοποιησω μου λεει ''η παραμετρος δεν ειναι εγκυρη'' και μου ζηταει να κατεβασω τη πιο προσφατη εκδοση του προγραμματος.Εκανα unistall και ξαναπερασα την εφαρμογη αρκετες φορες αλλα τιποτα.Στη συνεχεια δοκιμασα με παλαιοτερες εκδοσεις αλλα παλι τα ιδια.Μπορει καποιος να βοηθησει?Αν οχι υπαρχουν εφαρμογες που να κανουν παρομοια δουλεια?Ευχαριστω προκαταβολικα για τη βοηθεια.

Φιλε μου δεν γνωριζω τι φταιει, μιας και εμενα δεν μου παρουσιαζει προβλημα, αλλα εδω Freemake Downloads | Download Video Converter | Download Video Downloader | Download Audio Converter μπορεις να βρεις Free και ομορφα, οποιοδηποτε απο τα 3 εργαλεια [ή και ολα:p] που σε βολευει για τις ''δουλειες'' σου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.