Jump to content

Τα παιχνιδια και οι Ταινιες θελουν...

Iraklis

Recommended Posts

Trolololo trolololo...

Άντε να μπείς στρατό να τους πείς τα νέα των υποστράτηγων να μπεί σε επιφυλακή η χώρα για την σουβλακοζομποεπιδρομή εκ των ξένων :p

Ααα, επίσης μετέφερα τις ιδέες σου στον πρωσοπικό σύμβουλο του Obama, είπε thanks και σου στέλνει τους εγκάρδιους χεραιτισμούς του.

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply
Trolololo trolololo...

Άντε να μπείς στρατό να τους πείς τα νέα των υποστράτηγων να μπεί σε επιφυλακή η χώρα για την σουβλακοζομποεπιδρομή εκ των ξένων :p

Ααα, επίσης μετέφερα τις ιδέες σου στον πρωσοπικό σύμβουλο του Obama, είπε thanks και σου στέλνει τους εγκάρδιους χεραιτισμούς του.

τιποτα ρε εγω νοιαζομαι για το καλο τις πατριδος οικονομικος μεταναστης

με τον διαγωνισμο του thelab "ξυπνησε" το φορουμ...

πολλα κρουσματα αυτες τις 2 μερες :p

Να σας πω κατι που γνωρισα μια Οικογενια απο το Καζαχκσταν αυτη η Οικογενια ειναι πολυ συντηρητικοι κανενας τους δεν εχει παθει καποιο καρκινο η καποια εστω αρρωστια.

Εχουν δικο τους Σπιτι δικο τους Μαντρι δικο τους Φαγητο...ΧΩΡΙΣ να δωσουν ουτε ενα 1ευρω σε Μαναβη δικο τους κτημα οπου και καλιεργουν μαρουλια ντοματες παπατες και ολα τα ωραια λαχανικα επισης εχουν Ζωα οπου περνουν απ'αυτα κρεας.

και να πω την αληθεια εμεινα αφωνος οχι με την καθημερινη διαδικασια τους αλλα και με το τροπο που μαγειρεψαν η γευση φανταστικη με ωραια υφη.

επισης εχουν καταφερει να φτιαξουν δικα τους φαρμακευτικη συνταγη.

Εχει βγαλει καναν σταρ του σινεμα αυτο το σοι??

Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης

εγω νοιαζομαι για το καλο τις πατριδος

ΟΚ τώρα είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα πας για βουλευτής στις επόμενες εκλογές. Πληρείς όλες τις προϋποθέσεις.

Εγώ νόμιζα ότι θα λέμε τι θέλουν οι ταινίες και τα παιχνίδια για τον καθένα..

Λοιπόν ταινίες : Doritos (yiiiihaaaaaa)

Games: φραπέ.

ΧΑΧΑΧ έτσι τα συνοδεύω .

Τί διάβασα ο άνθρωπος μεσημεριάτικα ,πάρε να χεις :

Εχεις συνηδητοποιησει οτι τα τροφιμα που τρεφεις εχουν αλλαξει γευση ; το σουβλακι χαλασε..το ιδιο και ο φραπες.

Άντε Thread :lock: εκτος αν το κανει καποιος merge με το αστεία και ανέκδοτα....

Ευτυχώς που είμαι zombieλάγνος

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=z5LW07FTJbI]Zombie Nation - Kernkraft 400 - YouTube[/ame]

Εγώ βλέπω πάντως μας βλέπω σε μερικά χρόνια να λέμε "Καλά τα έλεγε ο [MENTION=18257]Iraklis[/MENTION] , αλλά δεν τον ακούγαμε", αλλά τότε θα είναι αργά. ....Όλα τα φαγητά θα έχουν γεύση αγγούρι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.