Jump to content

Τα παιχνιδια και οι Ταινιες θελουν...

Iraklis

Recommended Posts

Εντάξει ρε αμα ειναι ετσι.... αφου το λεει το ΓιουΤουμπι εξαλλου και κατι ακυρα blog στο ιντερνετ...

this thread...

facepalm23.jpg

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply
πας γυρευοντας για μηνυση εσυ...

Καλά μην τρελαίνεσαι....:p

πριν 5 χρονια ο γυρος ηταν πολυ καλος και απο ποιοτητα και απο την απολαυση μπορουσες να το φας και να τον ευχαριστηθεις σημερα ομως αλλαξαν τα πραγματα με τις συνεχες ψεκασμου οοολοοο αυτο το δηλητηριο επεφτε στο εδαφος στα χωραφια στα μαντρι με ζωα ετσι με τον καιρο αρχιζαν να μεταλασονται τα ζωα σημερα αρρωστενουν ποιο ευκολα απ'οτι πριν χρονια και αυτο επειδη εχουν αυξηθει οι ψεκασμοι, ετσι τα τροφιμα και τα ζωα αποροφαν περισοτερο δηλητηριο οπως και εμεις αρκετοι εχουν συχνο προβλημα αλχαιμερ αλλοι εχουν συχνο πονοκεφαλο αλλοι συχνα κοιμουνται περισοτερες ωρες απ'οτι πρεπει ετσι ολοι οι οργανισμοι να φθειρονται περισοτερο και στεναχωριεμαι πραγματι για την καταντια αυτην θυμαμαι την γευση του δημητριακου που ετρωγα απο την 1η δημοτικου μεχρι 6η μετα οταν ημουν Γυμνασιο αρχισε να χαλαει η γευση του και τωρα εγιναν ακομα χειροτερα.

Δεν λέω, έχεις δίκιο.

Σίγουρα τα τρόφιμα δεν είναι τόσο εύγευστα όπως παλιά, πράγμα που οφείλεται και στην μετάλλαξη των σπόρων.

Επίσης η συνεχής ζήτηση/παραγωγή έχει ρίξει την ποιότητα σε αναζήτηση του κέρδους.

Όσο αφορά τους ανθρώπους έχει παρατηρηθεί και το φαινόμενο να σου βγαίνουν τα μάτια από την έλλειψη τόνων/τελειών/παραγράφων.:p

Ειλικρινα δεν ηθελα να σε τρομαξω,μου φανηκε πολυ αστειο αυτο που ειπες για τον φραπε και ειπα να σου κανω πλακα.Ο κυριος Ελιεζερ με τον κυριο Δαβιδ πιστευαν πως θα γελαγες και μουπαν να στο ελεγα..

Να σε καλα ρε :man_in_love:

Ξεχασα να ρωτησω ποσους κόκκους καφε έβαλες?

Μέτρησες και τα επιπεδα του χλωριου+αλάτων στο νερο?

Kαλό θα ήταν να μην κάθεσαι σε σημεία ψεκασμών. Το πρώτο κακό έγινε.... Άνοιξες αυτό το thread. Την επόμενη φορά μπορει να αλλάξεις και εσύ γεύση.... Και εγώ το κρέας μου το έχω συνηθίσει με την πατροπαράδοτη γευση.... ΟΥΓΚ......

Εντάξει ρε αμα ειναι ετσι.... αφου το λεει το ΓιουΤουμπι εξαλλου και κατι ακυρα blog στο ιντερνετ...

this thread...

facepalm23.jpg

ααα καταλαβα οοοκ κλοκαρε κανα CPU γιατι εχω κανει θρεντ και ολοι με παρατησαν στην μεση της συζητησης :dance3:

Δεν λέω, έχεις δίκιο.

Σίγουρα τα τρόφιμα δεν είναι τόσο εύγευστα όπως παλιά, πράγμα που οφείλεται και στην μετάλλαξη των σπόρων.

Επίσης η συνεχής ζήτηση/παραγωγή έχει ρίξει την ποιότητα σε αναζήτηση του κέρδους.

Όσο αφορά τους ανθρώπους έχει παρατηρηθεί και το φαινόμενο να σου βγαίνουν τα μάτια από την έλλειψη τόνων/τελειών/παραγράφων.:p

χαχαχαχα ευχαριστω ρε θα το εχω υποψην αλλα δεν στο υποσχομαι......

α μπραβο τωρα εισαι λογικος σαν εμενα :jump1:

Ξεχασα να ρωτησω ποσους κόκκους καφε έβαλες?

Μέτρησες και τα επιπεδα του χλωριου+αλάτων στο νερο?

εχω κοψει εδω και πολυ καιρο το νερο απο την Βρυση εμφιαλομενα παντοντε.

βαζω 2-3 κουταλιες καφε και 2-2.5 κουταλια ζαχαρη.:hang3:

Να σας πω κατι που γνωρισα μια Οικογενια απο το Καζαχκσταν

αυτη η Οικογενια ειναι πολυ συντηρητικοι κανενας τους δεν εχει παθει καποιο καρκινο η καποια εστω αρρωστια.

Εχουν δικο τους Σπιτι δικο τους Μαντρι δικο τους Φαγητο...ΧΩΡΙΣ να δωσουν ουτε ενα 1ευρω σε Μαναβη δικο τους κτημα οπου και καλιεργουν μαρουλια ντοματες παπατες και ολα τα ωραια λαχανικα επισης εχουν Ζωα οπου περνουν απ'αυτα κρεας.

και να πω την αληθεια εμεινα αφωνος οχι με την καθημερινη διαδικασια τους αλλα και με το τροπο που μαγειρεψαν η γευση φανταστικη με ωραια υφη.

επισης εχουν καταφερει να φτιαξουν δικα τους φαρμακευτικη συνταγη.

επισης εχουν καταφερει να φτιαξουν δικα τους φαρμακευτικη συνταγη.

Για πες...για πες.

Σοβαρα τώρα μαθε να γράφεις Ελληνικά. :triniti:

ρε φιλε εχεις προβλημα ; ψυχολογικο ; αν οχι τοτε την δευτερα παρε ενα λαχειο και την τριτη πανε στο γ@μειο.:)

ενδιαφερουσα αλλα δεν ξερω απο φαρμακα φιλε.

Φαρμακευτική συνταγή για ποιες παθήσεις? Γιατί είναι ενδιαφέρουσα? Στο καλύτερο με αφήνεις!

Μα δεν διαβάζεται το ποστ σου πως να το κάνουμε...

ελα ρε φιλε δεν μου λες εχεις χρονο να ερθει στο αλλο νημα στο ιντελ επεξεργαστες να μπεις στο νημα μου και να με βοηθησεις λιγακι αν εκανα σωστο overclocking ρε θα ερθει κανεις απο δω να με βοηθησει η θα αρχιζω να τρωω καλωδια επειδη καποιο αλλοι μ@λ@κε$ καθονται σε καναπεδες και ψεκαζουνε χωραφια!!!

Φαρμακευτική συνταγή για ποιες παθήσεις? Γιατί είναι ενδιαφέρουσα? Στο καλύτερο με αφήνεις!

για κρυομα για ψυξη για απλη γριπη και νομιζω ειχαν και φαρμακο για καταπονησεις (αυτο που εχω και γω) βεβαια δεν ειναι φαρμακα φαρμακα οπως λεγονται απλα ειναι φαρμακα χωρις παρενεργειες δεν καταφερνουν να εξοντωνουν την γριπη η κατι απλα το κραταν σε χαμηλα επιπεδα και ολη η δουλεια γινεται με το φαγητο για να παρει περισοτερα αντισωματα ο οργανισμος τωρα κατι παραπανω δεν ξερω.

Ποιος γιατρος για το κρύωμα Παίρνουν και πολλά παναθεμά τους.... Θα πηγαινω να βρίσκω τον Δρουίδη απο το Καζακσταν με με φκιάν ματζούνια απο δόντια δράκου....

Ούτε τόνοι, ούτε σημεία στίξεις, ούτε τίποτα. Τα post σου διαβάζονται. Και για να σε προλάβω θα πάω και εγώ να πάρω λαχείο την τρίτη.

Α και ξέχασα. I was here.

Ποιος γιατρος για το κρύωμα Παίρνουν και πολλά παναθεμά τους.... Θα πηγαινω να βρίσκω τον Δρουίδη απο το Καζακσταν με με φκιάν ματζούνια απο δόντια δράκου....

ναι οκ θα ΕΡΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΝΗΜΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣ ?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.