evolution Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2011 Ξερει κανεις να μου πει σιγουρα τι παχος thermal pads πρεπει να παρω για να αλλαξω αυτα που εχει απο την ετερια η sapphire ? θα βαλω wb και με μια ματια αυτα που εχει πανω δεν φενοντε και πολυ σοι :S
MicAn Δεκέμβριος 9, 2011 #2 Δεκέμβριος 9, 2011 Μου φαίνεται ότι είναι 0.5mm.Βέβαια αν είναι και παχύτερα κανένα πρόβλημα, αρκεί να είναι όλα ίδια.
evolution Δεκέμβριος 10, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 10, 2011 Μου φαίνεται ότι είναι 0.5mm.Βέβαια αν είναι και παχύτερα κανένα πρόβλημα, αρκεί να είναι όλα ίδια.Oκ ευχαριστω Μια ερωτηση ακομα οι διαφορες στην αποδοση μεταξυ των παρακατων :Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Alphacool Wrmeleitklebepad doppelseitig 120x20x0,5mm Alphacool Wrmeleitklebepad doppelseitig 120x20x0,5mm 31087Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Wrmeleitpad 0,5mm (120x20mm) fr ramplex, innovatek, Mips, Koolance Wrmeleitpad 0,5mm (120x20mm) fr ramplex, innovatek, Mips, Koolance 19041Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Phobya Wrmeleitpad Ultra 5W/mk 0,5mm (120x20mm) fr ramplex, innovatek, Mips, Koolance Phobya Wrmeleitpad Ultra 5W/mk 0,5mm (120x20mm) fr ramplex, innovatek, Mips, Koolance 19052Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Phobya Wrmeleitpad XT 7W/mk 0,5mm (120x20mm) fr ramplex, innovatek, Mips, Koolance Phobya Wrmeleitpad XT 7W/mk 0,5mm (120x20mm) fr ramplex, innovatek, Mips, Koolance 19099διακαιολογουν τη διαφορα στη τιμη ?
venom7 Δεκέμβριος 10, 2011 #4 Δεκέμβριος 10, 2011 Θα πάρεις full cover block για την κάρτα?Αν ναι,τότε μέσα θα έχει pads!
evolution Δεκέμβριος 10, 2011 Author #5 Δεκέμβριος 10, 2011 Θα πάρεις full cover block για την κάρτα?Αν ναι,τότε μέσα θα έχει pads!Ναι ομως περνω μονο το Block οχι backplate(καταραμενη κριση) δεν ξερω αν φτανουν και για το backplate αυτα που εχει μεσα
MicAn Δεκέμβριος 10, 2011 #6 Δεκέμβριος 10, 2011 Μια ερωτηση ακομα οι διαφορες στην αποδοση μεταξυ των παρακατων : . . .διακαιολογουν τη διαφορα στη τιμη ?Νομίζω πως ναι.Αν σκεφτείς ότι το τελευταίο έχει εφταπλάσιο ρυθμό μετάδοσης θερμότητας σε σχέση με το πρώτο, ναι δικαιολογείται η διαφορά τιμής.Ναι ομως περνω μονο το Block οχι backplate(καταραμενη κριση) δεν ξερω αν φτανουν και για το backplate αυτα που εχει μεσαΤώρα μπερδεύτηκα λίγο.Αφού δεν παίρνεις backplate τι τα θέλεις τα thermal pads για πίσω ?Αν είναι μόνο για αλλαγή, δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.
evolution Δεκέμβριος 10, 2011 Author #7 Δεκέμβριος 10, 2011 Νομίζω πως ναι.Αν σκεφτείς ότι το τελευταίο έχει εφταπλάσιο ρυθμό μετάδοσης θερμότητας σε σχέση με το πρώτο, ναι δικαιολογείται η διαφορά τιμής.Τώρα μπερδεύτηκα λίγο.Αφού δεν παίρνεις backplate τι τα θέλεις τα thermal pads για πίσω ?Ειδα σε φιλο που περασαμε Block και τα μαμα δεν μου φανηκαν πολυ σοι αν και η ΕΚ λει να μην βγει το backplate για την εγκατασταση ειναι λιγο δυσκολο (τζαμπα ταλαιπωρια δηλαδη) και μιας και θα βαλω το wb να αλλαξω και αυτα μια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.