Jump to content

6990 backplate ram thermal pads

evolution

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξερει κανεις να μου πει σιγουρα τι παχος thermal pads πρεπει να παρω για να αλλαξω αυτα που εχει απο την ετερια η sapphire ? θα βαλω wb και με μια ματια αυτα που εχει πανω δεν φενοντε και πολυ σοι :S

Μου φαίνεται ότι είναι 0.5mm.

Βέβαια αν είναι και παχύτερα κανένα πρόβλημα, αρκεί να είναι όλα ίδια.

Θα πάρεις full cover block για την κάρτα?

Αν ναι,τότε μέσα θα έχει pads!

Ναι ομως περνω μονο το Block οχι backplate(καταραμενη κριση) δεν ξερω αν φτανουν και για το backplate αυτα που εχει μεσα

Μια ερωτηση ακομα οι διαφορες στην αποδοση μεταξυ των παρακατων :

. . .

διακαιολογουν τη διαφορα στη τιμη ?

Νομίζω πως ναι.

Αν σκεφτείς ότι το τελευταίο έχει εφταπλάσιο ρυθμό μετάδοσης θερμότητας σε σχέση με το πρώτο, ναι δικαιολογείται η διαφορά τιμής.

Ναι ομως περνω μονο το Block οχι backplate(καταραμενη κριση) δεν ξερω αν φτανουν και για το backplate αυτα που εχει μεσα

Τώρα μπερδεύτηκα λίγο.

Αφού δεν παίρνεις backplate τι τα θέλεις τα thermal pads για πίσω ?

Αν είναι μόνο για αλλαγή, δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.

Νομίζω πως ναι.

Αν σκεφτείς ότι το τελευταίο έχει εφταπλάσιο ρυθμό μετάδοσης θερμότητας σε σχέση με το πρώτο, ναι δικαιολογείται η διαφορά τιμής.

Τώρα μπερδεύτηκα λίγο.

Αφού δεν παίρνεις backplate τι τα θέλεις τα thermal pads για πίσω ?

Ειδα σε φιλο που περασαμε Block και τα μαμα δεν μου φανηκαν πολυ σοι αν και η ΕΚ λει να μην βγει το backplate για την εγκατασταση ειναι λιγο δυσκολο (τζαμπα ταλαιπωρια δηλαδη) και μιας και θα βαλω το wb να αλλαξω και αυτα μια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.