Seaside Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2011 Παραθέτω μερικές φωτό απο ένα νέο PC που φτιάχνω αυτό τον καιρό. Το συγκεκριμένο κουτάκι είναι οικονομικό με καλό Cooling Capacity και αρκετές ευκολίες οπως θα δείτε. Ακολουθούν και μερικές φωτό απο την μητρική που θα χρησιμοποιηθεί. Για δίσκο 2.5 + 3.5 Βάσεις για το τροφοδοτικό. Αξεσουάρ και αντάπτορας απο 3.5 σε 5.25 Εγκοπές για να πιάσουμε τα καλώδια απο την πίσω μεριά με δεματικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Δεκέμβριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Ωραίο το κουτάκι. Βλέπω αρκετές ευκολίες. Για AeroCool (που μαζί με την Thermaltake έχουν επιδοθεί τελευταία στη μαζική συμπαραγωγή κουτιών αλά transformers) δεν είναι κιτσάτο. Ο μαυρό-μπλε συνδυασμός θα σε διευκολύνει κυρίως για modd-ιές. Από που το πήρες ? Καμιά υδρόψυξη θα βάλεις (έστω και έτοιμη) ? Αναμένουμε την συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnimaTronic Δεκέμβριος 9, 2011 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Πολύ ωραίο το κουτάκι σου φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Δεκέμβριος 10, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Ωραίο το κουτάκι.Βλέπω αρκετές ευκολίες. Για AeroCool (που μαζί με την Thermaltake έχουν επιδοθεί τελευταία στη μαζική συμπαραγωγή κουτιών αλά transformers) δεν είναι κιτσάτο. Ο μαυρό-μπλε συνδυασμός θα σε διευκολύνει κυρίως για modd-ιές. Από που το πήρες ? Καμιά υδρόψυξη θα βάλεις (έστω και έτοιμη) ? Αναμένουμε την συνέχεια. Το πήρα απο το VS. Εκανε λιγο καιρό να έρθει αλλα με το που εφτασε Ελλάδα ηρθε σε μια εργάσιμη Αθήνα. Υδροψυξη οχι προς το παρόν. Ισως αργότερα 2 μονά ψυγεία (ένα πάνω ένα πίσω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Δεκέμβριος 10, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Πολύ ωραίο το κουτάκι σου φίλε μου.Ευχαριστώ. Τα MATX έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telis Δεκέμβριος 10, 2011 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2011 Εχει και θεση για ανεμιστηρα απο πανω που συνηθως δεν εχουν τα κουτια για μΑΤΧ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamantius Δεκέμβριος 21, 2011 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Μηπως γνωριζει να μου πει καποιος το cpu clearance? Χωραει μια Xigmatek Gaia μεσα? (159mm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Δεκέμβριος 21, 2011 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Πολύ όμορφο! Περιμένουμε τη συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 21, 2011 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2011 Μπράβο!Πολύ καλή επιλογή στη μητρική αλλά και το κουτάκι δένει ωραία και μου αρέσει πολύ αυτή η "πινελιά" που έχουν κάνει με τα pci brackets μπλε αλλά και η μεγάλη τρύπα στο backplate της μητρικής. Αλλά εγώ θα προτιμούσα για τη δουλειά σου ένα SSF tower(mini itx) του στυλ Thermaltake Element Q και με πατέντες τα κόκκινα να τα έκανες μπλε!Νομίζω θα χωρούσαν μέσα όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 22, 2011 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Πολύ ωραίο κουτάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Δεκέμβριος 22, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Μηπως γνωριζει να μου πει καποιος το cpu clearance? Χωραει μια Xigmatek Gaia μεσα? (159mm)Σε αυτό το κουτί οχι. Μέτρησα με χάρακα απο τη MOBO μέχρι το τζάμι και ειναι περίπου 16 εκατοστά. Αν συνυπολογίσεις και τα heatpipes που εξέχουν λίγο ακόμα θα είναι οριακή η θα βρίσκει.Είναι ασχημο ομως σε μικρό κουτι να βάζεις γουρούνι ψύκτρα μέσα. Η πιο καλή είναι μια PUSH-PULL λύση με 92άρηδες η μια φτηνή υδρόψυξη τύπου H60 η Antec 620 ή Intel RTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamantius Δεκέμβριος 22, 2011 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Σε αυτό το κουτί οχι. Μέτρησα με χάρακα απο τη MOBO μέχρι το τζάμι και ειναι περίπου 16 εκατοστά. Αν συνυπολογίσεις και τα heatpipes που εξέχουν λίγο ακόμα θα είναι οριακή η θα βρίσκει.Είναι ασχημο ομως σε μικρό κουτι να βάζεις γουρούνι ψύκτρα μέσα. Η πιο καλή είναι μια PUSH-PULL λύση με 92άρηδες η μια φτηνή υδρόψυξη τύπου H60 η Antec 620 ή Intel RTSΧμμμ μάλιστα. Την διάλεξα γιατί είχε καλή τιμή (27 ευρώ) και γιατί μου φαινόταν πιο μαζεμένη σε σχεση με αλλες γομαρόψυκτρες... Θα το δω επι τοπου τότε και θα την αλλάξω αν δε χωράει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Δεκέμβριος 22, 2011 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Η πιο καλή είναι μια PUSH-PULL λύση με 92άρηδες η μια φτηνή υδρόψυξη τύπου H60 η Antec 620 ή Intel RTSΤοσο μικρά fans σε push-pull σε τόσο μικρό κουτί θα ακούγεται σαν τουρμπίνα αεροπλάνου στα loads.Δες αυτήν Noctua NH-C14 CPU Cooler Review - Noctua NH-C14 CPU Cooler - Legit Reviews Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamantius Δεκέμβριος 22, 2011 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2011 Τοσο μικρά fans σε push-pull σε τόσο μικρό κουτί θα ακούγεται σαν τουρμπίνα αεροπλάνου στα loads.Δες αυτήν Noctua NH-C14 CPU Cooler Review - Noctua NH-C14 CPU Cooler - Legit ReviewsΧαχαχαχα 103 ευρώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Δεκέμβριος 23, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2011 Τοσο μικρά fans σε push-pull σε τόσο μικρό κουτί θα ακούγεται σαν τουρμπίνα αεροπλάνου στα loads.Δες αυτήν Noctua NH-C14 CPU Cooler Review - Noctua NH-C14 CPU Cooler - Legit ReviewsΜε 2 καλά 92άρια στα 11 ή 14db είσαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamantius Δεκέμβριος 24, 2011 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2011 Τελικά πήγα στην Arctic Freezer 13 CO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Ιανουάριος 24, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Κι ένα μικρό UPDATE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 24, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Πολύ ωραίο το κουτάκι...καλορίζικο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Ιανουάριος 24, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Πολύ ωραίο το κουτάκι...καλορίζικο ! Thnks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.