nickmanak Δεκέμβριος 14, 2011 #21 Δεκέμβριος 14, 2011 για δωσε infosγιατι δε θελω να φανταστω ποσα χρονια πρεπει να κανει Upload για 6ΤΒ και τι σερβερς ειναι αυτοι που θα εχουν 6ΤΒ χωριτηκοτητα ; ποσα θα πληρωνει ; εκτος αν εννοεις κατι αλλο.. Υπαρχουν καλες σοβαρες εταιρειες με ετησια συνδρομη που θα πληρωσεις για την αποθηκευση. Απεφυγε τα γνωστα πειρατικα uploading sites. Online Storage Reviews - Find Reliable Online File Storage Services
thanoss44 Δεκέμβριος 16, 2011 #22 Δεκέμβριος 16, 2011 Πάντος επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για πραγματικά ούσιαστικό back up των αρχείων μου, κάποιος φίλος μου κομπιουτεράς πριν απο χρόνια μου είχε πεί ότι ο καλύτερος τρόπος είναι να μοιράζεσαι τα αρχεία σου σε όσο το δυνατό περισσότερους φίλους σου. Μιλαμε δηλαδή για ταινίες , μουσικά κομμάτια κ.α. Ένασ μοντέρνος τρόπος clouding. Για προσωπικά αρχεία νομίζω οτι gmail drive είναι το καλύτερο και efficient online backup solution.Προσωπικά το έχω εγκαταστήσει και απλά είναι σαν ένα ακόμα drive στο σύστημά σου
washcloud Δεκέμβριος 16, 2011 #23 Δεκέμβριος 16, 2011 για δωσε infosγιατι δε θελω να φανταστω ποσα χρονια πρεπει να κανει Upload για 6ΤΒ και τι σερβερς ειναι αυτοι που θα εχουν 6ΤΒ χωριτηκοτητα ; ποσα θα πληρωνει ; εκτος αν εννοεις κατι αλλο.. Το (free) online stοrage δεν είναι για backup ΗD ταινιών - είναι το πολύ για τίποτε docs/xml απ' τη δουλειά, άντε και για φωτογραφίες και αρχεία ήχου, καθώς ο μέσος χώρος που προσφέρεται είναι γύρω στα 2GB ανά λογαριασμό, και αυτό συνήθως με περιορισμούς κυρίως στο file size, που ο μέσος όρος είναι γύρω στα "κλασσικά" 100ΜΒ, αλλά και στον χρόνο διατήρησης όταν δεν υπάρχει κινητικότητα... Αν πλερώ βέβαια, κάτι παραπάνω γίνεται... http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_file_hosting_services
thanoss44 Δεκέμβριος 16, 2011 #24 Δεκέμβριος 16, 2011 Πάντος για HD ταινίες ο καλύτερος και πιό ανέξοδος τρόπος είναι το να έχουν και οι φίλοι σου:dance3:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.