Iraklis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2011 Καλησπερα Thelab εχθες αποφασισα να κανω ενα μικρο οβερκλουκιν με την ιδια ψυχτρα που βλεπετε κατω στην υπογραφη μου κραταει ακομα καλα και απο θερμοκρασιες και απο επιδοσεις αρχικα ηταν στα 2.66ghz με 800rpm στους 30 βαθμους ομως εχθες ο κλοκαρα στα 3.3-4ghz πανω κατω με 1500rpm να τους ψυχει στα 31-35 βαθμους και το μονο που μενει να σας πω ειναι οτι εμεινα εκπληκτος οχι μονο απο επιδοσεις αλλα και απο θερμοκρασιες. το πολλαπλασιασα στα 170χ20 χωρις να πειραξω τα βολτ ενω παραληλα τσιμπισα λιγο την τιμη στην καρτα γραφικων στα mhz ηταν στα 33 και κατι mhz του βαλα 102mhz η τιμη του εφτασε στα 35mhz (Δεν θυμαμαι και καλα ας με διορθωσει) η μητρικη μου ειναι τις intel DP55WB Uploaded with ImageShack.us θα ερθουν και αλλες φωτογραφιες edit: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
jordanis Δεκέμβριος 9, 2011 #2 Δεκέμβριος 9, 2011 stress test έκανες να δεις αν είναι σταθερός? έχω την εντύπωση ότι θέλει παραπάνω ρεύμα...
Iraklis Δεκέμβριος 9, 2011 Author #3 Δεκέμβριος 9, 2011 stress test έκανες να δεις αν είναι σταθερός? έχω την εντύπωση ότι θέλει παραπάνω ρεύμα...στειλε μου το λινκ να το κατεβασω
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 9, 2011 #4 Δεκέμβριος 9, 2011 Download IntelBurnTest 2.52 Free - Stress your computer to find out how stable it is - Softpedia
Iraklis Δεκέμβριος 9, 2011 Author #5 Δεκέμβριος 9, 2011 βγαζει προβλημα οταν παταω start warning! linpack binary stopped unexpectedly. this could be a result of missing executables, unstable system, or a soft ware bug. if you have UAC enabled, please try re-running the program with administrative privileges.test executed for 0.11 secδοκιμαζω μ'ενα αλλο προγραμμα και τρεχει αυτην την στιγμη
Iraklis Δεκέμβριος 9, 2011 Author #6 Δεκέμβριος 9, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
ultraex2005 Δεκέμβριος 11, 2011 #9 Δεκέμβριος 11, 2011 και κλειστα τα turbo και τα λοιπα energy savers για να ανεβης πιο καλα ξεκινα με 1.28 1.30 ρευμα στην cpu οχι auto 1.25 για αρχη στον imc και αρχινα να ανεβαινης λιγο λιγο bclok αν χρειαστει τσιμπας λιγο το ρευμα και συνεχιζεις και τις μνημες χαμηλα για αρχη για να σιγουρευτουμε οτι δεν μας κοβουν αυτες θυμαμαι πιο παλια οταν ειχα τον 750 επαιζα στα 4.0 με μια asrock των 80 euro για καθε μερα
Iraklis Δεκέμβριος 11, 2011 Author #10 Δεκέμβριος 11, 2011 νομιζω οτι το turbo το εχω ενεργοποιημενο θα ξαναμπω στα BIOS και θα σας περιγραψω αναλυτικα τι εχω κανει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.