jimstogian Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9, 2011 Δεν μου ανοίγουν οι εφαρμογές Μπαίνω στα windows κανονικά μόλις βάλω να τρέξει κάτι μου βγάζει πως φορτώνει ( το πρόγραμμα που διάλεξα )αλλά δεν προχωράει στην task manager processes μου βγαζει πως τρεχει την εκάστοτε εφαρμογή αλλά δεν περνάω ποτέ σε αυτήν ( πχ firefox δείχνει να τρεχει μονο με 120Κ) Τα πάντα ξεκίνησαν χτες που προσπαθώντας να βάλω δεξί πλαϊνό παράθυρο του κουτιού, έκανε μόνο του restart πιθανότατα γιατί μάλλον ακούμπησα κάποια επαφή ρεύματος Το πιο πιθανό που βλέπω είναι πως λόγο SSD δίσκου να χάθηκαν δεδομένα από τα windows Υπάρχει λύση η δεν γλιτώνω το φορμάτ? εχω windows 7 64 ultimate SSD agility 2 50 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2011 Καταρχας οταν ανοιγουμε το κουτι, ο υπολογιστης πρεπει να ειναι κλειστος για σιγουρια. Τωρα, αν οπως τα λες ακουμπησες κατι με ρευμα, ισως να εχει προκληθει μονιμη βλαβη. Εξαρταται που ακουμπησες.Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις ενα φορματ. Ετσι και αλλιως δεν ανοιγει και τιποτα το pc αποτι καταλαβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.